Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 625
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Sofia
Аз вчера се сдобих с прекрасен риган в саксийка. Simple Smile
И се сетих да си извадя телефона, та си похарчих ексклузивния купон.

# 1 081
Каква е цената на 10 бр. яйца Л Размер?

И аз последно време с усмивки от приложението.
За първи път опитвам каймак от източноевропейската седмица - много е солен за моя вкус. Иначе ми хареса.

# 1 082
  • София
10 яйца, р-р Л - 4.15 лв/23.10.22 г.
Днес колко ще струват не знам...
Обикновенни са яйцата, не купувам от свободни или със селен и други измишльотини.

# 1 083
Подарявам купони за сладко от рози -31%, солети 4+1 безплатно, хрупкави какаови сладки 4+1,  мляко за пиене с плодове 4+1 и избрани кремове за мазане (фъстъчен, шоколадов, сусамов) -20%
Търся "избрано за теб" прясно сирене пилос-20% ако имате. Не "сирена от европа" те са други

# 1 084
Аз съм доволна, че ирландския ликьор май си е на същата цена, взех си два, но единия в бързината съм взела шоколадов. Жалко, другия поне е какъвто трябва.
Защо не върнете шоколадовия?

Не знам ще се съгласят ли. Мога да пробвам наистина да си го сменя за обикновения, но съм скептично настроена.

И на мен в повечето случаи ми се падат ненужни оферти от скреч картите, но понякога са смислени - меденка на родна стряха, сок някакъв...Но е факт, че повечето са неща, които никога не купувам и явно просто не са им вървежни.

Шота с джинджифил на мен много ми харесва, два пъти съм си взимала, но наистина му е много цената. Миналата годиана с някакво намаление беше ОК, мисля 40-50ст...И не знам дали не беше в офертите за 1ст веднъж или се бъркам.

# 1 085
Доколкото помня беше към 1.29 ябълката с джинджифил, няма как да е била чак на 50 ст. Харесвам го и аз, имам все по някое кенче от него вкъщи. Ще погледна на каква цена съм го купувала преди.
П.п. На 1.79 откривам в бележките си, с оферти съм го вземала на 1.16 лв за бр.

# 1 086
Йогуртът за пиене съвсем скоро беше 1,69 на промо, а сега при закупуване на 5 броя с купон излиза 1,75... Супер промоция, няма що!

И на мен все глупости ми се падат от скречовете, обаче текстът с "усмивките" е по-скоро подигравателен. Да напишат просто едно "опитай пак". А ако искат някой да се усмихне, да пратят печеливша карта. SmileSmileSmile

# 1 087
  • Стара Загора
Някой използвал ли е "трион" за рязане на балтове като този, който го има тази седмица? Снощи му се чудих дали ще върши работа.

# 1 088
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 089
Готовото свинско печено от тази седмица...отзиви?
Това дето пише pulled pork ли? Става, вкусно е със сосчето дето е в опаковката, бутваш го във фурната да се карамелизира отгоре с него, но за мен има вкус на преготвено месо, не е като домашното въпреки че у нас домашното пак се готви докато се разпадне. Но аз по принцип не харесвам много такива готови готвени меса, с изключение на ребърца. Това бих го препоръчала като добро Hands Plus1

# 1 090
Rafaella_ , всичко неразпечатано и годно, за което имате касова или от Лидл + може да се върне. Дори не е нужна замяна. Връщат Ви парите и си купувате пак, ако толкова искате. Никакъв проблем!

# 1 091
Да питам, лятото редовно купувах овкусени пилешки крилца от Порция свежест. Детето все ми заръчва, но не ги откривам. Някаква акция ли беше тогава...

# 1 092
  • Пловдив
Някой приготвял ли е риба тон от делукс седмицата/замразени 2стека в опаковка са/?

# 1 093
  • Sofia
Някой приготвял ли е риба тон от делукс седмицата/замразени 2стека в опаковка са/?
Да.

Скрит текст:

# 1 094
  • Пловдив
Да.

Скрит текст:
по описанието на опаковката ли, Морена?

Общи условия

Активация на акаунт