Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 731
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 285
Какви са тези бутчета в кутии, дето ги хвалбите?
Не намерих нищо такова в брошурата.

# 286
Пилешко цяло бутче, от вчера на промоция.

# 287
Аз разбрах, че е в кутии и реших, че е нещо като консерва 😀

# 288
  • Sofia
И ползвай скрит текст, та на който му е интересно да  чете отклоненията  от темата.
няма бутон в мобилната.
Ъхъм... "искаш ли - намираш начин..." Wink  ... и няма нужда от специални умения. Изписват се ръчно  таговете  за "скрит текст" и готово... пише го и в заглавния пост на темата.

# 289
Аз не го видях на 1 стр.кое как да изписвам че да е в скрит текст.
Къде точно е в километричния пост?

# 290
  • на Мелмак
Пише се spoiler със съответните скоби.
Аз примерно натискам В - то, изтривам го и вътре пиша spoiler - а.

# 291
  • Sofia
За скрития текст... моя грешка, няма го тук, явно в друг заглавен пост съм го гледала. 
Но пък покрай чаршафите с купони е многократно дъвкан въпросът.

# 292
Аз разбрах, че е в кутии и реших, че е нещо като консерва 😀
Тарелка, кутия .. все едно

# 293
  • софия
Не съм съгласна да правя нещо, което не е предвидено и да държа сметка на потребителите защо не го правят. При положение, че скритият текст е на такава почит в почти всички теми, не потребителите, а администраторите е добре да направят нещо по въпроса.
И няма да слагам спойлери за написаното. Докладвайте и да трият.

Изварените десерти навсякъде са изкупени. Купих и чаршаф, въпреки че преди 2 седмици взех и от Юск. На една и съща цена, но този от Лидл повече ме допада като материя, а уж и този от Юск е сатениран памук.

# 294
  • Sofia
Ходих за ананаси, та погледнах за кафето, при нас го има.  Иначе за малко да питам за ананаса, не беше там дето беше вчера (по средата на регала), ама го мернах в последния момент сбутан в края, до бананите.
Взех си боровинките (500г), пък гледам пуснали и червените такива, ама 100г за 4.49 или и 99лв, та ще си чакам 200грамовите.  И намалени микс черита намазах... Simple Smile

Звънче, понякога  е добре със скрития текст
Скрит текст:
(като с купоните тук), когато е нещо извън или дори не толкова от темата, като е задължително според мен да е подсказано за какво става дума, така всеки ще прецени иска ли да надзърне.
И това при положение, че всеки  (но няма как) се въздържа максимално към темата, но и това различно се интерпретира от различните хора.
Обаче нравоученията за мен са най-големия спам и се ширят по всички теми.  Щото да наливаш мозък на хора, които не се отворени за темата е дразнещо, а не полезно. 

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:21 от Morena

# 295
Нов продукт

# 296
Супер. Това като стане 1.50 на промоция може да взема 5 бройки. За калпавите им миризми даже 2 лева са много.

Пише се spoiler със съответните скоби.
Аз примерно натискам В - то, изтривам го и вътре пиша spoiler - а.
Благодаря за съвета. Мисля забелязахте направих го без да ме учи някой. Трудно ще научите други. Примерно да не стоят с месеци етикети над празни места от изкупени стоки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Манталитет на някой места е само. Явно причината е сериозна да стои празно седмици наред. Щом ги има на същата цена в магазин на същото разстояние губят те.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 12:53 от netman71

# 297
Дезодоранти не се купуват заради миризмата. Даже е най-добре въобще да не миришат (в България няма много такива). 3,50 е добра цена, но предишните бяха по 2,50.

# 298
Био, мио,  еко, нейчър и прочее нещата винаги са с надценка и по-скъпи от базовите...
Мен ако питате, не бих си взела такива. (Не вярвам че са био и мио и имам едно наум за контрола....

Контрол, контрол....ама салмонела ей на във вафлите...)

# 299
  • Стара Загора
Само дето в лидъл ще си изтеглят продукта и ще върнат парите.  В кварталния я разбереш я  не, че са заредили някоя калпава партида

Общи условия

Активация на акаунт