Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
А каква е цената за доставка от Гиза?
Белугата спрей ли поръчвате? Мазнее ли?
Доставката е по нормална тарифа на Спиди,над 55 лв е безплатна Simple Smile Аз до сега под 55 лв не съм поръчвала Laughing
Белугата я имах на спрей аз и нищо не можех да помириша от нея, а сестра ми (която си я отнесе с нея) казваше,че е невероятна и много трайна. Това е един от парфюмите,които не ми миришеха на нищо.Но мисля скоро да си подновя няколко любимци от Гиза и се замислям пак за една Белуга, може пък да я усетя,знам ли Grin Така като ви чета и не знам на какво мирише,нещо ме чопли Satisfied

# 241
Ще споделиш ли кои са ти любимците от Гиза, да ги погледна. Аз вече съм набелязала няколко, от които да си избера, ама... да почерпя от опита Grinning
Защо не продават по-малко разфасовкииииииииии.

# 242
Досега търсих в търсачката, но има ли имитация на Cartier Braiser vole?

https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-12878.html

# 243
  • Пловдив
Аз също мисля да поръчвам от Гиза. Тъй като не знам дали ще направя над 55 лв, предлагам комбинирана доставка, ако някоя друга дама от Пловдив поръчва Simple Smile

# 244
  • Варна
Скрит текст:
Оригиналът на Cuir Beluga не е спрян, но не съм го виждала да се продава другаде освен в официалния сайт. Аз моят от Гиза още го чакам да отлежи, къде защото трябва, къде защото вкъщи са болни и парфюмите ги дразнят, но беше страхотен като го пробвах и три дена след доставка. Май ще ми стане любимец, независимо дали прилича или не с оригинала. А ще го сравня с него паралелно, съвсем скоро(когато мога да се пръскам пак, нали...) Simple Smile
Другото, което взех е черния фантом и от капачка/въздух мирише добре, но има някаква нотка, дано изчезне, която ми напомня на миризмата на мъжка пот и може и да не се разберем.
Скрит текст:
Не познавам оригинала, но не е проблемът в Гиза, има някои парфюми, в които усещам това и даже не е задължително да са унисекс. Това ми бяха първите парфюми от Гиза, но няма да са последните.
Сайтът им не е много ОК, плащането само в брой също е странно, но ще го преживея.

Днес получих Jenny Glow myrrh and tonka и (пак на капачка) е страхотна и много интересна. Нямам търпение да се офъщя Grinning "Звучи" трайна, ако ме разбирате, нооо ще разбера по-нататък. Изобщо, толкова парфюми ме чакат за тест, че ще откача Grinning
Аз взех 3 Kilian - Black Phantom, Back to Black и Angels Share. Нито един обаче не съм разносвал, т.к. е прекомерно топло за тях според мен. Само от тестова лентичка давам мнение засега.
Ангелският най-много ми допада от всички, невероятно мек и комфортен, сладък. Няма алкохолна острота, която очаквах и е абсолютно унисекс. Гурме в пълния смисъл на думата, но и съставките му го показват.
Фантомът - определено повече ми е мъжки, а не унисекс. Мек, но не толкова сладък и малко сух ми стои като аромат. Много ми харесва и с удоволствие бих го носил, но някак странно ще стои върху жена по мое мнение.
Обратно у черното - там има една сладникава, лепкава плътност, но и нещо плодово-накиселяващо. Оказа се, че има мед, тютюн и съответно череша и малина. За мен е оригинален като аромат, но отварянето повече ми допада, после ми киселее, но не е неприятно или натрапчиво. Нека да стане по-хладно и тогава ще го понося и преценя. Лично съм доволен и си заслужава, този също го определям като унисекс.
Та лентичките ми вкъщи, напръскани в събота още ароматизират силно кухнята вкъщи, така че хич не се тревожа за трайността.
Днес съм с Xerjoff 40 Knots отново от Гиза. Перфектен за сегашния сезон и температури. Морски, солен, но и има тежест от дървесни нотки и по-точно иглолистна такава. За лятото ми и идва тежък обаче, очаквах някаква свежарка. Супер е за есен, пролет и по-мека зима. Много джентълменски ми е, изискан, мъжки определено, но и носещ някаква зареждаща и позитивна енергия. И доста излъчва при мен, доста от моята кожа.

# 245
Ще споделиш ли кои са ти любимците от Гиза, да ги погледна. Аз вече съм набелязала няколко, от които да си избера, ама... да почерпя от опита Grinning
Защо не продават по-малко разфасовкииииииииии.
Има малки масла по 6 мл мисля.
Това са ми любими, ще презаредя някои,че са накрая и  може една Белуга да метна:

# 246
  • Sofia
MarianaP, от къде поръча Jenny Glow myrrh and tonka ...Благодаря!

# 247
Back to Black на Гиза аз имам от размяна. В едни по-хладни дни го носих доста и навън. При мен няма никаква череша , вишна, не ми прилича и на оригинала който съм пробвала доста отдавна и може и да бъркам ама едва ли. Това си е мед , чай с лайка , приятен доста сладък. При мен се развива много хубаво. Сега като отлежи може и по-добре да стане, защото мацката май от масло ми го прави. Та реших , че него и Амбр наргилето от The Moon  ще ги прибера да отлежават и като се застуди ще ги почна пък ако и тогава не ми харесат вече ще им вдигам мерника.  Досега никога не съм чакала парфюми да отлежават де, ама то все има първи път Grinning

Ре, тез сладурчета  30 мл спрейчета ли са ?
Моля, дайте това Jenny Glow myrrh and tonka на кое точно беше копие да попрочета. Знам , че скоро писахте, но да се не връщам..Relaxed

# 248
  • Бургас
Котаракът ми счупи парфюма Ванилия и Роза в моята стая снощи.
Направо...
Сега мирише на хубаво,ама не се стои в стаята.
Явно е голям фен на аромата.
А аз така си го харесвах...

Някой от вас чупил ли е шише с парфюм,за колко време се измирисва?

# 249
...Ре, тез сладурчета  30 мл спрейчета ли са ?
Моля, дайте това Jenny Glow myrrh and tonka на кое точно беше копие да попрочета. Знам , че скоро писахте, но да се не връщам..Relaxed
Да,30-ки са. Аз само от тях взимам,маслата са ми тихи,а и обичам да пръъъъъъъъъъскам:)))

myrrh and tonka е Myrrh & Tonka Jo Malone London,но по- траен Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Myrrh-Tonka-42027.html

# 250
Как е като трайност Гиза белуга и Гиза Херьоф 40 кнотс?

# 251
  • Варна
Как е като трайност Гиза белуга и Гиза Херьоф 40 кнотс?
Аз си разредих 6мл масло до 30мл с етилов спирт. И двата при мен се справят над средното ниво, впръсквам 2 пъти по врата и 2 пъти по дреха.
Днес последно поднових 40 Knots преди 12ч, поутихнал е, но като раздвижа блузата пред лицето си, си го усещам доста добре.
Приятелката ми взе от Гиза Armani Air Di Gioia и Molecule Iris. Страхотни са и двата, вече са тествани в ежедневието. Ирисът наподобява доста Prada L`homme за мен и става и за двата пола.

# 252
....Ирисът наподобява доста Prada L`homme за мен и става и за двата пола....
Точно него заглежда за пробване, много обичам ириси.Значи ще гръмна един и за мен:)

# 253
MarianaP, от къде поръча Jenny Glow myrrh and tonka ...Благодаря!
От тук https://mcgrand.shop/promocii/param-flags-73/param-brands-5
но май се е изчерпал

# 254

Общи условия

Активация на акаунт