Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Скромен Монтал? Няма такова животно.
Оригиналът е нахален, траен и излъчващ. Пробвай на Мартинез.
Мартинез е топ. Точно като оригинала.
Така ли? На Мартинез варианта ми харесва повече! На Заг не ми допадна изобщо.
Обаче ,че чакам да стане топло и да си го взема.
Аз мисля, че е зимен аромат!
Определено е зимен. Доста тежък и наситен аромат е, лятото изобщо не е за него.

# 631
Някой знае ли какво имитира Zara Fashionably London ?

# 632
  • обл. Шумен
..... Или парфюм пръснат на различно място на тялото мирише различно, или просто човек не може да избяга от вкуса и предпочитанията си. А аз си мисля как преоткривам себе си и нови страсти и аромати. Weary
О, не си само ти.
Вършим нещо с една позната...4-5 часа седим една до друга и много ми хареса с какво се беше парфюмирала. Някакъв парфюм на Avon. После се оказа имитация на мой любим парфюм, който на всичкото отгоре имах и в оригинал. 🤪  
Без да се водим от имена....носа май си решава 🙂

# 633
340  INTENSE CAFE /MONTALE - Мартинез
За този аромат става въпрос нали?
Да не бъркам аз нещо?
Ако е за същия на Мартинез го пробвах на блотер и ароматът е ориенталски с прекрасни ароматни рози. Прекрасен.
Пудрен ,леко флорален ,кафето се усеща но не натрапчиво ,само напомня за себе си и рози. Много ароматни ,прекрасни рози.
Изобщо не ми се видя тежък и дори съм си отбелязала да си го взема на пролет за топлите месеци.

Знаете ли дали има имитация на този аромат?
Rumeur 2 rose /Lanvin
Още един разкошен аромат с рози с невероятен шлейф.
Ако няма имитация ,нещо подобно на този?

# 634
  • Deutschland
Аз в Интенз кафе на Заг изобщо не усещам рози. Ако превъзмогна бирената му нотка, може и да го поразнося.

# 635
Да дам отзив от първото носене на LeParfum - Bal d'Afrique.
Значи, не издържах и реших да го пробвам днес.
Като интензитет много ми допадна, даже мъжът ми го усети. Не му хареса като аромат, но това е друга тема. Grinning
Като трайност, майче очаквах малко повече, или поне така ми се стори при пробата. Интересното е, че го усещах доста силно може би към 2-3 часа и след това просто изведнъж изчезна. Или моят нос спря да го отразява или се е изпарил.
Някой спомена, че не му е сега сезона, но аз не си го представям някак си в топлото време.
Ще го разнося пак тези дни, да видим как ще е на 2ро четене. Засега, честно казано, съм доволна, защото ми допадна като усещане и топлина. Simple Smile

Гледам, че напоследък доста често се говори за Мартинез в темата, а аз като се замисля, не съм пробвала нищо тяхно. Какво есенно/зимно трайно чудо ще ми препоръчате от тях? Simple Smile

# 636
Аз също ще дам мнение за Bal d’Afrique, но то се отнася за имитацията му от Martin Lion.
Поразносих го няколко дни и е просто прекрасен, развива се всяка част от него. Отчита се африканския портокал, жасминови нотки, преминава в красив кедрово-ветиверен аромат с осезаемо чувство за бели цветя, чистота и елегантност. Според мен е изключителен парфюм, подходящ както за дами, така и за джентълмени.
Бихте ли споделили мнение за Mukhallat в изпълнение на Мартинез? Познавам оригинала отблизо, но тези дни ми се експериментира с нещо по-екстравагантно, точно като аромат на пластмасова кукла, какъвто е и той.

# 637
Аз в Интенз кафе на Заг изобщо не усещам рози. Ако превъзмогна бирената му нотка, може и да го поразнося.
Точно бирена нотка и то доста натрапчива усещам на Заг имитацията на Интенз кафе.
Но на Мартинез аромата е коренно различен. Прекрасен е както съм го описала по-горе.
Например на Рефан аромата Ноа на Кашарел е прекрасен крем ,пудрен и мирише невероятно.
На Заг същия няма нищо общо и изобщо не ми хареса.
Миришеше на застояло и никаква пудрена нотка или свежест.
Понякога разликите в различните фирми имитации са огромни.

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз смятам да поръчам интенза от Мартинез. Препоръчайте някой зимен техен, нещо с карамелено.
Вчера в Дъглас реших да пробвам облака на Гранде, пръснах на хартията и докато изляза от магазина нямаше никой. Иначе не се усеща така миризмата на бинт като при Мартин Лион аналога на бакарат, по захарния памук избива при Грандето, но са сходни.

# 639
  • София
Имам Mukhallat от Мартинез, но не мога да разпознавам аромати в композиция стандартно. Или ако усетя нещо, то задължително не фигурира вътре 🙃 Та не е от помощ да кажа, че ми мирише на кайсиев ликьор 🙃
Сега му идва сезона, не е за топло време. Сега стои силен, тежък, нахален както някой се изрази по-горе. За мен, за моя вкус е много сполучлива покупка, но първоначално мнението ми не беше такова - именно защото го купих в прекалено топло за него време.
Аз и на 40 градуса мога да нося тежки, наслоени аромати, но точно този не.
Интенз кафе от Мартинез познавам само на блотер - според мен не е за сляпа поръчка и отношението към него ще е крайно - или ще те омае, или ще те отблъсне. Хора коментират, че бил летен. Според мен не е.

# 640
  • Sofia
От утре на divainperfumes.com ще има големи намаления. Излизат ми доста парфюми намалени от 50 на по 13-14 лв за 50мл. Аз имам 4 парфюма от там и като трайност и излъчване се представят много добре

# 641
Градовете не имитират нищо. Те са създадени от Jo Malone в колаборация със Зара. За някои дават, че приличат на нещо, но не са имитация

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 11:23 от MarianaP

# 642
Ясно, благодаря !
Градовете не имитират нищо. Те са създадени от Jo Malone колаборация със Зара. За някои дават, че приличат на нещо, но не са имитация

# 643
Аз толкова исках да усетя аромата на "кукла Барби" в Мукхалат, затова си взех и оригинална отливка, но нищо такова не намерих. За мен е цветен аромат, ретро даже, не ми допадна никак. Къде ли не я търсих тази кукла Барби.

# 644
От утре на divainperfumes.com ще има големи намаления. Излизат ми доста парфюми намалени от 50 на по 13-14 лв за 50мл. Аз имам 4 парфюма от там и като трайност и излъчване се представят много добре
Не виждам изобщо да продават по 50 мл. Или съм гледала друг сайт?

Общи условия

Активация на акаунт