Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Честит рожден ден Джуд! Здраве, хубави емоции и хубави аромати да изпълват дните ти Simple Smile
Иначе аз съм с Guess Seductive Noir, който спрягат за сходен с Мон Герлен...Пред деня си подновявам с Мон на Заг...Действително са сходни..

И да питам това  056. NOIR EXTREME / T.Ford на Рефан  - кой аромат имитира...Гледах във Фрагрантика, че има такъв само за мъже

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:48 от Мариана Г.

# 391
Честит рожден ден Джуд! Здраве, хубави емоции и хубави аромати да изпълват дните ти Simple Smile
Иначе аз съм с Guess Seductive Noir, който спрягат за сходен с Мон Герлен...Пред деня си подновявам с Мон на Заг...Действително са сходни..

И да питам това  056. NOIR EXTREME / T.Ford на Рефан  - кой аромат имитира...Гледах във Фрагрантика, че има такъв само за мъже
Мъжки е ,но на моята кожа има прекрасно излъчване.
Според мен си е унисекс ,защото ухае на една прекрасна сладоледена ванилия ,нощна роза и дървесния аромат е слят със всичко останало така ,че да не се усеща. Според мен е идеален и за жени.

# 392
Джуд, ЧРД! Здраве и късмет! Flowers Rose

Ходих да си доналея в Рефан още от 508, но пак са започнали да не ги зареждат всички номера с 5+
Искаше ми се някаква роза и си налях малко от 506. ROSE 4 REINES L'OCCITANE. Пробвала съм го отдавна и отхвърлила явно, защото  е малко по-класическа роза. Долавям мъх  и свежест някаква, а очаквах нещо силно розово. Пробвах пак двете на Вюитон носила съм ги , но в момента не ми е до тях и се отказах.
Не съм почитателка на Мон Герлен, но видях в списъка 042. MON GUERLAIN BLOOM OF ROSE. Ако някой има впечатления моля да се изкаже. Не ми се връщаше пак в магазина. Ако лавандулата му е една идея по-малко ще ми хареса предполагам.

# 393
  • Варна
Черпя ви за рождения си ден!
Скрит текст:
Пожелания за щастие, слънце и изобилие от ароматни наслади!
Днес - Martin Lion Azzaro Wanted by Night - чудесно се представя и е много подходящ за сезона. Сполучливо попадение определено.

# 394
  • Deutschland
Шоколад, виж Долче розе (177)на Рефан. Якето ми трети ден разнася аромата му от закачалката. Много траен, наситен и много розов.

# 395
  • Варна
Шоколад, виж Долче розе (177)на Рефан. Якето ми трети ден разнася аромата му от закачалката. Много траен, наситен и много розов.
И аз не мога да му се нарадвам на този аромат, преди два дни приятелката ми бе с него и направо вървях след нея като кученце и вдишвах, и вдишвах.....

# 396
  • София
Джуд, Честит празник! Здраве ,любов и много успешни, парфюмни наслади!
Аз днес съм с Summer by Kenzo-Zag(от мила съфорумка-размяна), и му се наслаждавам. Мисля, че точно сега му е времето. За лятото ми се струва малко тежичък...или такава е химията с моята кожа.

# 397
Честит рожден ден Simple Smile
Днес съм с Myrrh & Bean - Jenny Glow. Не знам дали ми харесва или не, защото много бързо се прибира при мен, а ми направи съвсем различно впечатление първоначално. Може да е моментно състояние. Вчера ми се случи същото с Черния Фантом на Гиза. Много е вкусен той, между другото, но ще стои по-добре на мъж. Има онази потна нотка за съжаление(ще ѝ викам мъжки феромони Grinning), която усетих в началото още, но е много малко, та мога да го нося и ако се окаже нетраен при мен ще си го изпръскам, когато съм вкъщи(което не е никак рядко). А може да му трябва вятър. Ще видя и двата при различни условия от тези у нас на 22 градуса Simple Smile
Ъпдейт. Явно проблемът е в моя нос, защото ми казаха, че мириша и че съмумирисала апартамента с тези подновявания 😂

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 18:48 от MarianaP

# 398
дай втори шанс на Myrrh & Bean - Jenny Glow - върху мен е безкрайно траен

# 399
Помислих си, че са ми пратили нещо разредено 😂 Ама май носа ми се бъзика с мен нещо, дано е за кратко

# 400
Джуд, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава за още мнооого парфюмни приключения!
Днес съм с Глория на Bargello, приказен е за това време.
Emsi696, голяма слабост ми е Summer Kenzo, но аз пък си го разнасях точно лятото, ама внимавах колко пръскам. Все пак ти ме подсети да си го подновя и за есента.

# 401
Момичета, сега забелязах, че в сайта на Парфен има опция за наливни парфюми, по-трайни и силни ли са, пробвали ли сте?

# 402
Честит рожден ден, Джуд! Champagne

Изкушавам се и аз да пробвам Signature на Мартинез също искам да си взема нещо на Jenny Glow, но не знам кой от техните аромати е ок за поръчване на сляпо?

# 403
  • Стара Загора
Момичета, сега забелязах, че в сайта на Парфен има опция за наливни парфюми, по-трайни и силни ли са, пробвали ли сте?

Точно днес се нафъсках с едни остатъци от миналата зима на This is her.. Ами за мен..са едни от най-трайните наливни, които съм имала. Ползвала съм и Скандал..и Либре..също бяха много трайни.
 Но от мострите, който даваха безплатно по 5 бр, не съм толкова доволна. Може би, защото ароматите са други .или не ми харесват не знам ..но наливните са един път.

# 404
  • София
Честит рожден ден, Джуд! Champagne

Изкушавам се и аз да пробвам Signature на Мартинез също искам да си взема нещо на Jenny Glow, но не знам кой от техните аромати е ок за поръчване на сляпо?
   Аз имам този на Джени Глоу. На сляпо, но след четене на отзиви и много си го харесвам. Писала съм някъде назад в темата. На моята кожа е липовосапунен. Обичам аромата на липата. Слънчев, чист, жизнерадостен и траен. Даже утре ще се офъщя. Обаче много им скочиха цените. Сега съм набелязала Смирната.

Общи условия

Активация на акаунт