Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 683
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 780
Така, снощи ходих след работа специално за банани. Нямаше банани, нямаше странджанското дядо. Успях да взема само препарат за канали и био банани(трябваха ми), иначе не бих купила от тях. Специално погледнах за съфорумка от Бургас, не помня коя беше за блокчетата за тоалетна- нямаше, но имаше доволно от каничките сметана за кафе. (това във Меден рудник). Беше лудница в магазина и не се застоях. По касите видях много кисело мляко на лентите. В края на седмицата ще отида пак, каквото намеря. Пак съм разочарована от Лидл.

# 781
Забравих да "похваля" и аз Лидъл.😆 Значи, толкова препречване с техните огромни колички (за боклуци ли са, за стока ли- не разбрах) отдавна не ми се беше случвало...Защо е необходимо да се слагат точно в средата (и от двете страни остава място, колкото да не може да се мине с голяма количка)?🤔 А за служителите явно е нормално "да си ги бутам", защото мега любезно и с усмивка ме уведомиха и за тази опция!😃

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 17:34 от dolce miele

# 782
смлените лешници не са нови, пускали са ги и преди. ползвала съм ги за рохличките на наталина.
Не са лешници, а орехи.🙂 И са в постоянен асортимент до смлените бадеми.

ааа, заприличаха ми на лешниците. явно са нови, да.

# 783
Ха-ха, Долче и аз вчера две си бутах 😀. Но ми е още по- сложно минаването, че вече винаги съм с голяма количка. Накупих неща за Хелоуин за детето, банани, грозде. Имаше от почти всичко 1+1 и взех. Чак се изненадах приятно. Кори нямаше, а се канех да правя днес баница. Нямаше и консерви риба,, а лидълските ги харесваме. Дано ми остане време да отскоча пак след петък, че искам от течния шоколад, шунка и ориз.
От избрано за теб имам немски грил наденички, отстъпка от сирена и бланширани картофи, ако някой иска.
За сиренето е обещан.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 11:24 от tara 2

# 784
Затова казвах, че средните по размер колички или малките (за деца) са по-удобни - по-маневрени са, може да се разминеш или да минеш покрай големите им служебни кошове за зареждане (а не да те карат да заобикаляш чак из съседните редици).
Банани днес взех от Ф. на редовна цена, че нямам време да ходя до Л. , а пък и ако няма там никакви (макар че биобанани бих взела- хубави са на вкус).
Похвалвам румънското пилешко филе от Л. Хубаво щеше да е да го има в постоянния асортимент, като алтернатива на скъпото Росо.

# 785
  • София
Здравейте! Предлагам този купон ,както и всички останали за седмицата.

# 786
  • Sofia
Аз държа на лидълските банани - харесваме Dole, а само в Лидл ги продават.
Вчера видях корите за баница, че си ги имаше и банани имаше доста при нас.

# 787
Здравейте, отдавна не бях купувала техника от Лидл и сега бях неприятно изненадана от промяна в политиката им за връщане. Отказват връщане на парната четка под претекст, че е отворена кутията, както и за това че не съм я върнала на другия ден, а след 5дни. Навсякъде ли е така или съм попаднала на служител в лошо настроение?

# 788
  • In transit
Долче, при нас имаше кори в понеделник. Днес ще ходя пак и ще погледна дали още има.
Тези смлени орехи ги имам вкъщи. Май ги бяха пускали в някоя тематична седмица. Хубаво е, ако са в ПА вече.

Някой ако иска купон за мляко с ориз или подправки в саксия, да ми пише.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 10:33 от Mikkey

# 789
Връщах изпробвана парочистачка, не ми хареса почистването с нея. Казах, че не съм доволна от начина на почистване. Взеха я за рекламация, но не ми дадоха конкретен отговор. Изчаках си известно и време и ми се обадиха, че ще ми върнат парите. Трудно е вече с новата им политика на връщане. Вече като ми трябва техника клоня към К

# 790
Да си променят политика за връщане - вместо кеш, да връщат ваучери. Хем ще си запазят гъвкавостта за връщане, хем после пак ще отидат при тях парите. За мен това е оптимален вариант - не ми харесва нещо - ок, връщам го там в 30 или колкото дневен срок. Обаче, за да е реципрочно, ще си купя пак нещо от там за същата стойност, което да ми върши работа.

# 791
Има хора, които нарочно купуват накуп скъпи нехранителни неща, за да си съберат точки за стикита, плюшени играчи или готварски книги. След като ги вземат, връщат стоката и си взимат парите. На тях сигурно няма да им хареса идеята за ваучери.

# 792
Има хора, които нарочно купуват накуп скъпи нехранителни неща, за да си съберат точки за стикита, плюшени играчи или готварски книги. След като ги вземат, връщат стоката и си взимат парите. На тях сигурно няма да им хареса идеята за ваучери.
Ами ще си купят банани, кори за баница и кисело мляко.. и пак ще им свърши работа ваучера Simple Smile
А и така ще се отсеят и точно такива злоупотреби.

# 793
  • София
...но имаше доволно от каничките сметана за кафе...
Обърнахте ли внимание дали са с нова визия? В София вече втора седмица ги няма, даже и етикета им махнаха вече.

# 794
Бъни, не знам дали са с нова визия. Аз не ползвам и не съм обръщала внимание какви са.

Общи условия

Активация на акаунт