Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 763
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 855
  • Асеновград
А мен ме предаде електрическата възглавница за шиацу масаж. Да похваля Лидъл, в 10.30 им я занесох за рекламация, току що получих смс,че ще ми върнат парите. Бих предпочела нова, че ни трябва в къщи, обаче.....
Някъде в София виждали ли сте изостанала? Наскоро похвалиха в темата една с дръжки, много се замислих, но така и не взехме, сега съжалявам.
🙄
Ако говориш за този тип https://www.emag.bg/search/%D1%88%D0%B8%D0%B0%D1%86%D1%83+%D0%BC … D0%B6%D0%BE%D1%80
Поръчай от интернет, лидалския е само с четири глави, тоест две се въртят и на всяка има по две топчета. Има на много по достъпна цена с по 16, тоест на двете глави по 8 различна големина. Иначе си струва върши добра работа за цяло тяло.
Имам пак купон за избрани сирена от Европа, ако някой го иска да ми пише на лично, за да го изпратя. По лесно ще ми е с номер на вайбър.

# 856
В Студентски имаше сутринта възглавница за шиатсу масаж- тази с дългите неща отстрани.
Последните ,мисля 2-3 сезона есен-пролет не са пускали олекотените якета в XXL размери , както и мъжко облекло - пуловери,дънки , суитчери ...май основно бельо само за по-едри хора Sad Sad

# 857
Идвам да попитам някоя от вас дали си купи прахосмукачка та и има ли вече отзиви за нея. Много ѝ се чудя, та второ мнение ми трябва.

# 858
  • София
Мерих яке С, но ми е голямо. Пише,че трябва да има и ХС, но къде ли...здраве да е

# 859
Мерих яке С, но ми е голямо. Пише,че трябва да има и ХС, но къде ли...здраве да е

Ами може изобщо да не е имало XS, аз съм така с XXL. По етикет трябва да има в серията и този размер, но няма ..

# 860
Или свършват бързо, защото са много малко бройките, или не зареждат във всичките филиали от тези номера. Случвало се е и друг път...

# 861
  • In transit
Идвам да попитам някоя от вас дали си купи прахосмукачка та и има ли вече отзиви за нея. Много ѝ се чудя, та второ мнение ми трябва.
За коя става дума? Мм си купи една акумулаторна Парксайд. Много е доволен, от три дни обикаля из къщи с нея. Много яко смуче. Joy

# 862
  • Sofia
Взех Басмати, ама той си е с нормална цена - бял етикет.  Един пакет взех по този случай, пък и ме дразни, че не се вижда оризът, да го видя колко е Басмати.
Бяха заредени доста от утрешните неща (може пък и всички да са), ама нямаха цени.

# 863
  • Бургас
От поне 1-2 месеца той си е в постоянния асортимент и си е на тази цена. Просто сега го анонсират явно Simple Smile  Същият ориз пускаха доскоро в XXL седмиците в големи пакети от по 4,5кг.

Между другото, на гръцките подправки не само грамажа е променен...  Съставът също чувствително е сменен Confused
Скрит текст:

Това е за гирос, ако някой има стара партида и иска да свери:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 17:47 от bradata

# 864
  • Sofia
От поне 1-2 месеца той си е в постоянния асортимент и си е на тази цена. Просто сега го анонсират явно Simple Smile  Същият ориз пускаха доскоро в XXL седмиците в големи пакети от по 4,5кг.
Даже е само от 20-23.10. 
А големият пакет не ме блазни, не се харчи чак толкова, та да му се чудя как да го съхранявам.

# 865
От поне 1-2 месеца той си е в постоянния асортимент и си е на тази цена. Просто сега го анонсират явно Simple Smile  Същият ориз пускаха доскоро в XXL седмиците в големи пакети от по 4,5кг.
Даже е само от 20-23.10.  

Ние купуваме. И жасминов сме купували такъв. Цената никога не е била ниска, но качеството сякаш е по-добро от всякакъв друг басмати който съм купувала ( с изключение на индийски магазини). Няма ли да има вече такива големи пакети? Този басмати такъв ли е?

# 866
Подарен!   Подарявам купон за халва, у нас не се консумира.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 23:34 от divine_1

# 867
Здравейте, сигурна съм, че е коментирано, но се чудя за крем-а за мазане с лешниците от утре е намален. Досега не сме пробвали. Как е на вкус?

# 868
С парченца лешници е, 23% според състава. Вкусен е. Малко като нутела но с повече лешници.

# 869
Някой със спомен колко струват шишетата с млени домати?
Знам, че имаше скоро италиански на 2,50, но надали ще има останали от тях. Редовните по колко са?

Общи условия

Активация на акаунт