Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 650
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
...За сметка на това миналоседмичните неща вече бяха прибрани, малко масло ДМ беше сбутано на един висок рафт. Намирам го за нередно, все пак беше 12 часа в неделя, много хора по това време излизат на пазар.
Така е, затова ако ми е важно, гледам в първата половина на седмицата или ако е нещо от четвртък - тогава или в петък да си  взема. 
Но пък някои неща ги местят просто, при нас на задната стараната на регала.

# 376
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични.

Купоните за омекотителя и сирената са подарени.

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 11:21 от Viara T

# 377
Аз пък ходих за разклонител ( голям, метален) - че отдавна съм си го харесала , взех и някакъв омекотител намален с купон ( викам за 3,99 80 пранета ..добре звучи ), мортадела , наденички ловджийски , крем за мазане със сьомга, доматените пюрета големи бутилки и някакви други дреболии . Успях да стигна обаче и 2-та графа на линийката (170лв), а уж гледам да не се оливам и пазарувам само необходими неща ( та разко сметките ми от 100+ на ходене , сега са около 50-70лв). Вече е петък пак ще ходя за останалия пазар ...ама така де - да не пускат ако може изкушававащи неща Simple Smile

# 378
Верно, че е каланхое, просто нещо не го улучих, може да съм го преполяла, защото гледах постоянно да има един пръст вода в кашпата
Каланхоето е сукулент, няма как от суша да го убиеш, н като е било накисното във вода може и да те оживее. Пълно отцеждане от водата и никакво поливане, докато не изсъхне съвсем почвата.

# 379
  • Бургас
След толкова похвалвания на този син Сиен, взех  и аз барабар Петкана със съфорумките, ама... нещо не е мойто туй... За нула време започвам да си усещам мишниците лепкави все едно с компот съм ги мазала, а и миризма на пот определено се усеща доста повече в сравнение с Дав или Нивеа, примерно, а там и не лепна така неприятно. Не знам дали на липсата на алуминий се дължи, ама не ме кефи хич така и ще го гледам да го пласирам на мама Grinning  Иначе ароматът е супер!

# 380
Отказвам се напълно от купуване и на месо в Лидл. Говежда кайма, редовна цена - при готвене просто си личи, че не е само месо, ами се разпилява, едно такова рехаво, че и не е вкусно.

Цената й беше малко по-ниска от тази на телешко на парчета от нормален магазин. Да си смеля по-добре Sad И млякото им все си е по-скъпо от Т-маркет, една и съща марка, един и същи срок на годност.

Иначе козметичният вакуум-уред ми харесва. Не върши чудеса, но след няколко ползвания вече мога да потвърдя, че е приятна изненада.

# 381
  • In transit
Направих днес един хубав пазар. Заредих от италианските салами. Имах купон за брашното от бадеми (смлени бадеми), заредих три пакета, нали идват празници. От новия шоколадов чипс, дето е на кубчета си взех. Произведени са от RUF, които харесвам като марка.
Имаше намален артишок, от испанската седмица. Взех за пица.
И някакъв спрей за крака с ментол, пак на 30%. Grinning

# 382
И аз с бърз пазар днес. Явно човек, ако иска да си купи, каквото е намислил, трябва да ходи в понеделник. Разни неща от италианската седмица, хляб, мляко, шоколади, плодове и зеленчуци най-вече. Взех и спанак, и грозде, и манго, и праз. Препоръчвам ви червените биочушки, които в момента са на 99ст пакетчето с 2бр вътре. Свежи и вкусни са.
Не успях с нещата за печене, че ми свърши времето за пазар, та утре пак ще се ходи.

# 383
Така е, затова ако ми е важно, гледам в първата половина на седмицата или ако е нещо от четвртък - тогава или в петък да си  взема. 
Но пък някои неща ги местят просто, при нас на задната стараната на регала.
Да, и аз процедирам по същия начин. По принцип рядко ходя в неделя, затова и сега ми направи впечатление.

# 384
Аз вчера ходих сутринта , че детето спортува близо до Лидл. Ама то празно, празно. Докарали едни колички със стока , не можеш да се разминеш тепърва ще в редят.
Днес ходихме с детето на пазар. Пак съм в преразход , заради него. Уж само за памперси, то отиде... Заредих мортадела. И имах купон за омекотител ама беше само 1 синьо шише и него взех. Не мирише зле. Дано е траен.

# 385
  • София
Изоставам с четенето още от края на септември, та малко наваксах 😄
В събота ходих на пазар, нещо много бях разсеяна, слагах разни неща в количката.. накрая сметка 160лв, чак паника ме обзе колко голяма сметка направих. Аз като не мога да стигна през седмицата когато пускат интересните неща, се надявам просто нещо да остане до събота.
Купих един комплект горен плик и калъфка на този от памучен сатен - още от миналото пускане исках, пък не взех - нарочих го за резерва за гости, че като дойде някой у нас с преспиване и все се случи като нямам готовност с чисти чаршафи.
Харесва ми след първото пране, хубаво е, че и двете са с цип. Десена не ми е най-любимия, но няма да съм максималистка и ще кажа, че съм доволна за сега Simple Smile Като го изпера още десетина пъти, ще стане ясно дали е добро качеството.
Напоследък хич не ме блазни месо от Лидл. Единствено изключение за свински пържоли или месо за готвене. Особено пилешките неща, само като отворя фризера и мирише - не знам дали е от ниска хигиена, дали случайност, дали част от нещата вътре не са ок.. последния път купувах пилешко бон филе, отворих да го готвя на следващия ден след покупката (и имаше 4 дена до срока) и беше тръгнало 😐 мих го нещо, киснах го с оцет та се пооправи.
За каймата съвсем не смея. Каква ми е гаранцията, че някой не го е разхождал тва месо 1 час с количката и  преди касата не е размислил и не го е метнал на някоя купчина с безалкохолни 😐
Иначе накупих любимия ни едам кашкавал, скирове и протеинови млека, кори за баница, замразени пици различни видове, замразен пай с боровинки (много ми хареса), риба тон на Рио Маре, авокадо, целина, праз, айсберг.. от купоните варена шунка и кухненска хартия.
Дано останат някакви неща от италианската седмица до събота, че не мога пеш да влача, пък мъжа е зает през седмицата.

# 386
  • Sofia
.. . Аз като не мога да стигна през седмицата ... че не мога пеш да влача...
Aха, аз затова си го поръчах Лидл на удобно място. Simple Smile  И от нас да скокна, и на пътя на прибиране ми е супер удобен.  Сега строят нещо пак в таква близост,  подозрително прилича на... супер/хипер маркет склетът, ама знае ли се...  Иначе аз пазар бих искала. Simple Smile

# 387
  • На края на вселената!
Подарявам купони за брашно/ мляни бадеми и за козе сирене

# 388
Сериозно ли Милдето 28 лв?! Това е 40% поскъпване от пролетта!

# 389
  • София
Верно, че е каланхое, просто нещо не го улучих, може да съм го преполяла, защото гледах постоянно да има един пръст вода в кашпата

Kalina, каланхоето е сукулент. Освен това е с месести листа. Мойте ги поливам 1 път в седмицата. Старая се да не ги преполивам. В никакъв случай да киснат с дни във вода в кашата.
Ако има здраво растение останало, отдели го, засади в друга саксийка, пръстта само опръскай отгоре с вода. До няколко дни ще изкара коренчета.
Аз също имам няколко каланхоета от Лидл. Засега са добре. Simple Smile
Успех!

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:03 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт