Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 766
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 870
  • Ст Загора
Каква е цената на морковите?

Днес 84 лв дадох,  един панталон и две горннища . Кафяв ориз,  хляб ,два сока с в
Банан и шпековият салам 3 ×250гр .

# 871
  • русе

Днес в Русе долнища и горнища били разхвърлени като във втора употреба.
Пратих милото да ми вземе, ама не му харесали били като пижами?Изкажете дамско мнение🤣

# 872
  • Ст Загора
Аз точо това взех +розовото горно и  долно . Да розовото е мално по- домашно, самите цветове .Зависи какви дрехи носите и къде ще се носи.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:43 от nasito8988

# 873
  • Буркина Фасо
...розовото горно иэдолно .
rotfImbo

# 874
  • Бургас
Бананите,които са на 2лв имат ли някакъв зелен етикет,освен този с Dole?

# 875
  • In transit
A като дебелина как са долнищата?

# 876
  • Ст Загора
A като дебелина как са долнищата?
Биват , но за за есента.

# 877
Някой, който има купон за кроасани и няма да го ползва, може ли да ми услужи? Ще съм благодарна. Simple Smile

# 878
Някой, който има купон за кроасани и няма да го ползва, може ли да ми услужи? Ще съм благодарна. Simple Smile
Изпращам ЛС.

# 879
А мен ме предаде електрическата възглавница за шиацу масаж. Да похваля Лидъл, в 10.30 им я занесох за рекламация, току що получих смс,че ще ми върнат парите. Бих предпочела нова, че ни трябва в къщи, обаче.....
Някъде в София виждали ли сте изостанала? Наскоро похвалиха в темата една с дръжки, много се замислих, но така и не взехме, сега съжалявам.
🙄
а защо не опиташ с цифровия уред,  прави 30 вида масаж, плюс другите му функции за облекчаване на болката.

# 880
Какъв е този купон за кроасани😅
Аз нямам такъв накой ако може да прати

# 881
  • София
А мен ме предаде електрическата възглавница за шиацу масаж. Да похваля Лидъл, в 10.30 им я занесох за рекламация, току що получих смс,че ще ми върнат парите. Бих предпочела нова, че ни трябва в къщи, обаче.....
Някъде в София виждали ли сте изостанала? Наскоро похвалиха в темата една с дръжки, много се замислих, но така и не взехме, сега съжалявам.
🙄
а защо не опиташ с цифровия уред,  прави 30 вида масаж, плюс другите му функции за облекчаване на болката.
Кой е този уред, че търся нещо читаво за масаж?

# 882
Какъв е този купон за кроасани😅
Аз нямам такъв накой ако може да прати
При мен това изписва на купона

# 883
  • Sofia
И аз имам купон за кроасани, но пише, че не са налични.

# 884
Интересно защо ги няма... То 4+1 не е кой знае каква промоция при положение, че с месеци никой не ги купува тези кроасани и системно са с оранжев етикет.
При нас колкото и пъти да съм минала през регала, все са с оранжев етикет за 30%.

Общи условия

Активация на акаунт