Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 576
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 125
Здравейте. При вас има ли от солетите в голяма опаковка, на цена 0,69лв?
Отдавна са по 0,99лв. В нашия филиал има.

# 1 126
Аз съм купувала захаросани кестени предишни години(от Лидл, в голяма кутия, като за шоколадови бонбони) и много ми харесаха.

# 1 127
Същите. Със сигурност е въпрос на вкус, но са като захаросаните череши, които слагат в коктейлите.  Никой вкъщи не ги хареса.

# 1 128
  • София
Скрит текст:
Rafaella_ , всичко неразпечатано и годно, за което имате касова или от Лидл + може да се върне. Дори не е нужна замяна. Връщат Ви парите и си купувате пак, ако толкова искате. Никакъв проблем!
Не знам в Лидл как е. Но в една друга верига, ако се върне нещо за ядене и пиене, директно се бракува. Глупаво е да се изхвърли нещо, заради такава грешка. Нищо чудно, че Лидл затягат условията за връщане.
в Б всичко с изтекъл срок се бракува.
дори служител след това не може да си го вземе. възможно е уволнение.

Нищо подобно, точно там има много стоки с изтекъл срок на рафта, и даже при забележка не ги махат!
Попадали сме  на сокове, локум, шоколади Линд (и то не единични бройки, а цели кашончета)..... , когато се обърнем към служител, гледа тъпо и не реагира.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:42 от geos

# 1 129
Сладките пуканки за микровълнови от американската седмица са хубави.

# 1 130
  • Пловдив

Много добро шоколадче Gift Heart

# 1 131
Погледнах още веднъж производителя на сега заредения балсамов оцет Делукс- без всякакво съмнение е същия като на този в квадратното шише- Acetum, Cavezzo. Само формата на шишето е променена, не е върнат стария доставчик.
Купих шоколад за пиене на капки. И там има промяна. Вече е в кутия, тип подсилен картон, като този на мюслито в цилиндрични кутии (преди бяха в метални кутии).
Без мини-бъркалки са новите кутии.
Изглеждат така:

На вкус поне все още са добре, поне единия, който вече опитах.

# 1 132
  • София
Някой питаше за аншоа от Deluxe. Има.

# 1 133
Нищо подобно, точно там има много стоки с изтекъл срок на рафта, и даже при забележка не ги махат!
Попадали сме  на сокове, локум, шоколади Линд (и то не единични бройки, а цели кашончета)..... , когато се обърнем към служител, гледа тъпо и не реагира.

Съгласна съм,  в Билла редовно откривам продукти с изтекъл срок на годност и вече извиквам мениджъра на филиала, получавам празен, овчи поглед и непукизъм и "ами случва се, какво да направя аз".

# 1 134
  • велико търново
Здравейте. При вас има ли от солетите в голяма опаковка, на цена 0,69лв?
От скоро няма.
Този бял шоколад страхотен.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:31 от YSMIV4ICA

# 1 135
  • Sofia
Пържения лук ползвам в азиатски рецепти предимно (и много се връзва с останалите вкусове), вероятно затова не съм се разочаровала от него.  Simple Smile
Понякога салати поръсвам или в сандвичи слагам и това е.
Не си представям да го сложа (както и други екзотики) в някоя обичайна за нашата или друга европейска кухня манджа или пък просто да си го хрупам.

# 1 136
  • София
Моите трети ден ще ядат хот-дог заради пържения лук. 😃 Досега не бях взимала, снощи втора кутия купих.

# 1 137
  • Sofia
Моите трети ден ще ядат хот-дог заради пържения лук. 😃 Досега не бях взимала, снощи втора кутия купих.
Нали... Simple Smile
Аз не оставам без такъв, ама и много азиатско готвя де, освен и всекидневните сандвичи (тъкмо днес правих виетнамски сандвич Бан Ми) за следобедна закуска, пък и обяда в кутия беше любима азиатска салата.... Simple Smile

Скрит текст:

# 1 138
  • София
Какъв е този ход дог? Може ли снимка, опакован ли е?

# 1 139
  • София
Някой питаше за аншоа от Deluxe. Има.
Аз питах Grinning . Ходих и си купих. Много благодаря за информацията.
Сега да питам за маслини Трумба. Преди доста време взех от Лидъл. Бяха в малко пакетче. Позната ми каза, че миналата седмица е била гръцка и тогава ги видяла, но и сега можело да ги намеря пак, ако се поразтърся в магазина. Ами доста обикалях като ходих за аншоата и намерих едни сякаш подобни, но не бяха Трумба.  Та сега ви питам дали още се предлагат, и ако сте ги виждали, в кой магазин? Рядко ходя в Лидъл и ще ми е много полезна тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт