Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 636
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 065
Момичета, аз ли не мога да намеря лепенките (за ранички, имаше преди много видове) в магазина или просто ги няма вече?

# 1 066
  • Бургас
Благодаря ви,Мики,Морена!
Изтървала съм я информацията ☺️

# 1 067
  • София
За първи път виждам, че има разлика в електронните брошури и в хартиените, винаги ли е така?
Днес моля майка ми да отиде да купи гьоза, тя упорства, че в нейната брошура такова чудо няма, аз настоявам и я убеждавам да гледа внимателно Stuck Out Tongue Winking Eye
Гьоза има само в електронната брошура...в магазина също я нямаше, не я получили Confused

# 1 068
  • Бургас
Почти винаги е било така и ненапразно това инфо е почти в началото на първия ни пост, за да ни напомня да гледаме навсякъде, ако искаме да не пропуснем нещо Wink

# 1 069
  • Sofia
Мдааа.... и да не е "почти винаги" било, то определено е отдавна положението с брошурите.

# 1 070
За прословутите вишни прави бяхте, цъкнах ги на сканиращото устройство и излезе цена 3.99. Етикета още е 3.49.
Аз съм доволна, че ирландския ликьор май си е на същата цена, взех си два, но единия в бързината съм взела шоколадов. Жалко, другия поне е какъвто трябва.
Взех два черни шоколада, но точно любимия ми с карамел го нямаше. Много гадно.
Днес бяхме на пъстърва и картофена салата (картофите от 2.5кг бяха много хубави), утре бургери.

Отидох с бодра крачка за едни неща, те се оказаха от четвъртък. Нямам търпение и за цариградските кюфтетанца.

Само на мен ли всички скреч карти в последно време са усмихни се, не печелиш нищо. През ден-два ходя и имам доста такива карти. Преди винаги имах някаква промоция или най-много по една усмивка от време на време.

# 1 071
  • София
Само на мен ли всички скреч карти в последно време са усмихни се, не печелиш нищо. През ден-два ходя и имам доста такива карти. Преди винаги имах някаква промоция или най-много по една усмивка от време на време.
И при мен е почти само "Печелиш усмивка". Лошото е, че малкото пъти, когато печеля все е нещо безсмислено. Вече два пъти имам намаление на сладко от рози, а днес ми се падна био сок от ябълка и джинджифил намален от 1,89 на 1,29 лв. Тъкмо се зарадвах, че ще опитам нещо ново и се загледах в грамажа - 150 мл. Joy Твърде малко ми се вижда за тази цена.

# 1 072
Нугата с черен  шоколад е супер! Много вкусно!

# 1 073
Много вкусен е и ръчния шоколад с лиофилизирани плодове.

# 1 074
  • Sofia
И при мен е почти само "Печелиш усмивка". Лошото е, че малкото пъти, когато печеля все е нещо безсмислено. ...
Аз се радвам повече на Усмивиките, отколкото на печалбите, точно по тази причина, затова и като цяло  рядко ползвам Лидл+ и толкова съм отвикнала, че понякога забравям да си маркирам картата, а съм взела нещо с купон/оферта.

# 1 075
Аз съм доволна, че ирландския ликьор май си е на същата цена, взех си два, но единия в бързината съм взела шоколадов. Жалко, другия поне е какъвто трябва.
Защо не върнете шоколадовия?

# 1 076
  • Sofia
Био сока от ябълка и джинджифил е супер, винаги имам един под ръка. Точна ми е дозата, той е доста силен.

# 1 077
За прословутите вишни прави бяхте, цъкнах ги на сканиращото устройство и излезе цена 3.99. Етикета още е 3.49.
Взех два черни шоколада, но точно любимия ми с карамел го нямаше. Много гадно.
Днес бяхме на пъстърва и картофена салата (картофите от 2.5кг бяха много хубави), утре бургери.

Отидох с бодра крачка за едни неща, те се оказаха от четвъртък. Нямам търпение и за цариградските кюфтетанца.

И моите стреч карти вече все са така. Въобще няма купони вече.

# 1 078
Момичета, аз ли не мога да намеря лепенките (за ранички, имаше преди много видове) в магазина или просто ги няма вече?
Миналата седмица купувах, но бяха на друг рафт и доста се оглеждах - след бебешката козметика, до тях имаше пакетирани маски за лице, не козметични, а защитните и бяха под нивото на очите. Това е в Бургас, да уточня все пак

# 1 079
  • София-Младост
Готовото свинско печено от тази седмица...отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт