Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря много за пожеланията! Да ви се връщат!
А в София откъде купувате паливни Парфен? Аз само в мола в Люлин знам, но не съм ходила повече от година.

# 406
  • София
Джуд, честита да си, здрава и шастлива!

Her Chois на La Rive е страхотен и много траен!

# 407
Джуд, бъди здрава , обичана и обичаща и от мен 🤍

Момичета, нещо ползвано и впечатляващо от тук? Чудя се за Ombre leather, но не ми се иска да мириша на мъж. В последно време все купувам на сляпо и мириша на млад меринджей.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 14:07 от Мила

# 408
Мила това кои парфюми са?
Аз пък точно Ombre leather си задигнах от мъжо,че той не го хареса толкова.
Топъл разкошен дървесен аромат ,който стой много красиво на моята кожа и има прекрасен шлейф.
Още малко да се позастуди и го пускам в действие.
В момента съм с NOIR EXTREME / T.Ford ,който пак се води мъжки аромат ,но за мен лично този аромат е перфектен и за жени. Но за разлика от Ombre leather ,няма шлейф и стои близо до кожата.

# 409
DP са. Аз се озовах с подарък три от Гиза- Магма, Черния Афганец и Ели Нур. Знам, че искат отлежаване, но човека който ми ги подари си купи в същия ден, ползва си ги и миришат зверски. И трите върху мен не миришат на нищо.
Омбрето и мен ме заинтригува
Прекалено много кожа долавя ли се в него, защото ще го поръчам съвсем на сляпо.
Мансерата ми е познат, другите по пирамида нищо не ми говорят.

# 410
Усеща се кожата в Омбрето ,но не е натрапчива.
При мен се усеща повече дървесината с един прекрасен топъл аромат ,мисля че е амбър. По скоро е преплетена ,не е като основна нотка. Парфюма е силен и задължително с проба. На мен ми харесва много.

# 411
И на мен, но на мъжка кожа сложен.Не ми е  женски.

# 412
  • Burgas, Bulgaria
DP са. Аз се озовах с подарък три от Гиза- Магма, Черния Афганец и Ели Нур. Знам, че искат отлежаване, но човека който ми ги подари си купи в същия ден, ползва си ги и миришат зверски. И трите върху мен не миришат на нищо.
Омбрето и мен ме заинтригува
Прекалено много кожа долавя ли се в него, защото ще го поръчам съвсем на сляпо.
Мансерата ми е познат, другите по пирамида нищо не ми говорят.
Ако ми беше споделила за Омбрето щях да те запозная с аромата на живо Purple HeartFlowers Hibiscus

# 413
Bitter Peach на Tom Ford, има ли някоя друга имитация, освен тази на Заг?

# 414
  • Burgas, Bulgaria
Имат го и D@P Flowers Hibiscus

# 415
Днес бях на разходка в Казанлък и минах през Мартинез. Нямаше Signature и Voce Viva Valentino. Взех си Ерба пура (как може да е унисекс, толкова е сладък и женски), както и Idole Lancome. Блотерът на  Signature го помирисвам от масата, а тя е на метри от мен. Имах оригинала, но го изпръсках. Ще взимам и него.

# 416
kolevaangela, а имаш ли наблюдения как се представя този на ДП или не?

# 417
  • Burgas, Bulgaria
Rocket, на първо четене в магазина го пръснах на китката си, няколко апликации и си тръгнах влюбена, носех кожено яке и може би от взаимодействието с напата ароматът ме завладя. В лакомията си след няколко дена го поръчах от Турция - голям флакон, разносих го и почти не го познах, толкова слаб и безхарактерен ми се стори, че го занесох в D@P за да го сравня. Просто не повярвах, че е същия парфюм, но, същият си беше, при паралелен тест се оказаха еднакви, просто може би на коженото яке се е развил прекрасно, между другото и дрехите, които носих тогава миришеха божествено, а на кожата ми чак киселееше. Не е лесен аромат, не е за "сляпа" покупка. Оставих го да поотлежи, пък на пролет....ще видим...Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 23:30 от kolevaangela

# 418
  • Варна
В Гиза го пробвахме. Много сладка и наситена праскова, като от компот буквално. Страхотен аромат, но не го виждам като парфюм нещо. По-скоро ароматизатор поне по мое и на приятелката ми мнения.

# 419
А през сайт ли поръчваш от Турция, kolevaangela?

Общи условия

Активация на акаунт