Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 746
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 885
ето това,  не е само за масажи обаче. Интересно уредче, цяла вечер го разучавам, но не знам до кога ще му издържат батериите.  Няма зарядно устройство.

# 886
Тези кроасани не са ли едни малки с лешников пълнеж опаковани по 5?

# 887
ето това,  не е само за масажи обаче. Интересно уредче, цяла вечер го разучавам, но не знам до кога ще му издържат батериите.  Няма зарядно устройство.
Това не е ли уреда за електростимулация?

# 888
Някой не търсеше ли пасатор - в събота ще има комплект , в много готин ментов или лилав цвят Wink  - има и бял , като само в събота е на 40 лв.

# 889
Интересно защо ги няма... То 4+1 не е кой знае каква промоция при положение, че с месеци никой не ги купува тези кроасани и системно са с оранжев етикет.
При нас колкото и пъти да съм минала през регала, все са с оранжев етикет за 30%.
При нас пък системно се изчерпват и изчезват. Не помня да съм ги виждала намалени с оранжев стикер...Явно е до филиал.😃
И на моя купон пишеше, че ги няма, но ги имаше и взех. НО бяха с друга опаковка, не като на снимката от купона и сверявах кода.🙂

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 01:55 от dolce miele

# 890
За кроасаните- наистина са с друга опаковка, но по кода на продукта може да се ориентира човек и си минава намалението. Според мен си струват. В момента пия антибиотик и ми се налага да закусвам  ( по принцип не го правя) и това ми е най-бързо. Ами да ви кажа няма други кроасани 85 грама за 0.65, дори 22 карата от едно време е 0.65, но за 40 и няколко грама. Да не говорим за Севън дейс, които минават 1.40. Simple Smile

# 891
С намалението струват някъде по около 52 ст. за кроасан, доста добре е. И не са гадни, както кроасаните на К-класик (майка ми наскоро опита някакъв от тях и каза, че повече нямало да купи такъв).

# 892
A като дебелина как са долнищата?
Вчера писах- според мен са тънки. 60/40 памук/полиестер, но не са от плътна материя, а точно това гледах- че ми бяха поръчали и преди това точно с един пак тънък панталон сравнявах, а той беше даже по-плътен от лидълските спортни.

# 893
Това не е ли уреда за електростимулация?
да , но има функция масаж- релаксиращ, спа масаж и т.н

# 894
Като няма зарядно ще е с обикновени батерии, можеш да ползваш и зареждащи се такива.

# 895
Здравейте, вчера дъщяря ни откри находка в кебапчето си, имате ли идея къде да подам сигнал? Опитах на страницата на Лидл, но ми дава грешка постоянно.

# 896
На Лидъл може да пишеш тук:
hotline@lidl.bg

# 897
Писах, много благодаря.

# 898
днес добър пазар, заредих и масълце.

# 899
10% код за отстъпка за покупка до 50 лв - GOTVI42

Общи условия

Активация на акаунт