Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 568
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
От утре на divainperfumes.com ще има големи намаления. Излизат ми доста парфюми намалени от 50 на по 13-14 лв за 50мл. Аз имам 4 парфюма от там и като трайност и излъчване се представят много добре
Аз също намирам само 100 мл.
Капсуловани ли са? Пише ли производител ( фирма и държава ) на опаковката?

# 646
# 647
При мен не се вижда нищо като резултат 🤷🏻♀

# 648
Капсуловани ли са? Пише ли производител ( фирма и държава ) на опаковката?
Капсуловани са,на опаковката не пише производител и държава.
DIVAINteam SL, Ctra. Astorga-Pi 34, 24710 San Justo de la Vega, León, Spain

Дивайн нямат опаковки от 50мл,всички са по 100
https://divainparfums.com/
И аз получих имейл че "От утре започва "черният месец",нови оферти,подаръци и изненади"

# 649
  • Sofia
Ох, писала съм и съм бляла, 50лв, 50милилитра.....
С това намаление са много на далавера, та ще заредя прилично шкафа с парфюмите.

# 650
  • Burgas, Bulgaria
Ясно, благодаря !
Някой знае ли какво имитира Zara Fashionably London ?
Градовете не имитират нищо. Те са създадени от Jo Malone колаборация със Зара. За някои дават, че приличат на нещо, но не са имитация

Не, не е така, Fashionably London на Zara имитира Делина Ексклузив на PDM, много добро изпълнение. Flowers Hibiscus

# 651
  • София
Дивайн - 30% на 100 мл опаковки. 38 лева излизат като към всяка има 3 мл тестер, който да се пробва и при нужда да се върне парфюма неразпечатан. Добре звучи принципно, но засега пасувам. Имат изобилие от нишови унисекс аромати, каквито принципно харесвам.

# 652
  • Sofia
Добре звучи, обаче вчера явно е имало някакъв бъг на сайта и ми излизаха двойни намаления. Виждах почти всички цени около 13-16 лв. Напълних кошницата и днес.....
38лв.

# 653
Имаме ли вече номерата на новите на гиза?

# 654
Здравейте момичета,
моля дайте съвет от къде мога да си взема сполучливи имитации на тези два парфюма

Много благодаря предварително

# 655
Не, не е така, Fashionably London на Zara имитира Делина Ексклузив на PDM, много добро изпълнение. Flowers Hibiscus
Пробвала ли сте ги? Лично аз не съм пробвала нито единия, нито другия, не харесвам рози особено, ама тези градове са ми интересни и това ще се промени.   Видях във Фрагрантика тези сравнения, както и че още почти толкова не са съгласни, че си приличат. Видях и коментари, че прилича на други. Аз по-скоро вярвам, че прилича, просто защото е роза (😬😃), отколкото, че Jo Malone е направила имитация на Делина за Зара.

# 656
Имаме ли вече номерата на новите на гиза?
нееееее Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob

# 657
Много рано ни я казаха тази новина…

# 658
  • София
Има ги Гизи-те в списъка им на сайта, обаче до онзи ден не излизаха в търсачката, та явно още не се продават.
Ето унисекс ароматите

# 659
  • Варна
Имам Молекула 01 Пачули, беше ми изпратена мостричка подарък от Милка преди около 2 месеца, много ми хареса като аромат, според мен си е мъжки. За съжаление никак не съм по описанията.

Общи условия

Активация на акаунт