Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 721
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Тази сутрин в Лидл, филиал Илинден, София, имаше козе кисело мляко, което е с купон. Учудих се, че в ранния пас в който отидох са пазарувам имаше доста клиенти.
Имам отговор на имейла за оплакването от продукт - препратиш имейла ми към съответния отдел, ще ми пишат пак. 2-3 дни вече нямам отговор.

# 946
  • На края на вселената!
Ексклузивният купон 10% Готви с Лидл е несъвместим с 5% купон от лентата за достигната сума. Очаквах го, но да не се чуди друг.
Скрит текст:

# 947
  • Sofia
Къде пише да не е пробван :

Ами за мен "да не е пробван" = "без следи от употреба" ... така че ако нещо може да се пробва и след това да няма следи от употреба...

# 948
  • София
Купих пасатора 3в1. За мен е важно да не е отварян.  Много хубаво огледах кутията.

Рано тази сутрин кога успяха клиенти да отворят няколко кутии от пасатора?! Sad

# 949
От няколко дни съм в Берлин и като видях цените на по-голяма част от продуктите тук и сравних с тези в България онемях. 😮
ААА акъла дето му идва на българина ама по-късно. Сега умножете всичко х5 и ще разберете защо в България се случват нещата така Някой доходи са с такава разлика.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:07 от netman71

# 950
  • София
Около 10.октомври купувах сапуните по 0.59.
купувам сапуни само от ДМ, да си ги вдигат на 200%:joy:
Някой има ли мейл на лидл.бг?
Някой задал ли е въпроса с двойния аршин, на Майката?

# 951
И при нас имаше тези дни млякото, вкл и днес - на Вардар, сапуни само Дав. Имаше и мас 7,99 лв.
Може ли скриншот къде се вкарва кода, не знам за всички ли е, но при мен няма екскл купони.

И аз не съм получавала ексклузивен купон?

# 952
  • Sofia
И при нас имаше тези дни млякото, вкл и днес - на Вардар, сапуни само Дав. Имаше и мас 7,99 лв.
Може ли скриншот къде се вкарва кода, не знам за всички ли е, но при мен няма екскл купони.

Кодът за отстъпка беше споделен тук в темата. Отваряте Лидл+ и долу в дясно "още" и там е "ексклузивен купон" където вкарвате кода.

# 953
  • София
Подарявам купон за сладко от рози с 31% намаление. Все още са налични и купоните за дисков шлайф с 15 лв. намаление, бланширани картофи, извара (кръгла в найлонова опаковка), чайове Lord Nelson, мини шоколадчета, бели немски грил наденички, 4+1 бира Перленбахер (златиста), както и всички седмични купони.

Вчера и аз направих един солиден пазар и не се усетих, че намалението от специалния ексклузивен купон е до 50 лв. Можех да разделя продуктите на две карти. Joy  Исках да купя бананов нектар, но както и предполагах беше свършил.

# 954
От няколко дни съм в Берлин и като видях цените на по-голяма част от продуктите тук и сравних с тези в България онемях.
Абсурдна и повсеместна спекула в космически размери се вихри от няколко месеца с цените в България.

Абсолютно всеки може да отвори произволен сайт на Лидл в чужда държава и да направи сравнение, като особено лесно става с тематичните седмици, където има еднакви продукти. Бърза справка с немската брошура за другата седмица на  lidl.de  -  има продукти със 75% по-евтини в Германия, държава с няколко пъти по-висок стандарт от България. Цените за приравени с 1 евро = 2 лева за по-лесно.

ПродуктГерманияБългария
Смес за палачинки 200г1,983,49
Кленов сироп 250мл5,988,99

# 955

Кодът за отстъпка беше споделен тук в темата. Отваряте Лидл+ и долу в дясно "още" и там е "ексклузивен купон" където вкарвате кода.
Кой е кода

# 956
Ето пълната информация за горния купон и допълнителна игра на Лидл https://youtu.be/KJdWpMxLWUI  Blush
Ето тук четете за кода.
Той е   GOTVI42

# 957
И аз благодаря за кода. Дано пускат по-често подобни! При мен не е в още, а си има отделно Ексклузивни купони на трите точки, с едно подаръче..

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:36 от 50 Shades of Purple

# 958
В Германия,  гумените ботуши, детските-10€
У наш Лидл -30 лв.
Паралий бе...😆

# 959
Благодаря за информацията за кода ! Тази седмица не следва темите добре

Общи условия

Активация на акаунт