Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм ползвала единствено Queen of seduction преди години и помня, че беше много приятно лятно парфюмче с прилична трайност. Хубаво ме подсещаш, бих го взела пак за пролетта и лятото.

# 331
Джуд, погледни във Фрагрантика кое на какво е имитация. Мисля че в последните години той прави само такива.
Последно бях харесала един цикламено розов, лилав и златист. И трите бяха не лоши, но само розовия беше траен. Ако не се лъжа наподобяваше La Vie Est Belle. Понякога се намира добра цена на тестерите му. Виждала съм между 20 и 30 лева цена. Иначе са скъпи за качеството което предлагат. Мое лично мнение. Първият Дяволо беше невероятен хит и много ми харесваше, втория зелен също, нещо Медитеранео беше. После просто всичко прерасна в мейнстрийм и вече престанах да го следя.

# 332
Хахаха, сега погледнах във Fragrantica и Queen of seduction го дават близък до Acqua di Gioia Armani. Ама наистина, как не съм се усетила…Това лято се скъсах да пръскам Арманито.
Не мога да кажа дали са 1:1, понеже първия съм го пръскала 2016/2017, но определено има прилика, защото като казахте, че са имитации първо за Acqua се сетих.

# 333
Прави сте, момичета. Май идват малко скъпички за качеството. А този Дяволо в женски вариант ли го е имало? Аз мислех, че е само мъжки.

# 334
Имаше женски, да. Потърси го, ще ти излезне.

# 335
  • София
   Миналото лято изпръсках една 30-ца Angel Nova на Заг. Сега си взех от Сансиро Tresor Midnight Rose. Ами наистина има прилика между двата(не познавам оригиналите), както пише във Фрагрантика. Но за мен Трезора е малко по-лека, омекотена версия. Малината и розата са еднакво доловими, докато в Angel Nova тя е водеща, изпъкваща, превземаща. Радвам се, че си го взех, ще си го нося с удоволствие. Моля да споделите за Tresor a la Folie, някой беше писал, че си го е взел.

# 336
Скрит текст:
На мен последните пъти ми пристигаха два дни след поръчка.
Момичета и момчета, използвам момента да ви питам, какво мислите за парфюмите на Антонио Бандерас? За мое огромно учудване, нииииикой не говори за тях или поне е било толкова рядко и отдавна, че нямам никакъв спомен. Аз съм тествала някои от тях и ми се струват страхотно попадение за цената си. Страхотни кутии, флакони, отлично изпълнение на разумна цена. Не знам защо никой не ги споменава по социалните мрежи.
Когато не бях парфюмен маниак, единствените селебрити парфюми, които знаех, бяха неговите и на Парис Хилтън.
Понякога ме хваща "глад" да си купя бюджетен парфюм, но не точно имитационен. Заглеждам парфюмите на Бандерас и почти съм натиснала спусъка. Ще се радвам, който е ползвал, да каже как е трайността и други подробности.
За мен Бандерас има добри попадения като аромат, нооо трайността и проекцията са доста прибрани. Mediterraneo често се намира за под 30лв 100мл в ДМ и Лили, доста е свеж, усеща се приятна пикантно-ароматична нотка.
The Secret Temptation - ванилия и подправки, когато е на намаление също си струва.

# 337
Преди бях влюбена в mediterraneo и въпреки, че е мъжки с години си го ползвах. Създала съм ароматен спомен на брат ми и преди изврстно време си го купи от носталгия. Щом го душнах, веднага ме пренесе на морето. Същото чувство заради което толкова много го харесвах 😊

# 338
Плюс един глас за парфюми Бандерас, всичко казано нагоре-подкрепям.

# 339
  • БГ
А имате ли впечатления от парфюмите на Кристина Агилера - как са като трайност?

# 340
Момичета и момчета, използвам момента да ви питам, какво мислите за парфюмите на Антонио Бандерас?

Аз имам три от тях. Моя мъж когато посещава Дм винаги ми купува от тях.
Фаворит през годините ми е HER SECRET (черния),но скоро не съм го виждала наличен,нито в См,нито в Лили.
Her Golden Secret ,Queen Of Seduction
Като трайност мисля,че третия не е толкова издържлив. Но като мириз е по лек от другите два.
Мъжа ми ползва от години Antonio Banderas / The Golden Secret. Ии от там реши и на мен да ми купува тяхната марка.
От мъжкия вариант ми допада също и Antonio Banderas The Secret Temptation
Наскоро си закупи но Antonio Banderas King Of Seduction които е отвратително сладък за моя вкус. Но е нямало тестер и го е взел без да има възможност да изпробва.

# 341
А имате ли впечатления от парфюмите на Кристина Агилера - как са като трайност?
ползвала съм три нейни парфюма - Christina Aguilera eau de perfume, by night и red sin. Най хубав и траен е by night, останалите са посредствени

# 342
На Кристина Агилера само Violet Noir ми харесва и ми е траен. Останалите изфирясват до час-два, няма и спомен от тях. Хубавото е че можете да ги пробвате в Лили. Винаги има тестери.

# 343
Обожавам Definition на Кристина Агилера, който много прилича на Montblanc Signature.

# 344
  • Deutschland
Аз имам някакъв на Джъстин Бийбър. Като аромат не е лош, но изфирясва почти веднага

Общи условия

Активация на акаунт