Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 760
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 270
Очаквам тези дето се оплакват от вдигнати цени да кажат в кои магазини не са вдигнати Triumph
На село в двора ...

# 271
Очаквам тези дето се оплакват от вдигнати цени да кажат в кои магазини не са вдигнати Triumph
На село в двора ...
Не е баш така, защото водата не е без пари

# 272
Преди доста време,  миналата година , когато си взех парната четка за гладене,  не се сетих че може да ползвам фактура за фирмата на ММ..
И като се прибрах той естествено ме подсети..
Не си спомням кога точно съм отишла...след макс 2-3  дни,  защото имах и за връщане един панталон..
Та отрязаха ме от раз..
Не могло..трябвало на момента..
Ама като не знае човек..
Преди са излезеш от вкъщи трябва да си препрочетеш това онова,  иначе честни хора не останаха вече..
Правят ви връщане, маркират ви я наново и ви вадят фактурата 🤷🤷
Няма как да ви откажат по закон, в Билла сме вадили след 1-2-3 дни, ако са минали 5 дни,правим връщане и използваме новият касов бон с новата дата.

# 273
Бутчетата са хубави, охранени, без перушини, само дето обиколих два магазина, за да ги открия.

# 274
  • София
Пу, като видях бозата, се сетих лидълската ква гадна беше...и за 2 ст. няма да я купя Close

3 бр.сапун Дав за 3.99..от преди час, квартален магазин.

От купоните имам десертче за 1 ст. Може и бонбоните тип Мерси за 3.49 да взема.
😂😂😂Като казахте боза, една смешна случка с руско/украинско семейство в нашия Лидл. Мъжът беше грабнал три бутилки и жена му го пита защо ги взел, а той отговори - "Ну, что? Это шоколадовое молоко" 😃 Представям си какъв шок е изпитал като е отпил от шоколадовото мляко. 😂

# 275
Смея се на глас😄. Ако са успели да уцелят и истинската боза със захар, която ферментира, представям си какви ще са реакциите. Но надали ще са по- отрицателни от тези на българите, сблъскали се челно с руския квас. Е, няма друга такава отврат!

# 276
Тази маслинова паста е ужасна. По-добре 200гр. маслини без костилки да си блендирам.

Киселото мляко "Вакло стадо" не ми хареса изобщо. Прекалено кисело е. Няма да повторя.
нали за това се казва "кисело мляко". може и да е истинско.
остави го да видиш кога ще се вкисне или мухляса. сегашните по 1 мес. им няма нищо.

Има кисело и кисело. Това е доста над средното. Като заквасено с повече мляко от нужното.

Нивото на киселото не зависи от количеството мляко, с което се кваси. Никога не съм попадала на твърде кисело мляко честно казано.
Отделно, истинското кисело мляко може да издържа седмици в отлично състояние.

# 277
Аз също съм попадала на кисело мляко, което е твърде кисело.
Не знам какво му слагат, но вкусът е сякаш са добавили лимонтузу.
В натурален вид определено е трудно за консумиране, кара те да си присвиваш окото, така киселее... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 278
На село в двора ...
Вие собствени кладенци нямате ли? Много обичам метода - нямаш избор. Винаги като ми прилагат такива "трикове" се сещам за сцената с капитан Кърк в един от филмите "Ентерпрайз".
Скрит текст:
На симулатора им бяха заредили мисия програмирана винаги да завършва с провал. Той обаче беше хакнал симулатора и препрограмирал мисията. Изводът е винаги има изход само трябва да смениш правилата. Та принципа бедните да го ... важи тогава само когато има бедни да им се вързват на обещаващите им да живеят с чужда пита. Реално винаги само обещаващите  ядат чуждата пита, а бедните го ...
Извинявам се за отклонението, но от време на време има нужда от повече за да се разчупят стереотипите.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:50 от netman71

# 279
  • Sofia
На село в двора ...
Вие собствени кладенци нямате ли? Много бичам метода - нямаш избор. Винаги като ми прилагат такива "трикове" се сещам за сцената с капитан Кърк в един от филмите "Ентерпрайз". На симулатора им бяха заредили мисия програмирана винаги да завършва с провал. Той обаче беше хакнал симулатора и препрограмирал мисията. Изводът е винаги има изход само трябва да смениш правилата. Та принципа бедните да го ... важи тогава само когато има бедни да им се вързват на обещаващите им да живеят с чужда пита. Реално винаги само обещаващите  ядат чуждата пита, а бедните го ...
Извинявам се за отклонението, но от време на време има нужда от повече за да се разчупят стериотипите.
Кратко и ясно са го казали хората - "Искаш ли - намираш начин, иначе си намираш оправдание."
И ползвай скрит текст, та на който му е интересно да  чете отклоненията  от темата.

# 280
Търсих филтри за кана Брита, но не открих (друг път има и доста време след промоцията). Имаше ли във вашите филиали? Днес пак ще потърся.

Вярно, че който иска да направи нещо намира начин, а който не иска намира причина. Но
Скрит текст:
понякога има обективни обстоятелства, които пречат. Лятото в СИ България беше горещо и сухо, та и водата в кладенците намаля доста и беше недостатъчна.  
Скрит текст:

# 281
Начин намерихме, но той не е в полза на лидл. За това ставаше дума..за лидл и алтернативите.

# 282
И ползвай скрит текст, та на който му е интересно да  чете отклоненията  от темата.
няма бутон в мобилната. Добре че мога и на програмистите работата да върша. Скрих го за нежните души дето сутрин са криви преди кафето.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 08:44 от netman71

# 283
  • на Мелмак
Изписва се.

# 284
Бутчетата са хубави, охранени, без перушини, само дето обиколих два магазина, за да ги открия.
Една жена пред мен беше купила 12 кутии бутчета. Маркираха ги на две сметки и без проблем ги взе.

Общи условия

Активация на акаунт