Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Здравейте , ММ рязко се заинтересува от форума 🤣 та питането му е за сполучливи имитации на Bvlgari Aqua Amara и Issey Miyake l'eau d'issey blue ... Много ви благодаря предварително. Стискам палци да успеем да го зарадваме Simple Smile
Issey Miyake l'eau D'issey bleue се предлагаше от Камея, но за съжаление го спряха. Добре че се подсигурих и с резервна бутилка. Не съм тествал оригинала, но репликата е силен розмарин, дървесни нотки, малко цитрус и билки и нещо тежичко и мазно се прокрадва. Пролет и есен.
Aqua Amara засега само при ЗАГ я намирам под номер 230. В списъка ми за покупки е, дано наистина е нещо толкова хубаво, както я хвалят, че е най-доброто от Aqua линията.

# 676
  • Deutschland
Браво, Марголота. Аз се прибирам всеки път в немско с по 10 парфюма най-малко 😐. Пуста лакомия, колкото и да купувам, все са ми малко

# 677
  • Стара Загора
Здравейте Simple Smile
Нова съм в темата, с удоволствие ще ви чета занапред.
Имате ли наблюдения коя имитация на Givenchy L'interdit е по-добра - Заг или Мартинез?

По мнения от темата, отпреди, на Заг е добра имитацията.
Аз си я налях...не е моя паррфюм, но определено е траен, не всички са така присъствени.
За Мартинез не помня да е коментирано.

# 678
  • Варна
Ех, видях в списъка на новите предложения на Гиза - Italica Xerjoff, но още не е качен като артикул в сайта.. и сега не знам да изкачам ли или да поръчам 😁
Иначе в количката чакат - Addict Dior, Erba Pura, 40 knots Xerjoff и L'Ambre des Merveilles Hermes.
Всички са на сляпо, освен Адикта. Само по описания в сайта и на оригиналите във Фрагрантика. Ще ги видим 😁

# 679
Привет! Вчера минавайки покрай Рефан нещо ме ръчкаше да вляза вътре и установих, че имат нови продукти. Взех си разбира се и почвам да пробвам.

# 680
Днес пробвах Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee и е 1:1 със Soleil Blanc на Том Форд. Аз си ползвам имитацията на Заг и няма абсолютно никаква разлика.

# 681
Zag имат ли Soleil blank, аз ли съм го пропуснала?

# 682
Абе и на мен ми се стори, че последния път като питах за него, в Заг ми казаха, че го нямат. Ама може да бъркам с Рефан.

# 683
Здравейте , ММ рязко се заинтересува от форума 🤣 та питането му е за сполучливи имитации на Bvlgari Aqua Amara и Issey Miyake l'eau d'issey blue ... Много ви благодаря предварително. Стискам палци да успеем да го зарадваме Simple Smile
Issey Miyake l'eau D'issey bleue се предлагаше от Камея, но за съжаление го спряха. Добре че се подсигурих и с резервна бутилка. Не съм тествал оригинала, но репликата е силен розмарин, дървесни нотки, малко цитрус и билки и нещо тежичко и мазно се прокрадва. Пролет и есен.
Aqua Amara засега само при ЗАГ я намирам под номер 230. В списъка ми за покупки е, дано наистина е нещо толкова хубаво, както я хвалят, че е най-доброто от Aqua линията.

Днес не се сдържах и отидох и взех 230 от Заг  и 044 /по съвет от форума/ .. ММ веднага го разпозна , без да съм му казвала , че съм му взела /бях се напръскала с него/ . Та сега ще видим като издръжливост как е .
За следваща покупка съм заплюла 542 черешката на Том Форд и 543 Baccarat Rouge.
Момчето в магазина е прекалено любезно, ако не бързах вероятно щях да си излезна с пълна торбичка с нови аромати...
Каза също , че са започнали да продават лосиони за тяло с аромата на парфюмите. Та ако има отзиви за тях - моля споделете.

# 684
От кой магазин на заг?

# 685
Днес пробвах Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee и е 1:1 със Soleil Blanc на Том Форд. Аз си ползвам имитацията на Заг и няма абсолютно никаква разлика.
Ще може ли да споделиш и номера на парфюма Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee от Зак?

# 686
Почти не съм писала във форума, но пък как ви четааа и пазарувам... и мъжото е на "ти" с продавачката в заг Simple Smile Да си дойда и аз на въпроса - след нескромно пазаруване в нотино ми изпратиха и подаръчета мостри на парфюми и не мога да си махна ръката от носа, парфюмът е Dior - J''adore Parfum d''eau, от 2022 год. е; оригиналът съм го имала и този е много различен, някак си по-мек , някой може да каже че дори мирише на крем за ръце тип нивеа. Случайно да има имитация ?

# 687
На Заг Soleil Blanc ползвам, на Karl Legerfeld парфюмът е като имитацията на Том Форд на Заг, това имах предвид.
522 е Soleil Blanc в Заг и поръчвах миналата година. Жалко, ако вече не го поддържат.

# 688
На Заг Soleil Blanc ползвам, на Karl Legerfeld парфюмът е като имитацията на Том Форд на Заг, това имах предвид.
522 е Soleil Blanc в Заг и поръчвах миналата година. Жалко, ако вече не го поддържат.
За съжаление вече го нямат!

# 689
Ще може ли да споделиш и номера на парфюма Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee от Зак?
Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee оригиналът е на цена около 26 лв за 50 мл и 46 за 100 на “първо четене”, без да търся оферти и кодове. По-евтин от Рефан май вече 🙂

Общи условия

Активация на акаунт