Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 516
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Манатарката на кубчета от Deluxe, изсушена ли е или замразена?!  Не съм купувала досега.

# 991
При нас вишните са с цена по етикет 3.99 лв.

# 992
Ходих за някои дребни неща и ми направи впечатление, че нямаше нищо от 1+1 с изключение на някакви салами, опаковани по 3бр.
Иначе купих сметана 22 процента по етикет 1,79 лв, а сега виждам в сметката, че е 1,85 лв. До сега не ми се беше случвало или не съм забелязала, но особено, когато съм с децата е абсурд да си следя сметката и какво маркират. Не е много, но неприятното е, че изобщо има разлика. Накрая на ревизията в къщи установявам какво е отчетено, какво не и т.н.  Днес ми направи впечатление, че на екранчено си беше изписано, че Лидл плюс е активиран.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 15:28 от tara 2

# 993
  • Бургас
Манатарката на кубчета от Deluxe, изсушена ли е или замразена?!  Не съм купувала досега.
Замразена е.

# 994
  • София
Манатарката на кубчета от Deluxe, изсушена ли е или замразена?!  Не съм купувала досега.
Замразена е.

Не е проблем да купя и замразени. Знам, че Морена хвалеше изсушените манатарки.
В Лидл намират ли се изсушени?! Трябва да погледна при зеленчуците.

# 995
  • Sofia
Манатарката на кубчета от Deluxe, изсушена ли е или замразена?!  Не съм купувала досега.
Замразена е.

Не е проблем да купя и замразени. Знам, че Морена хвалеше изсушените манатарки.
В Лидл намират ли се изсушени?! Трябва да погледна при зеленчуците.
В Лидл не мисля, че има сушени гъби. Иначе аз харсвам гъбите сушени (това е концентриран вкус),  замразени - изобщо не. От сушените има тройна полза  - хидратираната гъба, водата от накисването е страхотна (по-добра от кубче бульон), а и сушената на брашно също.

# 996
Сушени гъби съм купувала от Ф., бяха хубави.
Днес имаше сутринта вече от коледните сладки изкушения, взех едно камионче-музикална кутия за подарък и за децата едни шоколадчета.

# 997
  • In transit
Замразени са, стават за ризото, например. За подсилване на вкуса, ако го правиш с печурки. Иначе сушените са с доста наситен аромат, както е писала Морена и става чудно ароматен бульон от тях.

# 998
Блендерът от утре със стъклена кана ли е и ако някой го има, моля да каже, добър ли е? Искам го за смутита и шейкове.

# 999
  • Велико Търново
Fortuna, къде е това при теб Simple Smile кой е твоя филиал?
ММ днес ми подари ютия силвъркрест сиво черна Simple Smile в момента гласим помещението за пране и гладене вкъщи (моят храм) и много се зарадвах за цвета на поредната ютия. Хлопа ми дъската, не крия Simple Smile

# 1 000
  • Сливен
Колко ти станаха ютиите?

# 1 001
  • Sofia
Fortuna, къде е това при теб Simple Smile кой е твоя филиал?
ММ днес ми подари ютия силвъркрест сиво черна Simple Smile в момента гласим помещението за пране и гладене вкъщи (моят храм) и много се зарадвах за цвета на поредната ютия. Хлопа ми дъската, не крия Simple Smile
Ск, а изложбено помещение за ютиите предвиждате ли?  Така ме разсмя...

# 1 002
  • Велико Търново
Ох, недейте Simple Smile 5 са вече.  Но само три са Лидлски.
На фона на тях имам 1 тенджера и 1 тиган!
Всеки си е луд с номера.Simple Smile

# 1 003
  • Somewhere far away
За малките вина от новата брошура някой мнение?

# 1 004
... Исках да ползвам намалението от 10% за сметка до 50лв. Ами тя моята беше 90.
Както пише при купона.. намалението се ползва за 50 лв от сметката (и разпределено на всички покупки както обичайно), за останалата сума не.

Ясно, наистина си пише, че съм го използвала намалението, но няма кой да чете. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт