Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 578
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Не го показа кой е уокът, но като спомена цената... да не е от карбоновата стомана?
Моят такъв си е наред, много си го харесвам и ползвам, толкова е лек.  Преди това имах чугунен с покритие, умаляваше ми ръката и го пръждосах.

# 466
  • София
И при нас на шоколадите и бисквитите е празно. Стока ли нямат, асортимент ли сменят, но толкова празни рафтове не е имало никога. Един дядо се заканваше, че ще вика телевизията, застанал пред шоколадите. 😃
Скрит текст:

# 467
При нас е по-празно - на двата горни реда (където обикновено има шоколади), няма нищо. Седят празни кутии.

# 468
Ще вдигат цените, сигурно.

# 469
  • София
Не го показа кой е уокът, но като спомена цената... да не е от карбоновата стомана?
Моят такъв си е наред, много си го харесвам и ползвам, толкова е лек.  Преди това имах чугунен с покритие, умаляваше ми ръката и го пръждосах.

Същият е.

# 470
Аз хвърлям и купувам нов. Тигани де...като се захаби....

# 471
Не съм съгласна, че уок тиганите се развалят или ръждясват, ако не се ползват дълго време...🙂 Моите понякога ги използвам много рядко, а са си като нови (не са от Лидъл, но бяха евтини).
Акаши, има там нещо, но въобще нито съм разбрала какво е, нито пък съм го считала за нещо свързано с Лидъл. Затова не съм обърнала внимание.🙂

# 472
  • Sofia
Ако го пуснат този същия уок, че и на подобна/близка цена бих си взела пак, да не остана случайно без такъв. Simple Smile
Предвид какви фенове сме на азиатската кухня и колко често я готвя...  това още като го пробвах, го реших. Simple Smile

# 473
Вчера ходих , шоколадите които купувам са вдигнати с 0,30лв .

# 474
Днес видях нова опаковка на сметаната от 200 мл. 30%. Може и да сте обсъждали, но понякога не успявам да прочета и запомня всичко, което сте коментирали. И при нас имаше празни ниши при шоколадите и бисквитите.

# 475
Да, писах- в червено е вече, но данните на овалния печат са същите- т.е. не е сменен производителят.

# 476
  • In transit
А цената ѝ сменена ли е?

# 477
Не обърнах внимание, защото не купих последния път, когато сравнявах- тогава имаше и от двата вида - и в синя, и в червена опаковка. Купувала съм към края на миналия месец на 1.89 лв (малко преди това на оферта на 1.69), а през пролетта - на 1.79 лв. Колко е в момента - не знам, но всичко качват- замразеното тесто за пица стана вече 1.89 лв.
Скрит текст:
По повод последното- най-накрая ще пробвам рецептата от блога на Морена за тесто за пица с 24 часово втасване, за целта вече се снабдих от Ф. с едно италианско скъпо брашно за пица. Като си имам вече камък за пица от Л. поне да го ползвам по-ефективно.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 19:07 от fenyx

# 478
Днес купих сметана 30% - 1,89.

# 479
Вчера пазарувах италиански глезотийки, лютеница и замразени вишни, завърнали са се и при нас на нова цена, естествено. На касата попитах касиерката какво се случва със замразения зелен фасул на Фрешона, защото го няма от месеци, а тя ме изгледа като безумна...Обясних ѝ отново какво търся, тогава сви рамене и каза, че няма представа, питах пак - отлистени ли е артикула - не знаела, понякога имало страшно забавяне с доставките, а понякога просто не стигали до нашия град ( цитирам ) и...те така. Аз и не очаквах адекватен отговор, де Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт