Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 616
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Сладкото от кумкуат не съм го виждала скоро. Обожавам го! От него не получавам киселини в стомаха

# 1 216
  • Варна
Жалко. Дано в скоро време заредят от него. Харесва ми със сирене, дори повече отколкото сирене със сладко от смокини. Simple Smile

# 1 217
  • София
Това сладко само в гръцката седмица го пускат и то не винаги. В последната не го видях.

# 1 218
Здравейте, момичета
моля за информация дали в Лидл пускат дъски за гладене на фирма Vileda.
Някой има ли идея каква е била цената им?
Почти година чакам да пуснат дъска за гладене. Когато не бях в търсене имаше големи и хубави (по моите критерии). Ако сте видели и в чужди брошури споделете - все ще дойдат и то България.

# 1 219
  • София
Това сладко само в гръцката седмица го пускат и то не винаги. В последната не го видях.

От миналата година го дебна да го пуснат. Предполагам, че до края на годината ще го пуснат.

# 1 220
  • In transit
Защото беше някаква специална гръцка седмица от островите. И ликьора от кумкуат тогава само го пуснаха. Добре, че заредих. Grinning

# 1 221
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

# 1 222
Добавих за втори път 42 кода благодарение на вас.
А с първия накупих доста изкушения. Фъстъченото масло с тиква от американската седмица и крема с шам фъстък обаче не ми харесаха и двата. Пробвах ги на американска палачинка, но не стават макар че обожавам такива кремове и масла. Тежки, странни вкусове.
Чийзкейка със солен карамел е страхотен. Ако обичате класически чийзкейк и солен карамел като мен ще бъдете доволни, минус маргарина в състава.
Тоблерон тортата също не е никак лоша, но може би не и за 10 лв. (с отстъпката).
А белият коледен шоколад при нас беше сред изостаналите неща от американската седмица, до фъстъченото масло.
Суфлетата с бял шоколад и шам фъстък са страхотни, имаше почти пълен фризер с тях в неделя вечер, в сряда вечер вече нямаше нищо останало от тях. Направо шаш. Кой ги изкупи в тая спекула? Преди се влачеха из фризерите с месеци.

# 1 223
Бонбоните Моцарт и при нас изчезнаха много бързо, вземам си по няколко кутии, и те изчезват бързо 😁
Гьоза от магазин досега не успях да харесам, само от готвач.
Утре ще ходя да си ползвам купончето за хелоуински донът, въпреки че е за такъв без плънка, хич не ги уважавам, ама все пак ще се почерпя за празника. И ММ има, той им е супернавит. И към панетонето ме тегли, освен че ми се яде и едни кулинарни идеи ми се връткат в главата за оползотворяването му.
Много отрано са почнали спортната екипировка, не е ли традиционно за след празниците? Satisfied

# 1 224
Сега ми кацна на телефона съобщение за пресен чернокоп. Някой друг да е имал такова? Преди време имаше за паламуд, но паламуд нямаше...
А определено пресният чернокоп е голяма вкусотия и не мога да го подмина.

# 1 225
И днес може да се сваля код с отстъпка 10%. Сутринта минах през лидл и изхабих старият ми купон за 10%. Сега пробвах с код GOTVI43, купона ми се изтегли и го активирах успешно.

# 1 226
втори път ми се активира стария купон и предполагам, че ще може да се използва успешно. довечера ще пробвам.

# 1 227
Чернокоп имаше, дребничък е обаче.

Момичета, имам молба да ми снимате купона за нара..на скрийншот. Благодаря предварително Hug

# 1 228
И аз се отчитам с повторно използван купон от старите ( 42) - много доволна от пазара, чак касиерът прегледа сметката накрая, че му се видя много малко за 36лв , толкова неща да съм взела - бутчета, кайма, шоколади, мляко, съмърсбита ( на -50%),бял боб 3 кутии, протеинови барчета, грозде, краставици, лук,моркови , снаксове, синьо сирене ...
 След 3 въртянета и оглеждане , не успях да открия хваления шоколад с бисквитки, но един много мил служител - който си знам, че винаги е така и всеки път се каня да му видя баджа и да го похваля - та той не само обиколи с мен из целия магазин, ангажира се да продължи да го търси , след като не го намерихме и ме откри 3-4 минутио по-късно, за да ми покаже къде е сложен ( на безумно място според мен - нито при Коледните неща, нито при декукс или шоколадите, а на редичката с нещата от четвъртък /май сини стилажи /  - накрая , преди изостаналите продукти от предишни седмици - това в Младост 2 Сф).

# 1 229
  • Бургас
Тет, заповядай:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт