Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 549
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
Не, не е така, Fashionably London на Zara имитира Делина Ексклузив на PDM, много добро изпълнение. Flowers Hibiscus
Пробвала ли сте ги? Лично аз не съм пробвала нито единия, нито другия, не харесвам рози особено, ама тези градове са ми интересни и това ще се промени.   Видях във Фрагрантика тези сравнения, както и че още почти толкова не са съгласни, че си приличат. Видях и коментари, че прилича на други. Аз по-скоро вярвам, че прилича, просто защото е роза (😬😃), отколкото, че Jo Malone е направила имитация на Делина за Зара.
Да, пробвала съм ги, Jo Malone според мен се е справила прилично, разбира се възприятията ни са различни, просто при възможност тествайте паралено и сравнете, само така ще добиете точна представа . Flowers Hibiscus

# 661
Здравейте момичета,
моля дайте съвет от къде мога да си взема сполучливи имитации на тези два парфюма

Много благодаря предварително
Имам Alien от ,,Парфюми с мисия, като за имитация е доста сполучлив и траен

# 662
  • Стара Загора
Tова Гучи и аз съм го харесала отдавна, но отказвам да му платя високата цена. Понеже е с отчетлива тубероза, млада и млечна, кремообразно.... Аз като близък бих препоръчала версията на Гиза на Amouage Love Tuberose.

# 663
Tова Гучи и аз съм го харесала отдавна, но отказвам да му платя високата цена. Понеже е с отчетлива тубероза, млада и млечна, кремообразно.... Аз като близък бих препоръчала версията на Гиза на Amouage Love Tuberose.

Поръчах !  Надявам се утре да пристигне, пък да видим Grinning на описание изглеждаше много приятно , надявам се да е траен.

Благодаря Simple Smile

# 664
  • обл. Шумен
Някъде има ли списък, парфюмите на Avon на кого са имитация?

# 665
На Avon не мисля, че са имитация.

# 666
Здравейте, търся аромат с изразени нотки на вишни, ароматни и с леко кисел вкус : )
От скоро ползвам Glade sense ароматизатор за дома и просто едва се удържам да не се напръскам с него.
От няколко страници попадам на коментари за Лост чери на Рефан, но не ми стана ясно наливен или капсулован да търся.
Най-добре ще бъде, да е от вариантите в сайта който беше посочен с ниския праг на стойност на поръчката за безплатна доставка.
Приемам всякакви предложения, благодаря!

# 667
  • BG-DE
Точно такива вишни търся и аз, в Lost cherry не са моите 😊 ще следя с интерес предложенията.

# 668
На Avon знам, че Pur Blanca се доближава до Omnia Crystalline на Bvlgari. Даже от дълго време се чудя дали да не си взема Пур Бланка да я ползвам вкъщи.

# 669
  • обл. Шумен
Преди много време имаше един страхотен парфюм на Valentino
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/V-Absolu-772.html , но е спрян. Във фрагрантика, за подобен ми дава https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Deep-Red-565.html . Налях си 10 мл. от Рефан, но сакаш едва забележимо се доближават. 🤔😮‍💨
Скучаех една обедна почивка взех да разгледам каталога на Avon и съвсем случайно  ( 😵 !!!!!) попаднам на това:
https://www.avon.bg/prodykt/105650/parfyum-avon-attraction-desire-za-neya , което много ми напомня търсеното Valentino, а и като бутилки са сходни.
Та за това попитах за имитациите.
Ако има фенове на този спрян парфюм, много ще се радвам да споделите , дали сте му намерили заместник. 😊

# 670
  • Стара Загора
За мен сочни, леко кисели череши има в Prada Candy Gloss. В Том Фордските аз усещам дървесни нотки, сладост и лека опушеност. Единия си е момичешки аромат, а другия унисекс и за по-големи според мен. Simple Smile

# 671
  • Deutschland
Реших да пробвам Сантал роял от Заг днес. От сутринта в 8, в момента е 18.20 тук, все още го усещам върху кожата си. В началото ухае на зъболекарски кабинет, после мускус, който в пирамидата го няма и накрая ванилия. Мих си ръцете многократно през деня, но той си стои на китката, където всъщност го тествах.
В списъка не го видях, сигурно са ми наляли нещо от резерва 😀.
Много ретро, много ми напомня и на Черната орхидея. Все още незнам ще се заобичаме ли или не.

# 672
Прибирах се за малко до БГ и този път успях да се огранича до само един нов парфюм, че колекцията ми стана много голяма. Взех на Рефан 302 Linterdit Rouge, харесвам оригинала и за мен са го направили добре, но нещо много бързо спирам да го усещам, куца ми трайността в сравнение с другите ми имитации.
Чакам с нетърпение да захладнее и да вадя тежката артилерия, повечето дни съм хоум офис и няма кой да бърчи нос Grinning

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 20:45 от margolotta

# 673
Здравейте , ММ рязко се заинтересува от форума 🤣 та питането му е за сполучливи имитации на Bvlgari Aqua Amara и Issey Miyake l'eau d'issey blue ... Много ви благодаря предварително. Стискам палци да успеем да го зарадваме Simple Smile

# 674
Здравейте Simple Smile
Нова съм в темата, с удоволствие ще ви чета занапред.
Имате ли наблюдения коя имитация на Givenchy L'interdit е по-добра - Заг или Мартинез?

Общи условия

Активация на акаунт