Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 733
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 915
11,99 за литър, жълта кутия с червен етикет, с Ф нещо и беше името.

# 916
  • In transit
Welt, 36% сметана е на тази цена от лятото.

# 917
Не, не е, преди десет дни купувах на 6,99. Поне в нашия филиал, около два месеца беше на тази цена, преди това беше на 6,49. Това е може би единственото нещо, което знам колко струва постоянно, понеже купувам много често.

# 918
Добре де, тези цени до кога ще растат?
Непрекъснато се увеличават, и увеличават...
Няма ли да има някакъв таван? Има ли друга държава като нашата?
Абсолютно безобразие!

# 919
И при нас имаше тези дни млякото, вкл и днес - на Вардар, сапуни само Дав. Имаше и мас 7,99 лв.
Може ли скриншот къде се вкарва кода, не знам за всички ли е, но при мен няма екскл купони.

# 920
Екслузивният купон е в меню Още - най- дясното бутонче долу вдясно.

# 921
Аз ползвам тази Ф сметана от М доволна съм. Оня ден мъжа ми си купи термозащита за предното стъкло, хареса ми по-дебеличка е от тази която имах аз и доста по-голяма. Ще си взема утре и за моята каляска ако има разбира се 😂.
Благодаря за кода!
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:49 от Believe*

# 922
Хубаво е, че Лидл слагат каси на самообслужване, дано само не стане като в К. Да работят само 3 каси и да има опашки от по 10 човека на каса. Винаги ги ползвам тези на самообслужване , но ако съм с малко продукти. Ето днес, че ми е прясно, голямо чакане падна, но когато имаш повече артикули от един вид, не може да маркираш брой, а продукт по продукт. Заради два стека захар и две кутии вафли.....половин час почти.

# 923
  • Sofia
Хубаво е, че Лидл слагат каси на самообслужване, дано само не стане като в К. Да работят само 3 каси и да има опашки от по 10 човека на каса. Винаги ги ползвам тези на самообслужване , но ако съм с малко продукти. Ето днес, че ми е прясно, голямо чакане падна, но когато имаш повече артикули от един вид, не може да маркираш брой, а продукт по продукт. Заради два стека захар и две кутии вафли.....половин час почти.
Баш! Затова за мен е по-полезно да има нормална каса за до...  (малък) брой продути. Обаче с тая ротация на касиерите... нещо не знам... то би трябвало на такава каса вечно да има касиер.... си мисля..

# 924
Тъкмо мислех да ги похваля за налични продукти днес и ми маркираха една бройка повече от продукт....проверявам и се обръщам да кажа на касиера на момента.....(включи се и охраната да разсъждава какво е станало?!?!)
Касиерът гледа ,чуди се, накрая ми върна надвзетото с 'е, добре, ето, ще ви върна'. Все едно услуга ми прави, че си поправя грешката.
Много им падна качеството на обслужване, жалко.

# 925
В кварталния Л. преди време направиха каси на самообслужване и издържаха няколко месеца, но много се краде и ги махнаха. Но пък и служителите са много отзивчиви, в други магазини правят проверки и гледат изкосо, в Лидъл клиентът е цар и направо ги закриха вместо да се разправят. Аз по принцип не ги харесвам, защото не са практични за голям пазар, а и много трябва да си нащрек като си пълниш торбите, не може да добавиш веднъж като започнеш и разни такива дразнещи изцепки. С нетърпение чакам някой ден да въведат безкасовото пазаруване дето го измисли Амазон Rolling Eyes

От цялата американска седмица съм само с Монтърей джак, обаче не знам защо ми е по-безвкусен отколкото си го спомням последния път като вземах Thinking

Добре де, тези цени до кога ще растат?Непрекъснато се увеличават, и увеличават...Няма ли да има някакъв таван? Има ли друга държава като нашата?
Ами доста има като нашата в момента, по обективни причини цените растат  в една или друга степен ¯\_(ツ)_/¯

# 926
В кварталния Л. преди време направиха каси на самообслужване и издържаха няколко месеца, но много се краде и ги махнаха. Но пък и служителите са много отзивчиви, в други магазини правят проверки и гледат изкосо, в Лидъл клиентът е цар и направо ги закриха вместо да се разправят. Аз по принцип не ги харесвам, защото не са практични за голям пазар, а и много трябва да си нащрек като си пълниш торбите, не може да добавиш веднъж като започнеш и разни такива дразнещи изцепки. С нетърпение чакам някой ден да въведат безкасовото пазаруване дето го измисли Амазон Rolling Eyes

От цялата американска седмица съм само с Монтърей джак, обаче не знам защо ми е по-безвкусен отколкото си го спомням последния път като вземах Thinking

Добре де, тези цени до кога ще растат?Непрекъснато се увеличават, и увеличават...Няма ли да има някакъв таван? Има ли друга държава като нашата?
Ами доста има като нашата в момента, по обективни причини цените растат  в една или друга степен ¯\_(ツ)_/¯
За мене касите на само обслужване са голямо удобство, но в крайно тесния квартален Лидл не виждам как ще се случи (София на Раковски) .
Рядко пазарувам от К на Цар Борис. Откакто има автоматични каси, винаги ги ползвам, а във вторник установих, че все повече хора се ориентират към тях. Дори на някои там може да се плаща кеш, но аз предпочитам картата, вместо да плащам такса на банкомат и да тегля пари кеш.
За кражбите - една-две камери биха свършили идеална работа - по-евтино за веригата е да плаща една заплата на човек да наблюдава мониторите, отколкото да назначи няколко касиерки.

# 927
  • Бургас
Ходих до Л и си взех две чувалчета картофи. Имах и мюсли барче за 1ст от купон и него взех. И добавих още мляко,шоколад,кола,чипс.
Използвах и купона с -10%

# 928
Много благодаря за ексклузивния купон! 😘
При нас има и сметана и сапуни.

# 929
  • София
    има ли начин да взема копие от сигнал през приложението попаден?
    Явно няма.... попитах от тук какво става със мой сигнал от преди месец - отговориха ми шаблонно... а през АППа бях прикачил и снимка.
    https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport
    Този шоколад с парчета лешник ли е?
    Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт