Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 776
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е купувал духалка ,да каже отзиви.Чудя се дали да не взема че имаме нужда.
Купихме същата духалка есента на 2019. В сравнение с духалка от К, тази работи по-безшумно. Може да я ползвате и като вентилатор през лятото(върти се и духа без загряване).Миналата есен спря да работи и от магазина я приеха за ремонт. След месец и нещо аз си я потърсих( никой не се обади, когато изтече едномесечния срок).Върнаха ми парите. Сега пак купихме същата. Дано да работи без проблем.

# 226
Аз и в двата лидъла - Младост 2 и Ст. Град - видях ,че има още доста кафе по 6бр. Картофи ,също имаше ( и на двете места бяха малко меки,тъй че не е толкова далавера - надявам се да не изхвърля половината ). Иначе ,ме подкокоросахте с тези десертчета изварени и взех да ги опитаме Wink
А защо не казвате ,че цветоулавящите кърпички били на добра цена - снощи ги видях , само дето днес никъде няма и една кутийка останала. Напазарих си иначе доволно км,пиле, и пържени ядки дори намерих , самърсби , ябълки ....скромно 60 лв само;)
Козметичните кърпички ,гледам ударили вече 3 лв ( тия нещо съвсем изтрещяха - мама казва,че в малките магазинчета в провинцията вече е доста по-евтино  откъм на сирене /масло/олио , а в региона има и доста внос от Турция , та и препаратите са доста по евтини ....май ,ще се скатавам ,като си ходя от там да зареждам ..то се оляха вече ..този кашкавал в понеделник сега ще му се чудя 3 дена -  17 лв килото Sad Sad Cry

# 227
Не се ядосвайте. Докато чакат да падне бензина и газа с още 30% и войната да свърши ще им свършат ... Клиентите.

# 228
Не се ядосвайте. Докато чакат да падне бензина и газа с още 30% и войната да свърши ще им свършат ... Клиентите.

Даа...аз вече съм от липсващата "стока" там...отлистих се, както се казва...не съм в асортимента.......Laughing

# 229
Миналата седмица имаше хубави купони, възползвах се. Тази седмица още не съм ходила. Довечера или утре ще отида

# 230
  • Пловдив
Ходих тази сутрин, взех чаршафи - комплект + долен с ластик. Имаше количества и разцветки. Хубави са. Цената е доста височка, но чаршафите навсякъде са поскъпнали много, така че, пак е приличен вариант. Взех и маслинова паста, и намалени яйца. Друго тази седмица едва ли ще купя. Лидл е станал доста скъп магазин.

# 231
Тази маслинова паста е ужасна. По-добре 200гр. маслини без костилки да си блендирам.

Киселото мляко "Вакло стадо" не ми хареса изобщо. Прекалено кисело е. Няма да повторя.

# 232
ММ ми е забранил дори да заглеждам маслинови пасти. Работил е в Гърция, та....такова нещо да не влиза вкъщи, каза.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 11:45 от teta75

# 233
ММ ми е забранил доли да заглеждам маслинови пасти. Работил е в Гърция, та....такова нещо да не влиза вкъщи, каза.
По тази логика да не влиза у вас никога лютеница, доматено пюре, всякакви салами, кренвирши, млека, сирена...

# 234
И в мандра е работил, за сиренето не е налагал забрана.

# 235
  • Пловдив
Аз пък много си я харесвам маслиновата паста. Жалко, че й вдигнаха толкова цената. Ама то и купешка лютеница ям, като свърши домашната, та.. Simple Smile

# 236
Да се оплача от блендерчето, хвърля светкавици зад копчето Rolling Eyes Не знам отначало ли е било така, снощи го пуснах в полумрака и ми направи впечатление че святка зад пластмасата. Работи нормално засега
пък колкото изкара, не пазя бележки, колкото една пица струва, ама следващото няма да ми е от там.

Очаквам тези дето се оплакват от вдигнати цени да кажат в кои магазини не са вдигнати Triumph

Какво я правите тази маслинена паста? Веднъж съм вземала, сложих в макарони и не ми хареса.

# 237
В доста са по-ниски цените, ето вчера взех пилешки крилца, ама не от лидл. Доста препарати вносни предимно са на по-ниски цени от лидл. Сапун Дав, коментиран скоро, редовна цена 1.80 в друга верига. И така до безкрай може да си изброявам, и не само аз...но пак няма да убедим този, който не го вижда.
Уред с утечки или хвърлящ искри не бих ползвала, дори да струва не 20, а 2000 лева. Здравето е на първо място. Този е за рекламация.

# 238
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Бързо да си признават тези, които изкупиха изварените десерти, човек да не смее да похвали нещо (бъзикам се естествено) всичко празно. Ама тези от Лидл да не би да ни четат? Гледам зареждаха картофи, кафето също вече на обяд се появи. Браво, само така. Сега моля заредете пак и изварените десертчета.

# 239
Маслиновата паста е страхотна. (По тъмната) ако си купите 100-200гр маслини ще имат консервант калиев сорбат или там някакъв друг. Тук няма. +зехтин EV в състава.

Общи условия

Активация на акаунт