Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 625
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Sofia
Какво за описанието, не разбрах... изхвърлих кутията веднага, че ми заема място.

# 1 096
  • Пловдив
Какво за описанието, не разбрах... изхвърлих кутията веднага, че ми заема място.
дали следва описанието как да я приготвиш? Simple Smile Пише 7-8 мин за страна в тигане или нещо подобно...

# 1 097
  • Sofia
О, не... при мен е по минута на страна. 
7-8 мин. ми се вижда множко, поне за височината  на стека, която е при мен. По-лесно е просто да следиш като я готвиш, нали знаеш...побелява сготвеното...

# 1 098
Някой приготвял ли е риба тон от делукс седмицата/замразени 2стека в опаковка са/?
Да, задушавам в тиган, не му трябва много. Суха риба е, гарнирам с мазни картофки и сочна салатка. Не оставям сурово в средата, това не е прясна риба.

# 1 099
  • София
Вчера си купих ей този шоколад от Лидл:

Страхотен! Не съм гледала състава и няма да го гледам, за да не се откажа да си хапвам от него. Ухае на Коледа! Simple Smile

# 1 100
  • Асеновград
Доволна съм добрах се и тази година до комплекта за джинджифилова къщичка. Сега остава и да го опазя до преди Коледа. Най после има от дребните макарони и при нас. Ще погледна следващия път за показания шоколад . И ако има и от коледните млечни ще заредя, като всяка година.

# 1 101
Риба тон съм правила само прясна, но предполагам, че и за тази важи правилото по 1 минута на страна за всеки сантиметър от дебелината на парчето. Ако се пече повече става много суха и тричава.

# 1 102
Уникален е шоколада. И аз взех. Има вкус на тези коледните сладки с канела.

# 1 103
  • София
От шоколада взех само един за проба. Не знам тази седмица дали ще ходя до Лидл, за да купя още. Предполагам че ще пускат още вкусни шоколади. Има време до Коледа

# 1 104
Пилешките хапки от Американската седмица стават ли? И изобщо има ли нещо от нея което да е добро 😂 че май не съм чела хубави отзиви за нея🤣

# 1 105
Rafaella_ , всичко неразпечатано и годно, за което имате касова или от Лидл + може да се върне. Дори не е нужна замяна. Връщат Ви парите и си купувате пак, ако толкова искате. Никакъв проблем!

Не знам в Лидл как е. Но в една друга верига, ако се върне нещо за ядене и пиене, директно се бракува. Глупаво е да се изхвърли нещо, заради такава грешка. Нищо чудно, че Лидл затягат условията за връщане.

# 1 106

Дават го като възможност, възползвам се! Естествено не прекалявам с претенциите. Ако имам съмнения, просто не купувам.

Amiamo, на каква цена е шоколадът?

# 1 107
  • София
И в Лидл бракуват върнатите хр. стоки.
Даже съм чувала от служител, че  намерените извън мястото им хр. стоки също се прибират и бракуват. Напр. тарелка месо, кофичка мляко, оставени небрежно при козметиката или подобно.

# 1 108
  • Буркина Фасо
Rafaella_ , всичко неразпечатано и годно, за което имате касова или от Лидл + може да се върне. Дори не е нужна замяна. Връщат Ви парите и си купувате пак, ако толкова искате. Никакъв проблем!

Не знам в Лидл как е. Но в една друга верига, ако се върне нещо за ядене и пиене, директно се бракува. Глупаво е да се изхвърли нещо, заради такава грешка. Нищо чудно, че Лидл затягат условията за връщане.
в Б всичко с изтекъл срок се бракува.
дори служител след това не може да си го вземе. възможно е уволнение.

# 1 109
Ох, нямам оправия. Минах специално за неща от Делукс. И какво ли не купих от любопитство.
Измежду всичко, купих и крем от кестени. Опитах го така, от буркана. Не е лошо, но ми е малко като промит на вкус.
Та реших да питам, вие за какво го ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт