Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 536
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Къде точно пишете до Лидл?Искам и снимки да приложа.

# 751
  • Sofia
От приложението, контакти

# 752
Някой купи ли си оранжевата поничка от Хелоуин поредицата. как е на вкус?

# 753
Ее.. имах сметка 10.74.. дадох й 20.72... и не ги прие.. за 2стотинки..Sleepy
Пред нашите каси редовно се търкалят по една, две стотинки, никой не ги пипа.

# 754
Ее.. имах сметка 10.74.. дадох й 20.72... и не ги прие.. за 2стотинки..Sleepy
Естествено, това е бизнес, не вечеринка с приятели. Въпросът е принципен и не е до двете стотинки, а до това, че в примера клиентът е решил че непременно трябва да му се върне ресто кръгла цифра. Кой е за двете стотинки в случая?

# 755
Следващия път се подготви, и като се наредил пак при нея си плати цялата сметка в жълти стотинки.
Абсолютна простотия!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:41 от Бг-леля

# 756
  • София
Следващия път се подготви, и като се наредил пак при нея си плати цялата сметка в жълти стотинки.
Разбира се! Защо да не въвлечем и тези след нас на опашката в махленските си раздори!

# 757

Оранжевите са два вида. Ако става въпрос за тази - отровно сладка ми беше... Аз взех тази, защото пише уж портокалов пълнеж - това отгоре оранжевото има вкус на портокал, да, но вътре пълнежа е горски плод и е страшно сладко. Нещо са объркали описанието.

# 758

Оранжевите са два вида. Ако става въпрос за тази - отровно сладка ми беше... Аз взех тази, защото пише уж портокалов пълнеж - това отгоре оранжевото има вкус на портокал, да, но вътре пълнежа е горски плод и е страшно сладко. Нещо са объркали описанието.

Ясно. Аз мислех,че вътре е с портокал.

# 759
  • София
Донатът с оранжевата глазура е много хубав, докато го има покрай Хелоуин редовно го купуваме.

# 760
Е на листовката пише именно че пълнежът е портокалов, ако е ягодки-малинки може да са рециклирали обикновените донъти и само да са им мацнали оранжево отгоре 😁Няма значение, няма донът дето да не ми е харесал Sweat Smile

# 761
  • shumen
У дома се харесаха.И детето по принцип не обича портокали,но поничката му хареса.

# 762
Днес нямаше кори за баница 1+1 (ще има ли изобщо?!), нямаше от сока 1+1, нямаше оризово барче (имам да взимам 1 брой за 1 ст.), още разни други неща нямаше...🤪🙄 Не очаквах, но пък имаше 4 броя от малките плодови йогурти и ги взех. Друго, което не очаквах да го има (за първи път забелязвам при купоните да има жълт "стикер", че стока няма да я има😄) бяха кроасаните с шоколад- обаче имаше, сверявах кода и взех 15 броя. Още галета, пълнозърнесто брашно, боб РС, пликове за сандвичи и стреч фолио (кога е станало 2,85 лв🤔🤔).
Забелязах нов продукт, цената е 4,99 лв/200 грама:

# 763
Да похваля хендс фрий устройството за кола. Купих по-миналата седмица. Върши ми чудесна работа.
Снощи пробвахме гювеч на РС. Хареса ни. Става за бърза вечеря, добър състав.

# 764
Ег@ти, всичките странични купони ми ги няма. Само седмичните. Няма скреч, няма избрано за теб, нищо няма Sad имах една халва за вземане и още неща.

Общи условия

Активация на акаунт