Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 638
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 960
Вчера използвах кода, имам още един, активиран на другата карта. Ако някои иска - 10% за покупка да пише, има активирани следните купони.
Скрит текст:

# 961
има продукти със 75% по-евтини в Германия, държава с няколко пъти по-висок стандарт от България.
Първо, доста лидълски стоки за Германия са местни, а за България внос или правени с вносни продукти, което оскъпява. Второ, в Германия се договарят многократно по-големи количества наедро, което доста сваля цената. Трето, различна данъчна политика. Четвърто, конкурентен пазар. Нищо общо със спекула, цените не се слагат защото на някой му е хрумнала цифра на случаен принцип.

# 962
Точно в Бг цените не следват никаква пазарна логика, стига вече с тези оправдания за това колко малък пазар сме и подобни. Това винаги е било така, но преди нашите цени не бяха толкова нагоре спрямо другите държави. В Бг на държавно ниво никой не знае как да се бори с инфлацията и със спекулата, с теглене на заеми не става. А хората си траят и плащат безропотно каквато и цена да им сложат. Объркана държава отвсякъде.

# 963
  • In transit
Яйцата не спряха да хвърчат нагоре Sad Днес случайно ги загледах минавайки покрай тях.

# 964
  • София
Огромни опашки се вият на касите при нас, едва две каси работят, другите служители редят коледните. Така изглежда средната част събота следобед.
Скрит текст:

# 965
  • Sofia
...едва две каси работят, другите служители редят коледните. Така изглежда средната част събота следобед.
Скрит текст:
Мдааа... който още не е разбрал, брошурта е до петък, не до неделя. Събота и неделя - тото  - я има нещо от брошурата, я не ... по вероятно не.

# 966
  • Буркина Фасо
Точно в Бг цените не следват никаква пазарна логика, стига вече с тези оправдания за това колко малък пазар сме и подобни. Това винаги е било така, но преди нашите цени не бяха толкова нагоре спрямо другите държави. В Бг на държавно ниво никой не знае как да се бори с инфлацията и със спекулата, с теглене на заеми не става. А хората си траят и плащат безропотно каквато и цена да им сложат. Объркана държава отвсякъде.
при свободен пазар няма как да се оправиш с цените.
или купуваш, или не. няма как да държиш сметка на продавача за висока цена. не е демократично. Smiley

# 967
Яйцата не спряха да хвърчат нагоре Sad Днес случайно ги загледах минавайки покрай тях.

Накъде хвърчат яйцата...към управляващите? Не? Ми време е...

Яйцето да стане лукс, не съм си го представяла. Бяха най-евтината питателна храна. До сега.

# 968
  • София
е аз като отида поне всяко време има опашки...т.е. не е като да не се купува и не е като да изхвърлят продукти, гледам в намалените неща само някакви екзотики на 30% пуснали...
Не сме  половин милион държава.

# 969
  • Седмото небе
Здравейте,
Имам прахосмукачка на Бош купувана от Лидл точно преди 2 години обаче от съвсем скоро батерията и започна да издържа точно 25 секунди и явно вече ще ме напуска. Хартиена бележка не пазя, само дигиталната. Та основната ми чуденка е колко ли и е гаранцията? Гледах гледах и никъде не пише...
Питам тук с надеждата да не я влача утре напразно до магазин и да ми кажат, че не мога вече да я рекламирам... Утре и днес знам, че няма национален телефон иначе щях да питам... А ако не я занеса утре ще мога вече чак следващия уикенд, но не ми се отлага толкова...

# 970
Дай й IANномера да видим в сайта книжката й. Или модела..

# 971
Май за промишлените стоки без техните марки гаранцията е две години, погледнете дали е изминала. Ако е на ръба, по-добре отивайте утре, за да не изтече гаранцията. Но преди това прочетете добре какво включва тя, защото може батерията да не е включена.

# 972
https://www.lidl-service.com/de/

Тук отваря ли ви се, като въведете държава? Нещо не работи при мен...

Наистина отивай утре  да не изтървеш 2г гаранция.

# 973
Минавам да ви кажа за това червено вино . Сладичко е и имам чувството, че има някаква химия, но като за вино от 5 лв. става. Няма да повторя обаче Grinning

# 974
  • Бургас
Вчера купих пакет брашно, че ми трябваше спешно и беше 0,99лв. Днес отидох с половинката, че да го ползвам като носач, и сюрпрайз - цената вече е 1,19лв! 20% за един ден, мдааа, високо качество, ниска цена и едни мармоти наоколо размятат целофаните!

Общи условия

Активация на акаунт