Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 596
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 450
Бриош са меки хлебчета.

# 451
Край.. отиде ми борша... 3. 50...после 4. 50лв..
Скрит текст:
И сега...

А не бе... май за друго се отнася.. горния етикет трябваше да гледам

🤣🤣 не било компютри ,а компоти, та и ти така не е борш, а бриош...

зъбния душ с кабела купих август началото за 64лв. - много съм доволна

# 452
На 2.79 взех бриош вчера.
Тоя 6 лв не знам какъв е..колко кг е, 3 ли Joy

# 453
Видях днес от италианската седмица истинска мортадела, нарязана и вакуумирана, за "скромната" цена от 28 лв за килограм! Е, как пък ще ям пресен колбас за тази цена...
Идва студеното време, за много по-малко пари ще направя сурово сушени и ферментирал колбас без грам химия.

Е, недейте така, Мортадела Болоня хич не е прост пресен колбас!
Прави се от специално месо и специална сланина. Има  цял консорциум на производителите на истинска Мортадела, за да пазят традициите.
А в самата Болоня свят може да ти се извие от цената й😀
Много я обичам и съм се интересувала.

https://mortadellabologna.com/

# 454
  • Sofia
Уок тигана, който закупих от Лидл тази пролет ръждяса. Sad Rage
Кой тоз?

# 455
  • Пловдив
В Пловдив във филиала в Тракия също има,но и аз не съм купувала.
Отдавна не съм ходила там, но не съм забелязвала да има преди. Или поне не така, както е пред Кауфланд- точно до/пред магазина.

В долния ъгъл на паркинга от страната на парка/булеварда, има го още от както има лидл.

# 456
  • Пловдив
Здрасти Лидлки Simple Smile
Аз ходя честичко- за джинче ( мног ми харесва тяхното) и за обичайните неща от там. Заредих тази седмица портокалови корички, марципан 😋.....

Кое е тяхното джинче?

# 457
Подарявам

# 458
Здрасти Лидлки Simple Smile
Аз ходя честичко- за джинче ( мног ми харесва тяхното) и за обичайните неща от там. Заредих тази седмица портокалови корички, марципан 😋.....

Кое е тяхното джинче?
имаше и розово, но няма отдавна. А преди това беше в прозрачна бутилка

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 14:39 от JustMila

# 459
розовото е отврат. това за парите си е ок.

# 460
На мен всичкия джин ми е еднакъв на вкус, стига да е обикновен, не от ония шарени-овкусени. Като сложиш лимонче и швепс някакъв, всички са супер Cocktail
Евтин уок тиган ако не го ползваш редовно си ръждясва, аз не харесвам тия тънките. Като не искаш да ръждясва си вземаш стоманен.
В двора на нашия Л. няма сергии, но в съседство има един фургон който прави страхотни хамбургери и много апетитно омирисва целия район. А е много кофти човек да влезе гладен в супермаркет Satisfied Не знам защо, но ми се струва че от самата пекарна в Л. вече не се разнасят толкова аромати, може би защото не влизам когато пекат. В началото като се появи много се усещаше и беше по-изкушаващо. Сега вече посягам към пекарските им изделия само ако имам купонче.

# 461
  • София

Помислих си го, но не пазя касовата бележка.

# 462
Сега бях малко на пазар, не знам защо имаше големи опразнени секции - почти всичко при шоколадите беше празно, при месото също имаше много празни места.
Имаше дезодоранти - мисля че са по 2,69 - май са тези, които споменавахте - без алуминий:
Скрит текст:

Взех и един за крака - преди имаше ли такъв продукт?
Скрит текст:

От тези книжки взех последната (от поредицата), при книгите също имаше значително по-малко стока. Не беше празно, но и не беше както обикновено:
Скрит текст:

# 463

Има дигитални в приложението. Може оттам да се заснеме бележката с баркода.

# 464
  • София

Има дигитални в приложението. Може оттам да се заснеме бележката с баркода.

Ще видя. Трябва да намеря време да отида до Лидл, да се разправям.... За 15-16 лв. не ми се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт