Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 734
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Хубава аранжировка, но ми е странно, че са непокътнати...😃
Цената на сиренето Железница е още 50 ст. нагоре, но нищо изненадващо.
Ооо, вчера нещо нямаше време за лакомства, днес сигурно ще бъдат нападнати вече.

# 841
  • Стара Загора
Няма смисъл да се надявам да пуснат олекотени якета големи размери и да взема за майка ми, нали? Предна година видях, че са пускали края на септември.

# 842
  • София
Леле каква брошура, за мен си е направо разоряваща. Значи 5 седмици тъпи, тъпи и накрая изджаскали всичко интересно за мен в една брошура и то баш края на месеца.  Grinning

# 843
А така! Имах сметка 14.63..  аз чувам и .53ст , вадя 15лв+53ст... искат ми още 10ст, аз се учудих потърсих и нямах и въпреки това ми върнаха цял лев!! Евала!! Служителка така беше млада и й пожелах лека работа!!

# 844
Падат ли ви се неща от скреча? Този месец доста пъти пазарувах, подарявах и купони, но никога нищо, все усмивки. Това за над 10 пазарувания.

# 845
  • Sofia
Мдааа брошурата е в доста съкратен вариант при Делукса и Фаворината, в приложението положението е замайващо...

# 846
  • Варна
Здравейте! Случайно някоя от Вас да има купон за отстъпка на Детско колело с педали, тип картинг количка?
Благодаря!

# 847
чудесно, пак безинтересна брошура

# 848
Аз още не съм стигнала до приложението - но за сега ще се скатавам откъм на лакомства. Ще изчакам да намалят първо хелуинските неща ( за сега взех само близалки - шоколадови и обикновени) и ще бъда по - стисната при раздаването ( ако има деца, които да обикалят де ). С алкохолите - ще карам на запаси , а коледните шоколади и изкушения директно ще пропусна ( че така и така сме станали по 100 кила - няма нужда ). Ще се правят коледни щтрудели и мъфини ( обикновен мъфин с поръска елхички и снежинки отгоре Simple Smile) .
Аз , днес уж нямаше пак да се охарчвам и скокнах да видя само спортните комплекти - не ми харесаха- тънка лигава материя според мен. Взех някакъв суитчер ( без цип, без джобове с качулка, ватиран ) - за по вкъщи и за колата ( т.е. малко по-представителен, но до толкова , до колкото през подземния гараж да се кача в колата и да излезна и махна на децата , къде съм паркирала при взимане  Simple Smile  - за 12 лв толкова ).
Взех 10 КМ от промоцията, кора яйца за 8,49 ( останала някаква със срок до 03,11 - но поне беше в охладената витрина , а не навън) , картофи мрежа, херинга ( някой каза, че си заслужава 3,58 за 3 бр. консерви) , термо чорапи на децата  , една книжка за оцветяване с математика ( че смятането нещо куца ) , кори за баница ( тамън и яйца имам много - ще правя баница - хем за вечеря със супичка, хем за училище) , кренвирши , кашкавал -тел .... и пак 80лв отидоха- но съм доволлна.
Сега , остана и да измисля менюто за уикенда , че трябва да наготвя и за цяла седмица някакви манджи/супи да има.

# 849
  • София
Снощи ме предаде блендера, тази сутрин пасатора....пълен шок! Идея дали някъде има останали бройки от предишното пускане? В Младост 4 няма.

# 850
А мен ме предаде електрическата възглавница за шиацу масаж. Да похваля Лидъл, в 10.30 им я занесох за рекламация, току що получих смс,че ще ми върнат парите. Бих предпочела нова, че ни трябва в къщи, обаче.....
Някъде в София виждали ли сте изостанала? Наскоро похвалиха в темата една с дръжки, много се замислих, но така и не взехме, сега съжалявам.
🙄

# 851
Уикенда на Искърско шосе имаше много, над 10.

# 852
  • Пловдив
Как се променят нещата... От новата брошура харесах само музикалната въртележка и играчката, както и едно бебешко гащеризонче. А имаше времена в които харесвах дрехи и за себе си, сега почти няма, тук -там някое изключение. От хранителните не съм очарована, за коледните неща ми е малко раничко все още.
Надявам се въртележката да е хубава, ние имаме една на кикабу, но моят бебок не е очарован, а може би му писна от нея, ще го разнообразя с нова. Играчките изглеждат супер, едната ми се струва добре за количка.

# 853
  • София
    има ли начин да взема копие от сигнал през приложението попаден?

# 854
    Погледнах за търсените ел.уреди в нашия филиал, но не открих такива - видях само някаква масажна вана за крака.
    Биояйцата бяха със срок 24.10 и на -30%, отчете две намаления на каса и излязоха за 2.79 лв.
    Погледнах дамските спортните панталони (имах поръчка да потърся), но са много тънки. Състав 60/40 памук/полиестер.
    Имаше чипс от лимец, ще го опитам.

Общи условия

Активация на акаунт