Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas, Bulgaria
Не, поръчах по приятелка - 100ml струваха 210tl. Flowers Hibiscus

# 421
А, аз си го взех от Заг и много, много ми хареса.
Просто исках да видя дали и някой друг не го предлага, защото ще ми е интересно да сравня. Simple Smile

Тези дни съм само с него и страшно ми повдига настроението. Simple Smile

# 422
  • Burgas, Bulgaria
Много се радвам, че ти е харесал, моя приятелка е носила също аналога на Заг и по нейните думи е бил просто обсебващ, в добрия смисъл, докато този на D@P при мен изкара една ретро нотка, подобна на прасковата при Гучи Ръж. Липсваше му тази сладост за която говориш. Нищо, здраве да е, парфюми много на този свят! Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 23:41 от kolevaangela

# 423
  • БГ
Здравейте, в момента да ползвате сполучлива имитация на Versace Crystal noir? Видях на първа страница, ще най- сполучливата имитация е на Парфен и Мартинез, а на Аристеа и Рефан как се представят?

# 424
  • Варна
Само информативно за ползвателите на EYFEL:
От ноември цените се повишават с 0.50лв за 50мл(стават 9.00лв) и 1.00лв за 100мл(стават 14.00лв).
Поръчах 10 мъжки/унисекс(абсолютно нови за мен) и един дамски(chanel chance eau tendre, който вече бях поръчвал за подарък и се оказа прекрасен), плюс ароматизатор за помещения. Надявам се и този път да остана доволен от всичко или поне от повечето(това ми е трета по-голяма поръчка вече). За тази си цена, нямам особени претенции, дори и да ги изпръскам като ароматизатор после.
След тест ще драсна стегнат коментар за всеки.

# 425
Може ли някакъв номер на Гиза - Bitter Peach, че нещо не го намирам нито тук в страницата, нито в техния каталог.
Виждам други 4-5 на Том Форд, но този не мога.

# 426
  • Варна
Може ли някакъв номер на Гиза - Bitter Peach, че нещо не го намирам нито тук в страницата, нито в техния каталог.
Виждам други 4-5 на Том Форд, но този не мога.
Uns67 пищна праскова

# 427
Dfrag, мерси!
Аз го търся в дамските и затова не го намирам явно.
Изобщо не го виждам като унисекс. Simple Smile

# 428
  • Deutschland
Здравейте, в момента да ползвате сполучлива имитация на Versace Crystal noir? Видях на първа страница, ще най- сполучливата имитация е на Парфен и Мартинез, а на Аристеа и Рефан как се представят?

Аз имам по 20 мл от Заг и Рефан. Рефанската е сладка версия, трайност горе-долу. На Заг е по-наситена, не сладнее толкова, за трайност незнам, защото не съм я носила обстойно.
На Рефан беше хубава някога версията и много трайна. Общо взето пробвайте на Заг от малките разфасовки.

# 429
  • BG-DE
Някой има ли представа дали eclat.de имат LVEB Intesement и ако да би ли казал номера?

# 430
Crystal noir на Заг при мен беше доста трайна.

# 431
  • Пловдив
Днес пробвах 906 на Парфен - Kilian - Love don't be shy. Почва много сладко, дори натъртено сладко. Сега, 3 часа по-късно седи доста по-вяло и приятно. Едва ли ще го взема.

# 432
  • София
Днес пробвах 906 на Парфен - Kilian - Love don't be shy. Почва много сладко, дори натъртено сладко. Сега, 3 часа по-късно седи доста по-вяло и приятно. Едва ли ще го взема.
  Пробвайте го, когато е студено. Цяла зима си го носих и ми беше много топъл и гушлив. И е сладък, но тогава не го усещах да е прекалено. Още му е топло.
   Днес си пръснах This is Her-Parfen. Ами и той си ми е зимен.Сега усещах мускуса, а зимата е сметановокестенов, ванилено сладък, леко дървесен. Чакам да стане студено и тогава ще си го ползвам. И за него съм писала хвалебствия някъде назад.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 20:35 от Emsi696

# 433
  • обл. Шумен
Crystal noir съм ползвала само на Заг. Не ми сладнеше - иначе не бих го взела. Като трайност - около 2-3 часа, без да се оливам 😆.

# 434
Dfrag, знаеш ли коя версия на Dior Homme предлагат от Eyfel?

Между другото, случайно попаднах на този сайт (предполагам франчайз на рефан) в който са написани номерата на кой парфюм съответстват (въпреки че надали са всички) помня че в темата се споменаха тайните списъци на рефан та може би това ще помогне на някой

https://aromagia.by/catalog/muzhskaya-parfyumeriya-refan/
https://aromagia.by/catalog/zhenskaya-parfyumeriya-refan/

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 01:55 от MFenix

Общи условия

Активация на акаунт