Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 739
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 900
Къде се вкарва този код?

# 901
  • Бургас
Ето пълната информация за горния купон и допълнителна игра на Лидл https://youtu.be/KJdWpMxLWUI  Blush

# 902
  • Бургас
10% код за отстъпка за покупка до 50 лв - GOTVI42
Много благодаря!
Вкарва се в "Ексклузивни купони".

# 903
А замразените броколи завинаги ли са отлистени? Извинявам се, ако е коментирано!

# 904
a Pilos 2% появи ли се някъде от понеделник в 5 м-на ходя различни и все изчерпано

# 905
10% код за отстъпка за покупка до 50 лв - GOTVI42

И аз благодаря за кода. Hug

Понеже по-назад коментирахте, използвам да ви кажа, че вече и в Лидл има каси на самообслужване. Видях ги вчера във филиала на Руски паметник/бул. Скобелев. Обаче пише "Експресни каси на самообслужване", не знам дали не са само за клиенти с малък брой продукти. Нямах време да оглеждам, че минах набързо и ги видях чак като излизах.

# 906
Благодаря за кода, успешно приложен вече. Взех кафе. Няма и при нас това мляко Пилос. Чипсът от лимец ми хареса.

# 907
Там са от няколко месеца , но работят само с плащане с карта, не мисля че има ограничение на продуктите, аз съм ги ползвалам с немалко продукти напр. една или две пълни  чанти.

# 908
  • Бургас
Едва се сдържах да не грабна един такъв заваръчен шлем, мдааа Joy

# 909
нормално е да работят само с карта. лошото е, че вероятно няма да може да се пазаруват намалени стоки /със стикер/, както е и в била.

# 910
a Pilos 2% появи ли се някъде от понеделник в 5 м-на ходя различни и все изчерпано

През три филиала минах аз тази седмица и в трите имаше от киселото мляко 1+1, та чак се учудих... HushedHushedHushed
Толкова пъти вече съм ходила и не е имало от обявени промо стоки дори в първия ден, че и аз не очаквах.

# 911
  • Sofia
Другото неудобство на тези каси е, че ако имаш алкохол трябва да изчакаш да дойде служител да удостовери че си на 18. Иначе са удобни.

# 912
Другото неудобство на тези каси е, че ако имаш алкохол трябва да изчакаш да дойде служител да удостовери че си на 18. Иначе са удобни.

мда, аз даже веднъж чаках за валидиране от служител за безлкохолна бира в Б. иначе като цяло е удобство, особено ако са направени като хората.

# 913
Ходих да търся от свежите подправки, та да си купя две-три саксийки с купон. Нямаше.
За сметка на това сметаната 36 процента е на нова цена - 7,49 лв. Ако не бях с детето, щях да ида до Метро, за да си купя френска, която да ми излезе по-малко пари. Знам, че всичко се качва, но не знам дали има и две години, откакто я има, а увеличението в цената е почти сто процента.

# 914
колко е френската в М?

Общи условия

Активация на акаунт