Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 745
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Еха... Делукс. Simple Smile
И ей я аншоата, за която някой питаше. Simple Smile За мен Пекриното и  ще си чакам шоколада за пиене.
И американска седмица.
За мен тиква, манго, мини щолени, сладки картофи, фъстъците в кутия, червени боровинки, Монтерей Джак, а може и Гаудата, бургер сьомга, може би Ньоки и ще видим какво още от приложението утре.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 00:42 от Morena

# 826
Ураааа, марципан 😁🥰🥰🥰
И Моцарт бонбоните ще си грабна сигурно 2-3 кутийки 😆

# 827
Сладкодъвка, двата празни реда са, защото зареждат стоките за утре.😉 И при нас имаше два празни реда, така е всяка сряда вечер, в неделя (преди понеделник) също е така...😃
Последно при нас мас в кофичка имаше- 1 кг/около 8 лв. В постоянен асортимент е от доста време, ще е странно да изчезне точно за зимния сезон...🤔
Хем ми харесва част от брошурата, хем не ми се харчи...Ще взимам най-необходимото, пропускам Делукса.😃 Обаче ще взема от тъмните шоколади 70%.
Звънче, това ли са вашите любими пукани чушлета?🙂 Ще им увеличават цената, тц...2,39 кв си бяха вчера при нас...

# 828
  • Sofia
Любимите пукани чушлета са на РС.
Аз утре отивам за Басмати, още Пино гриджо (много ни хареса), а и сладкото от люти чушки ни е на свършване.

# 829
Морена, на снимката са на РС. Затова питам...те ли са?🙂

# 830
  • Sofia
Морена, на снимката са на РС. Затова питам...те ли са?🙂
Не, теэи не са пукани. Онеэи са предимно эелени и в право бурканче.

# 831
Благодаря за брошурата!
Още хелоуински неща не съм взела, а ще зареждат коледните, време е да побързам Simple Smile За мен черни шоколади с какаови зърна и още два с карамел, от делукса пастата триколоре изглежда симпатично, задължително и ирландски ликьор. Американската седмица нещо не я долюбвам, ще взема само да направя бургери. Също детски закачалки с плюшено покритие, отдавна чаках ама за възрастни, но и тези ще влязат в употреба в детския гардероб
А от петък едни цариградски кюфтенца.

# 832
  • Велико Търново
Благодаря за брошурата!
За мен нищо изкушава що, всичко вече ми се струва делукс.
Някоя от вас виждала ли е по филиалите сандвич мвйкър с 3 плочи? Дори нз кога са го пускали последно, но моя го прецаках и сега започвам търсенето на нов.

# 833
Еха, каква брошура!
Тоалетната хартия ме изкушава Joy

# 834
Не е в мой стил брошурата, но определено има доста неща интересни. Аз още си търся -20% купон за прясно сирене, ако някой го има, драскайте! В "избрано за теб" ще го намерите, но не при всички.

# 835
  • София
Вчера взех тези и синчето ги подреди така😀

# 836
Хубава аранжировка, но ми е странно, че са непокътнати...😃
Цената на сиренето Железница е с още 50 ст. нагоре, но нищо изненадващо.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 13:40 от dolce miele

# 837
  • Пловдив
Форумното ни ликьорче и то с 2лв отгоре, ама взех да свиквам...май Thinking

А не е ли рано за Коледа още? Или все по това време вадят нещата...?

И Делукс омешан с Американска седмица...? Кога е било?

# 838
Всяка година последната седмица на октомври почват коледните неща в Лидл Blush

Аз си харесах хиляда неща и мисля да заредя коледни работи от сега, защото миналата година рано свършиха. А за добавка към подаръците има супер идеи. От Делукс нещата също набелязах, мисля още неделя да отида и ако има, да заредя.

# 839
По-скоро ми се струва, че хелоуинските неща през последните години ги зареждат почти в последния момент...А преди имаше и хелоуински ябълки.. 😃 Коледните неща май все към края на октомври ги зареждат...Последните години и те бързо свършват...или просто много добре си изчисляват количествата, които могат бързо да продадат и да не се застояват на рафтовете.🙂

Общи условия

Активация на акаунт