Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 551
  • 1 483
  •   2
Отговори
# 975
  • Бургас
Ужас! Цените на всичко станаха златни!
И аз трябва да зареждам брашно,захар,олио,масло....празници идват,ще се сладко прави! 🤗😉

# 976
  • Седмото небе
Ето такъв е модела https://www.bosch-home.bg/productlist/vacuum-cleaners/rechargeab … ebox=accessories/
Само че в бяло. И съм я взела за 249,99 сега погледнах пак. Значи утре сутрин рано я понасям и на място като за неделна закуска в 8 ще разсъня управителя на смяна. Да видим там какво ще кажат. Ако е само две години значи лекинко ще съм ги прескочила и много ще ме е яд. Ама подозирам че за външни марки бяха 2г, а за техните когато е приложима са 3те години. Ако пък ме отсвирят ще питам в понеделник пак на нац.т. дали е точно така да съм сигурна. И може и да се наложи да търся съдействие от Бош сервис, поне за диагностика, а после ще преценявам дали ще си заслужава ремонта.
Иначе сега временно ползвам последните 3 дни една малка акумулаторна от Парксайд серията. Това чудо чисти изключително прилично, лесно се и почиства/поддържа. Че моето малко самолетче на 1,9 г само обикаля и твори неща за чистене Joy
А утре трябва и пелени да и взема обикновени, и гащи от прИмоцията. Ако пък не ми вземат прахосмукачката как ще влача всичко пешком на обратно, ум не ми побира. Може и да се наложи два пъти да се разходя, ужас...
Иначе и мен постоянно скачащите цени на всичко ужасТно много ме потрисат, но какво да се прави. Там ми е удобно, че почти всичко, което ползвам ми е накуп и затова все от там пазарувам. Иначе имам в района на пешеходно разстояние и Фантастико голямо, Кауфланд, пазар, млекарници, Аванти, но там особено при вторите ходя само за определени единични и то промо покупки.
От набелязаното за покупки освен гащЕ за детето се надявам да намеря извара Родна стряха (която м**** им също вдигнаха брутално!!!) и един бекон във вакуум опаковка, който готвя с грах или боб и става чудесно. То и кафе ми трябва, и брашно, не не кошмар, няма да ми се размине двойната неделна разходка Cold Sweat

# 977
Вчера направих добър пазар. Сутринта отидох с отварянето на магазина (добре, че вече започват в 9ч, че не беше съвсем по нощите) за пасатор 3в 1. Купих си в бяло, имаше много, един-два да бяха купени.
Купих си мини орхидея .
Вече се пренасочих към кисело мляко селско с каймак на Железница, харесва ни, кофичка от 400гр е 1,49лв.
Сапун Сиен, с плодов аромат имаше на 0,75 лв (промоция за уикенда). Със същата промоция паста за зъби Аквафреш за 2,29лв.
Ползвах и ексклузивния купон.
SKK, ти ли питаше за тостера със сменяеми плочи? Имаше доста при нас, цена 60лв.

# 978
.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 09:08 от teta75

# 979
Вчера купих пакет брашно, че ми трябваше спешно и беше 0,99лв. Днес отидох с половинката, че да го ползвам като носач, и сюрпрайз - цената вече е 1,19лв! 20% за един ден, мдааа, високо качество, ниска цена и едни мармоти наоколо размятат целофаните!

И така ... в петък Лидл на банята взех 1кг. Родна стряха бяло - за 1.07лв. Снощи събота пак отивам да взема някакви др. неща и 1кг брашно и О изненада - цена 1.29лв.

егати те хабят толкова хартия за ежедневна смяна на цените!!

апропо бяха заредили повечето неща от новата  предстояща Понеделник брошура
киселото мляко на Пилос 2% -  1+1 бр. така и не се появи цяла седмица !!! Нещастници.
За сметка на което има нова цена на 3,6% - от 1.29лв.

# 980
  • Бургас
Охххх,къде ще му излезе края с тези безбожни цени,не знам ...

# 981
  • София
Скрит текст:
Вчера купих пакет брашно, че ми трябваше спешно и беше 0,99лв. Днес отидох с половинката, че да го ползвам като носач, и сюрпрайз - цената вече е 1,19лв! 20% за един ден, мдааа, високо качество, ниска цена и едни мармоти наоколо размятат целофаните!
И така ... в петък Лидл на банята взех 1кг. Родна стряха бяло - за 1.07лв. Снощи събота пак отивам да взема някакви др. неща и 1кг брашно и О изненада - цена 1.29лв.
егати те хабят толкова хартия за ежедневна смяна на цените!!
апропо бяха заредили повечето неща от новата  предстояща Понеделник брошура
киселото мляко на Пилос 2% -  1+1 бр. така и не се появи цяла седмица !!! Нещастници.
За сметка на което има нова цена на 3,6% - от 1.29лв.
  при нас вчера мляко имаше, но пшеничния Перленбахер надделя (не помня да е бил на 50%), но си е в кен... Исках да разгледам каната как е направена... нямаше
това кафе Лаваца още залежава - чудя се дали е със същото качество. като на единична бройка...
Ще ходя към К-нд да си взема черната лаваца за 8лв. Simple Smile
Скрит текст:
Търся и индивидуални минизакуски, тези имат ли разлика в качеството:
Скрит текст:

# 982
  • Sofia
... това кафе Лаваца още залежава - чудя се дали е със същото качество. като на единична бройка...
Дори и да не е, а аз не виждам разлика, която да струва 2-2.5лв... освен това в сегашно време да се чудиш това, когато качеството е все надолу...  Ако пиеш рядко кафе и не ти е проблем да го купуваш за 7 (че не съм гледала дали не е и скочило) вместо за 4.50-5лв... защо изобщо се чудиш...

# 983
Някой случайно да е виждал яке за бременни/бебеносене?

# 984
Тези млека не бяха ли по 1.49 редовна цена?

# 985
Подарявам купони за Lidl до днес и - 10%, всички са активирани и налични.
Скрит текст:

# 986
Аз на 2лв съм ги виждала млеката, сигурно са били 1.49 скоро, но постепенно и те се вдигат.
Малко по малко започвам да се преориентирам или за други марки продукти от лидл, или за други магазини. Криво ми е, защото поне от 8 години пазарувам изключително и само там, но...става непоносимо. Не че нещата не поскъпват и по другите магазини, съвсем не е така. Но вече търся промоциите навсякъде.
И аз вчера пазарувах основни неща, сиренето беше най-скъпото, другото плодове, зеленчуци, 100гр нарязан салам, сок и други дреболии. Исках да ползвам намалението от 10% за сметка до 50лв. Ами тя моята беше 90.

Преди време стана дума за замразените вишни, че са 3.99 и аз споменах, че в нашия Лидл са 3.49. Снощи ги снимах, още са 3.49 без промоции и намаления.

Възможно ли е да има различни цени във филиалиите в различни градове?

# 987
Не знам как ги докарват тия цени, белината им онзи ден я видях 1,59 ст. Най-обикновена. От Кам взех за 59 ст. скоро.
...
Канички сметана видях с нов дизайн.

# 988
  • Sofia
... Исках да ползвам намалението от 10% за сметка до 50лв. Ами тя моята беше 90.
Както пише при купона.. намалението се ползва за 50 лв от сметката (и разпределено на всички покупки както обичайно), за останалата сума не.

# 989
Тези вишни, да не би просто да не са сменили етикета, важно е на каса как излизат.

Общи условия

Активация на акаунт