Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 264
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Подкрепям напълно за Decadence на ГИЗА. Освен че е прекрасен, е и много траен, на дреха стои няколко дни. Това е парфюм от онези,в които или се влюбваш безумно или  изпитваш тотално отвращение. Четох, че миришел на кисели краставички, оцет, трушия, стари гримове и т.н
Ами няма такова нещо....за мен това е лукс в бутилка !!!
И да похваля Euphoria в изпълнение на Kameya - мноооого добро копие ! Някоя от вас преди време го беше похвалила и взех, че го поръчах. Паралелно ходих да го тествам с оригинала. На Камея е по- пипнат, по-мек, липсва киселостта в оригинала и е много по-траен от него.
Справили са се чудесно с този аромат!

# 301
Малко страничен въпрос, но на Tessori D'Oriente White Musk само аз ли не го намирам в ДМ и къде може да намеря във физически магазин всички парфюми на марката?
Започвам да си правя колекция от мускусни аромати и ми е любопитен този на Тесори.
виж в магазините за паралелен внос

# 302
Момичета, има ли някой на Рефан от капсулованите LIMITED BLEND
CODE ROUGE , вчера ми пръснаха на листче и много ми хареса, но не зная дали е траен

# 303
А може ли някакво мнение за Lost Cherry (Tom Ford) на Заг?
И като аромат и като трайност.
Няма да имам възможност тези дни да го пробвам, а след успеха на Bitter Peach при мен, ми стана и тересно и за Lost Cherry.

Cheri ZAG е много хубав и доста по-траен от оригинала.

# 304
Не е лош Lost Cherry на Заг, но според мен на Гиза е по-пипнат и богат като аромат. И двата са по-трайни от оригинала, той е голямо недоразумение откъм трайност.

Аз нещо се чудя тия дни за Red Tobacco Mancera на Заг. Трябва ли ми, не ми ли трябва… Някой да ме разубеди, моля 😃

# 305

Аз нещо се чудя тия дни за Red Tobacco Mancera на Заг. Трябва ли ми, не ми ли трябва… Някой да ме разубеди, моля 😃

Трябва ти! Simple Smile
Сега му е сезонът, аз го заобичах постепенно.

# 306
Момичета, ориентировъчно колко струва Рефан 100 ми с двойно капки
От години не съм купувала

# 307
Момичета, ориентировъчно колко струва Рефан 100 ми с двойно капки
От години не съм купувала
За 100 мл незнам, но за 30мл с 30 капки платих 11,50 лв

# 308
Отидох в Рефан с идея да си купя Bacarat Rouge, но си купих Hypnotic poisan - 173 номер е,(30 ml +60 капки), направо съм хипнотизирана от миризмата! 😁

# 309
По спомен е хубав, но на мен лично изобщо не ми кореспондира с оригинала. Коренно се различава от този на D&P, от който съм изпръскала десетки шишета. Може и да не е миродавно мнението ми

# 310
  • Пловдив
Не са ли много капките ?

# 311
  • Бургас
Напълно съм съгласна, а също и имитация на кой парфюм е. След обяд си пръснах по веднъж на китките Blossom of love в изпълнение на Гиза, мих си няколко пъти ръцете, и към момента продължава да се усеща. Не може да се очаква от лек и ефирен аромат, имитацията да е трайна
И да ги миеш файда няма.Блосъм Амуаж е брутален и в изпълнение на Гиза и в оригинал.Само с един спрей и всичко до което сее докоснал човек ухае , няма отърване, обсебващ е.Не е за хора със слаби сърца, на мен оригинала ми е любим.

# 312
  • София - Бургас
Малък Ъпдейт за MW на Заг- днес се задържа мнооого повече, но се поокъпах с него🥳 Усещам си го и му се наслаждавам, за другите на ме интересува 😁 важното е че аз го усещам.
Извинявам се за въпроса, но виждам, че споделяте за някакво отлежаване на имитациите. Това за всички ли важи или само за тези с капките.
Много ми се иска Boucheron-а на Заг да си го нося и усещам- трябва ли му отлежаване за да стане по траен (повече от 5-10 мин).

# 313
  • София
Bright, аз не се оплаквам, напротив. Открих, че Амуажите ми лягат на сърцето, което явно не е слабо Joy, но Блосъма наистина е уникален Blush

# 314
  • Варна
Като става дума за Amouage, при последното ми посещение в Гиза, г-жа Дойчева(собственичката) обяви, че може да очакваме скоро нови 12-13 аромата. Доколкото разбрах още отлежават и щяло да има няколко нови Amouagе. Лично на мен ми допадна Interlude, но все пак ще му отделя повечко време за тест при следващата визита и възможна покупка. Не ми се стори чак толкова дързък и тежък на първо четене/ мирисане.

Общи условия

Активация на акаунт