Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 456
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 305
Миналата седмица взех такива, но не помня от къде. В Овча Купел или Княжево.

# 1 306
Марципан са с лешникова нуга.
Мисля че преди нямаха бяло/марзипан/ вътре.
Сега имат.?

# 1 307
Някой да знае има ли още царевичен грис в ПА и къде да го търся? Защото търсех нещо друго, обиколи всички евентуални места, но нито грис, нито овесени ядки, които търсех, не намерих.
При нас овесените ядки са при всички видове зърнени закуски, а ако под царевичен грис имаш предвид румънския грис за качамак-той е точно под пекарските подправки( бакпулвер, ванилена захар,  суха мая), до галетата, между зърнените закуски и брашната.

# 1 308
Явно в миниатюрния ни филиал нещата са различни. Няма грис при брашната и другите неща, галетата  е на съвсем различно място, а грис и зърнени закуски не знам дали изобщо има...

# 1 309
  • Sofia
Morena, ПОМОЩ! Похвали преди време тестото със сос от италианската седмица. Взех едно за проба, моите ометоха пицата без да ми оставят и парченца за проба, само соса пробвах и е уникално вкусен. Мога направо с лъжичка да го ям. После взех още 2 пакета и днес ги приготвих. Наистина страхотна пица стана. Та ВЪПРОС - има ли такъв сос и под някаква друга форма и можеш ли да разконспирираш рецептата за тестото?

# 1 310
  • Велико Търново
И за мен са нуги-вкуснуги.
Как електронни са тези табели? Сериозно ли? Някой може ли да снима отблизо такава, чак не ми се вярва! Живея заобиколена от техника, мехника, безжични връзки и т. Н. (имам предвид че не съм демоде, а модерна лелка със смарт устройства в ежедневието ), но да съм бъркала хартия с екран... Толкова ли да съм станала зле Sad

# 1 311
  • Sofia
Morena, ПОМОЩ! Похвали преди време тестото със сос от италианската седмица. Взех едно за проба, моите ометоха пицата без да ми оставят и парченца за проба, само соса пробвах и е уникално вкусен. Мога направо с лъжичка да го ям. После взех още 2 пакета и днес ги приготвих. Наистина страхотна пица стана. Та ВЪПРОС - има ли такъв сос и под някаква друга форма и можеш ли да разконспирираш рецептата за тестото?
Много не разбрах... но тесто от Лидл (и не само де) та и доматени сосове не съм купувала. 
Хвалила съм това тесто - https://morrennaa.blogspot.com/2020/05/blog-post_21.html?m=0

# 1 312
Аз съм на 31 и също се ококорих - изобщо не ми е и хрумнало, че табелите не са хартия. Много са реалистични.

# 1 313
  • Велико Търново
На 33 съм, но се чувствам като на 63 щом не различавам хартиен етикет от дигитален Simple Smile

# 1 314
Бря какви сте специални с тия електронни табели, при нас няма.

Та ВЪПРОС - има ли такъв сос и под някаква друга форма и можеш ли да разконспирираш рецептата за тестото?
Тестото е обикновено хлебно с малко повече олио вероятно, Морена има хубави рецепти, а като сос за пица може да ползваш доматените сосове за спагети, всичките са им вкусни. Ако си пазиш опаковката там пише какви подправки има вътре, доколкото си спомням пък и най-вероятно е босилек.

# 1 315
Споко и аз на 31 съм супер бльон 🤭 изобщо и не съм се взирала в тез табели.Сега специално ще се загледам да ги видя какви са, ако не забравя де 😸

# 1 316
  • Бургас
Сега да казвам ли аз колко съм древна, пък знам че са електронни въпросните табели Grinning И съм ги засичала младежите и девойките като ги нагласят в движение  Wink

# 1 317
И аз нв бях забелязала докато една не се беше "размазала".

# 1 318
  • София

Вкусотия с американските хлебче, кренвирши и запържен лук.

# 1 319
  • Велико Търново
Iana, дано е вкусно това нефотогеничнио нещо Simple Smile
Утре ако пазарувам, обещавам да пипам табелите! Най много да ме арестуват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт