Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 678
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 315
Аз само да кажа (не твърдя, че вашите случаи са такива) - много хора специално в Лидл се бъркат с цените, тъй като четат етикетите отдолу под продуктите както е в почти всички останали магазин, но в Лидл етикетите са отгоре. Когато съм ставала свидетел на разправии на касата почти винаги се е оказвало, че клиентът не е гледал правилния етикет.
Аз не твърдя колко представителна е вашата извадка за грешките в магазина. Дано не изтече някъде информацията от жалбите в кол центъра щото тогава ще ви стане ясно какво се нарича грешки по етикетите.

Вчера ми се скараха в Лидл:
... Вадя телефона и показвам. Касиерката се обажда на мениджър. Идва и като се развика: нямате право да снимате, не знаете ли ...  Много се издразних.
Я той много добре си знаел правата, а никак не е на ясно със задълженията си. Има определена етническа жилка в произхода. Личи му. Много меринджеи са назначили. Явно парите са добри и нивото на подбора е спаднало та доста селски тарикати се вреждат за шефове.
Скрит текст:
По принцип не обиждам на етническа основа, но внаги се сещам за един етнос дето много со знаят правата, но задължения нямат. в поведението си копират тарикатлъците на негрите. За да съм етнически неутрален ги наричам маргинали. За тях има една хубава снимка. Дано се посмеете ...

# 316
Привет! Бих искала да попитам за отзиви относно парните ютия и четка от новата брошура.
Скрит текст:

Подарявам:
Скрит текст:

# 317
  • Sofia
Тая четка за мен не става. Изхвърлих я и я смених с уреда за вертикално гладене. Почти едни пари са.

# 318
Аз съм доволна от другата парна четка.

# 319
Аз я взех преди няколко месеца (за 26-27лв), също не ми харесва. Не излиза постоянно пара, както си го представях. Натискаш копчето - пуска пара еднократно, спира, натискаш го пак - пуска, спира, изчакваш да зареди, натискаш го - пуска, спира. Успях да изгладя една тениска, но не ми се струва по-бързо от обикновена ютия, даже ми се струва по-трудно.
Не знам дали може да работи и като обикновена ютия, в този случай би била полезна при пътуване, защото е малка. В интерес на истината не я разучих добре, просто не ми хареса и я прибрах. Бях питала на каса ако не ми хареса мога ли да я върна и казаха само ако не работи.
Monadirs, какъв е този уред, от лидл ли е пак?

# 320
Другия модел парна четка има опция за непрекъсната пара.

# 321
  • София
Подарявам

От рулетка
Скрит текст:

валиден до днес

валиден до понеделник

От "Избрано за теб"
Скрит текст:

И всички седмични купони.

Не знам дали може да работи и като обикновена ютия, в този случай би била полезна при пътуване, защото е малка.
Дъщеря ми я разнасяше на морето. Каза, че е много слаба и дори за такъв случай, не върши работа.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 11:16 от Тaня67

# 322
  • Sofia
Да, пак е лидълски другия уред, последно около 35лв. май беше. Парата е по-силна, може да излиза непрекъснато и наистина глади и много намачкани дрехи.

# 323
И аз подарявам ,,избраните'' до днес
Скрит текст:
И за другата седмица
Скрит текст:
Напоследък на мен не ми пускат от ,,избраните за мен''(тези са от на майка ми и на една приятелка картите),явно това,че не ги ползвам ги отказа🤣За две седмици и нито една печалба от рулетка или скреч картите нямам😢,а ходя по няколко пъти на седмица и винаги сканирам-линията Купон+ го доказва
Взех картофи.Да меки са,но вече ги направих на салата и бяха в много добро състояние(нямаха наранявания,дупки и т.н.)

# 324
  • Сливен
Появи ли са се таблетките за пералня,нова опаковка,60бр,мисля че и преди бяха толкова ,на 8.99лв.
За последно показаната парна ютия за вертикално гладене от 2 години я имам ,доволна съм.

# 325
  • София
Появи ли са се таблетките за пералня,нова опаковка,60бр,мисля че и преди бяха толкова ,на 8.99лв.
За последно показаната парна ютия за вертикално гладене от 2 години я имам ,доволна съм.
60 броя за 8.99 е нереално ниска цена.

# 326
  • Сливен
Толкова е,изрично погледнах,имат и жълт етикет с надпис ново,преди да изчезнат ползвах само тях .В момента имам на ДМ,заредих покрай тяхната отстъпка.Те са 60бр на 11.99лв без отстъпката.

# 327
60 броя за 8.99 е нереално ниска цена.

Около 50 бр.бяха..ако говорите за тези против котлен камък.

# 328
  • София
😅 Разбрах, благодаря.
Били за котления камък, не за пране 👍

# 329
Здравейте! Някой знае ли дали в момента предлагат ли детски дървени масички и столчета?

Общи условия

Активация на акаунт