Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 596
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 230
Подарявам

# 1 231
Бърз пазар в лидл вчера. Отидох за Моцарт с карта и имаше последни останали 5 кутии. Метнах в количката и едно сирене вердаре, не е на промоция но ни харесва. Друго нищо не ми трябваше. А, и имаше намалени два комплекта химилайска сол от по двата вида слепени за 1, 36 комплект , дойде ми Чудничко направо.
Някой да е вземал от замразеното китайско - нудъли с пиле и зеленчуци от брошурата (го-нещо си). Как е на вкус?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 10:48 от _re_ge

# 1 232
  • София
Писах и изтрих, защото помислих, че говорим за различни неща. Но май не.
Ако питаш за Бами Горенг, то е охладено и готово за консумация. Индонезийско е.
Вкусът е леко пикантен, но по скоро като нюанс. Аз пикантно не обичам, но това ми е ОК.
Купувам, когато пътувам - затопляш и хапваш когато нямаш време или условия за нещо друго. За готова храна от супермаркет е съвсем ОК.

# 1 233
  • Пловдив
втори път ми се активира стария купон и предполагам, че ще може да се използва успешно. довечера ще пробвам.
Аз го ползвах днес за 2ри път без проблем.

# 1 234
Здравейте , тази шунка хубава ли е?

# 1 235
  • Варна
На скреч картата ми излезе Печелиш, но няма какво печеля. Много набързо се появи един червен текст, който изчезна докато го прочета. Мога ли да направя нещо, за да си получа купона на нещото дето го печеля?

# 1 236
  • София
Измежду купоните ще се визуализира по някое време, може не веднага и може да е по-надолу.

# 1 237
Каква е цената на 10 бр. яйца Л Размер?

И аз последно време с усмивки от приложението.
За първи път опитвам каймак от източноевропейската седмица - много е солен за моя вкус. Иначе ми хареса.
И на мен ми беше солен, но си го прибавих към домашна юфка и е супер. Изобщо аз много харесвам комбинацията между паста и някакъв вид меко мазно сирене без нищо друго.

# 1 238
Ако някой иска десертно блокче с боровинки и малини за 1ст 1 брой) , да каже.
Подарен

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:28 от Недоволна

# 1 239
  • София
Фует повече никога няма са купя! Sad Не ни хареса. Не е нашият вкус.

# 1 240
Дуетът в Лидл е гаден, да. И пълен с жили. Веднъж купих и не повторих.

# 1 241
  • Sofia
...
Някой да е вземал от замразеното китайско - нудъли с пиле и зеленчуци от брошурата (го-нещо си). Как е на вкус?

Писах и изтрих, защото помислих, че говорим за различни неща. Но май не.
Ако питаш за Бами Горенг, то е охладено и готово за консумация. Индонезийско е.
Ами би трябвало да са различни неща, понеже тя говори за нудли, а "горенг" е ориз.

# 1 242
  • София
Дуетът в Лидл е гаден, да. И пълен с жили. Веднъж купих и не повторих.

Нямаше много жили, но ми избиваше на лой.

# 1 243
  • София
Ами би трябвало да са различни неща, понеже тя говори за нудли, а "горенг" е ориз.
Лидълският е с нудли, винаги е бил такъв

# 1 244
Тет, заповядай:
Скрит текст:

Златна си.
Сега ще им пиша една жалба, щото на мен на 1.99 лв редовна цена ми го продадоха, 30 процента от нея...а не както пише в купона, и сега ще отида да ги замеря с наровете им....

Общи условия

Активация на акаунт