Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Не са ли много капките ?
Не са,знам,че е добре винаги да са удвоени, вече 5 часа усещам аромата на ръката си.

# 316
Докато си чакам поръчката от FM, се изкуших да опитам няколко аромата от Камея и Гиза. Като много се надявам от Гиза този път да ме отразят, защото бях поръчвала преди около година и ми анулираха поръчката без обяснение, дори не вдигнаха телефона 🤷‍♀️

# 317
Rocket, ако си в България, мога да ти изпратя малка разфасовка на Lost Cherry на Заг. Получих от размяна 15мл, но не можах да го възприема на себе си и просто няма да го използвам, пръснала съм 3-4 пъти от него.
Много се точа на Decadence на Гиза. Имам на Mucsent 15мл, хубав е, но не е много траен. Не знам как мирише оригинала и не мога да направя сравнение.

# 318
  • Sofia
Аз не го намерих Decadence при Гиза

# 319
Decadence на Гиза на кожата го усещам към 8-9ч, а на дреха 2 дни, според мен е доста траен и много подходящ за сезона. Днес пробвах Lost cherry на Заг, явно е поулегнал и ми хареса как стои. И той в по-хладното се усеща много добре, бих го носила около Коледа, така си го представям, много сочна тази череша. Само ми се стори, че малко изтрая, след 4ч. не го усещах, но и малко пръснах на китката само.

# 320
  • обл. Шумен
..... г-жа Дойчева(собственичката) обяви, че може да очакваме скоро нови 12-13 аромата.
Олеее... много изкушаващо....ще се появят точно преди празниците 😝
Имах мострички на Boucheron Quatre и Lost Cherry от Парфен. Много добра трайност и на двата - около 3-4 часа.

# 321
Някой има ли мнение за тези имитации, дали сте ги чували, пробвали?
https://m.facebook.com/100063905870295/

# 322
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой свеж и траен аромат от Заг... Много искам да пробвам някой, но не съм много запозната с ароматите му🤗

# 323
  • София
От няколко дни не мога да се откъсна от мострата на By Kilian Love, don't be shy, толкова галещо сладък и уютен аромат, влюбих се в аромата, цената обаче... Искам да ви попитам дали може някъде да се намери добър дубликат на този парфюм? Simple Smile

# 324
Парфен го имат под № 906, но не знам колко е близък, не познавам оригинала.

# 325
  • София
От няколко дни не мога да се откъсна от мострата на By Kilian Love, don't be shy, толкова галещо сладък и уютен аромат, влюбих се в аромата, цената обаче... Искам да ви попитам дали може някъде да се намери добър дубликат на този парфюм? Simple Smile

Аз имам на Парфен. Цяла зима си го носих. Не знам дали е близък до оригинала, но е наистина много сладък и топъл. Мисля,че съм писала за него някъде назад в темата.
Като напишете в търсачката Love don't be shy и дадете на "мнения" излизат много такива в теми 40 - 43. Може да прочетете отзивите.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 22:25 от Emsi696

# 326
Момичета, имам проблем с Гугъл акаунта и не успявам да отворя списъците от първа страница. На Гиза D 263 кой е?

# 327
D263 Ели Нут Нор Ексклузив Nuit Noor Elie Saab

# 328
Здравейте, в какъв срок горе долу пристигат поръчките ви от Гиза? Пише, че се изпращат в рамките на работния ден при поръчки до 13.00ч, но дефакто май не е така ..

# 329
На мен последните пъти ми пристигаха два дни след поръчка.
Момичета и момчета, използвам момента да ви питам, какво мислите за парфюмите на Антонио Бандерас? За мое огромно учудване, нииииикой не говори за тях или поне е било толкова рядко и отдавна, че нямам никакъв спомен. Аз съм тествала някои от тях и ми се струват страхотно попадение за цената си. Страхотни кутии, флакони, отлично изпълнение на разумна цена. Не знам защо никой не ги споменава по социалните мрежи.
Когато не бях парфюмен маниак, единствените селебрити парфюми, които знаех, бяха неговите и на Парис Хилтън.
Понякога ме хваща "глад" да си купя бюджетен парфюм, но не точно имитационен. Заглеждам парфюмите на Бандерас и почти съм натиснала спусъка. Ще се радвам, който е ползвал, да каже как е трайността и други подробности.

Общи условия

Активация на акаунт