Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 688
  • 1 483
  •   2
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Подарявам купон за 1ст, изтича днес, който го иска да пише на Лс

# 301
Вчера ми се скараха в Лидл:
Купувам си аз 2 пакетчета белени слънчогледови семки на Алесто, 200 гр., с цена на етикета 1.19 лв. И понеже предишния път ми ги таксуваха 1.39 лв. и на касата ми казаха: така излиза в системата. Не ми е разправяше.
Сега реших да снимам етикета. На касата цената отново е 1.39 лв. Вадя телефона и показвам. Касиерката се обажда на мениджър. Идва и като се развика: нямате право да снимате, не знаете ли... Аз най-спокойно й казах, че те също нямат право да подлъгват клиентите с грешни етикети.
Не съм за 0.40 ст, но въпросът е принципен. Много се издразних.

# 302
  • In transit
Аз пък се ядосах онзи ден на тарикатлъците на Лидл. Отивам да взема от показаната по-горе от Скк007 газирана вода, да си използвам купона. Гледах, гледах при газираните води, видях само един вид голяма и грабнах нея. На касата видях, че ми я таксуваха и не отчете купона. Продавачката ми се скара, че водата от купона била друга. Тогава я загледах. Върна ми парите и тръгнах да я сменя. Гледах пак, ами не виждам друга вода. Взех да се оглеждам наоколо и тогава в далечината при минералните води, забелязах зелени бутилки. Ама бяха на поне 3+ метра от стилажа с газираните води.
Върнах се на касата и се оплаках, а продавачката ми се стросна пак, че им била най-продаваната стока и затова била там. Тогава се сетих за киселите краставички и корнишоните, които хората масово бъркаха или за лютениците. За мен това си умишлено подвеждане на клиента и никак не е коректно. Sad

Био, мио,  еко, нейчър и прочее нещата винаги са с надценка и по-скъпи от базовите...
Мен ако питате, не бих си взела такива. (Не вярвам че са био и мио и имам едно наум за контрола....
И с право имаш едно на ум...миналата седмица взех 1 тарелка био домати, мисля, че испански бяха, намалени. Вчера срязах един, беше си пуснал кълнове вътре, всички семена бяха покълнали...замислих се колко ли са био?!  Защото домашните ни домати, никога не са покълвали и са наистина био.

# 303
  • Sofia
Аз пък се ядосах онзи ден на тарикатлъците на Лидл. Отивам да взема от показаната по-горе от Скк007 газирана вода, да си използвам купона. Гледах, гледах при газираните води, видях само един вид голяма и грабнах нея. На касата видях, че ми я таксуваха и не отчете купона. Продавачката ми се скара, че водата от купона била друга. Тогава я загледах. Върна ми парите и тръгнах да я сменя. Гледах пак, ами не виждам друга вода. Взех да се оглеждам наоколо и тогава в далечината при минералните води, забелязах зелени бутилки. Ама бяха на поне 3+ метра от стилажа с газираните води.
Върнах се на касата и се оплаках, а продавачката ми се стросна пак, че им била най-продаваната стока и затова била там. Тогава се сетих за киселите краставички и корнишоните, които хората масово бъркаха или за лютениците. За мен това си умишлено подвеждане на клиента и никак не е коректно. Sad

... миналата седмица взех 1 тарелка био домати, мисля, че испански бяха, намалени. Вчера срязах един, беше си пуснал кълнове вътре, всички семена бяха покълнали...замислих се колко ли са био?!  Защото домашните ни домати, никога не са покълвали и са наистина био.
И за мен е така. Че са и нагли да се карат.  Плачат си за проверка.
Пък тия домати био или не, според мен просто са стари... мисля че тогава покълват семената им.

Аз пък от клиентите да се оплача
Скрит текст:
(ама иначе се изкефих Simple Smile) ... нали на касата количката е зад мен (плътно) и двойката след мен, щото големи напъни да пестят място на лентата ме питаха "може ли да преместите количката?"  И аз най-спокойно казвам -  "Не не може". Не виждат, че и аз стоя на разстояние от клиента пред мен.... И взех да ми тикат количката, ама и аз се запънах и не им се получи номера.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 10:15 от Morena

# 304

Има ли изобщо от тази система за бръснене с 5те ножчета. От месеци гледам и двата етикета стоят, но комплект с дръжка няма, а етикета не е задраскан. Накрая за младежа взех от системата с 3 ножчета имаше доволно от нея.
Преди му купувах на жилет, но с тия цени реших да го мина на по-бюджетни бръсначки, не знам колко ги бива лидълските.

# 305
Ами и аз да се оплача от лидълци. Кисело мляко Боженци, добре заредено, един вид с намаление уж. Взех точно оттам, където беше сложена намалената цена, ама на касата се оказва, че не е намалено. Еми не мога постоянно да следя за кодове на продуктите. Много е некоректно от тяхна страна така да подвеждат клиентите.

# 306
А днес огледах шоколадчетата с купона, тип Мерси. Ми те всички кутии отворени.

# 307
  • София
А днес огледах шоколадчетата с купона, тип Мерси. Ми те всички кутии отворени.
Много са хубави, и на редовна цена си заслужават.
Има до -30% на някои сладоледи, и по точно част от тези които зимата не поддържат.

# 308
  • София
Офертата за сторител 14 дни безплатно...изтекла ли е понеже не я виждам в приложението

# 309
Аз само да кажа (не твърдя, че вашите случаи са такива) - много хора специално в Лидл се бъркат с цените, тъй като четат етикетите отдолу под продуктите както е в почти всички останали магазин, но в Лидл етикетите са отгоре. Когато съм ставала свидетел на разправии на касата почти винаги се е оказвало, че клиентът не е гледал правилния етикет.

# 310
Пускам питането си тук, че сте специалистки.
Някой да е купувал този уред от Лидл от предишни промоции? Търся отзиви.
Скрит текст:

# 311
  • На края на вселената!
На Линкълн имаше пържени ядки пълно кашонче и спрей део Сиен.

# 312
Някой по-назад писа, че картофите в мрежа 5 кг са меки. Потвърждавам и аз, така е. По принцип щях да ги подмина, но взех едни, че иначе щях да си тръгна почти без нищо, защото промо пилешки бутчета и кисело мляко Балкан, заради които отидох, разбира се нямаше Confused
Мисля да ги пекна още утре картофките, че да не се заседяват и да омекнат още повече. Дано поне на вкус са хубави Blush

# 313
Дано не се повтарям с някого, днес купих каймак Кулянка, солен е. Става за филийка, за торта - не.
Нямам време напоследък да влизам във форума.

# 314
При нас не са меки картофите, даже вече готвих веднъж.
Ако се чудя винаги сравнявам кода на продукта с този на купона. Отнема секунда

Общи условия

Активация на акаунт