Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 128
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
И ДП го имат.Приятелка го има. Носът и е безпогрешен 😉

# 496
  • Sofia
Аз да помрънкам за Рефан- влязох импулсивно в магазина в мола и се насочих към Том Фордските шишенца. Оригиналното Лост Чери вече ми е на изпарения само и реших да си взема едно. Пръснах си на китката - като аромат беше ОК. Реших все пак да тествам и нещо ново - Металик и Ванила Металик. Аромата няма да го коментирам, защото трайността е към 2часа. Черито и то същата работа - след 2 часа е абсолютно Лост. Това до момента ми е най-голямата греда с аналогови парфюми и приключвам с Рефан. Трайност под 4-5 часа не ме устройва

# 497
Мили
хора, досега се ровя и търся, но не намирам откъде да поръчам Tom
Ford Ombre leather ? Да е траен, не просто да го купя отнякъде.Благодаря!( извинявам се ако е коментирано. но и с търсачката търсих и не открих).
М161 Ombre Leader/Tom Ford
Аз го бях поръчала от Камея за моя мъж за проба.
Той обаче си хареса Tuscan Leader и аз си пресвоих Омбрето.
Аз лично усещам топъл леко опушен дървесен аромат с лека кожа.
Много уютен зимен аромат.
Тежичък е и много траен.
Ако трябва да го опиша с една дума ,това е уют.

# 498
Здравейте! Нова съм в темата и бих се радвала да споделите добри и трайни ваниловои аналози от Рефан, нещо подобно на Zadig and Voltaire - This is her. Благодаря предварително! 😊

# 499
Мили
хора, досега се ровя и търся, но не намирам откъде да поръчам Tom
Ford Ombre leather ? Да е траен, не просто да го купя отнякъде.Благодаря!( извинявам се ако е коментирано. но и с търсачката търсих и не открих).
М161 Ombre Leader/Tom Ford
Аз го бях поръчала от Камея за моя мъж за проба.
Той обаче си хареса Tuscan Leader и аз си пресвоих Омбрето.
Аз лично усещам топъл леко опушен дървесен аромат с лека кожа.
Много уютен зимен аромат.
Тежичък е и много траен.
Ако трябва да го опиша с една дума ,това е уют.
Благодаря, поръчах го от Гиза, да видим дали ще е ок.За синът ми е, мъжът ми го има в оригинал и , синчето много го харесва, но някак ми е извън бюджета да му купувам и на него Том Форд. Simple Smile
На мен повечето унисекс не ми харесват, макар скоро да взех един Монтал, но още се чудя как го намирам.😄

# 500
Нямам търпение за новите на Гиза, вече си заплюх 4 сигурни за поръчка.Чух се с Милка, тези дни ги пуска,те са пресни пресни още Nerd Добрата новина е, че пак е заредила Angels' Share By Kilian и ще го качи - да си го презаредя, времето навън му е "точно" Yellow Heart

Вчера ми пристигна Рефан 183 -Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera-още не мога да кажа харесва ли ми  или не Satisfied Май клоня към харесва ми.. избива ми някаква лекарствена нотка под мекия яромат на тирамису, предполагам идва от licorice  Thinking

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 10:30 от Ре

# 501
Ре, при мен тоя парфюм Gold Mirth Absolu мн бързо изчезва черния пипер и остава много уютен предимно на тонката😁

# 502
  • София
Ре, при мен тоя парфюм Gold Mirth Absolu мн бързо изчезва черния пипер и остава много уютен предимно на тонката😁
Ехааа, колко сме различни.На моята кожа цял ден си усещам лютивото от пипера и в него е сладостта на ванилията и какаото, което ММ определи като шоколад. Много ми харесва да долавям пипера.

# 503
А някой да знае на Гиза D 285 на Прада Фем коя версия имитира? Че харесах Prada la fame Intense пък цената не ме радва😀

# 504
Момичета,някой с пресни впечатления от парфюмите на Лорис?
Интересуват ме Ерба пура,Бал дафрик и Фльор наркотик.Как се държат в сравнение с тези на Заг или Мартинез примерно

# 505
А някой да знае на Гиза D 285 на Прада Фем коя версия имитира? Че харесах Prada la fame Intense пък цената не ме радва😀

Класическата Prada La Femme. Има много, много мед в този парфюм и в комбинация с туберозата става майка плаче. И оригиналът е такъв и направо не знам как съм го носила едно време.

# 506
Нямам търпение за новите Гизи и аз, колко аромата нови беше казала че ще пуска някъде прочетох 10, ако е така май ще правя и аз поръчка.

# 507
Бях я загледала тази Прада, ама май ще съм пас Grinning.

Точно днес получих отливка от оригинала на Gold Myrrh и вие го обсъждате Grinning. Вярно, че Рефан направиха и..трябва да го пробвам. При мен се усеща най-силно тамян и то църковен. Иначе се усеща всичко по пирамидата, може би без лакрица. Харесвам го доста на първо носене, началото му особено. И надеждата ми е, че не са успяли да го пресъздадат точно и са блендирали нещата така, че началото да си остане докрая Grinning Имала съм две разочарования от Рефан+Ерера дано това не е такова.

Начииии, такива новини като новите парфюми от Гиза не се казват толкова рано. Ще подскачаме на място една седмица!

# 508
  • София
Рефанската версия на Gold Myrrh от limited серията с квадратна капачка ли е?

# 509
Рефанската версия на Gold Myrrh от limited серията с квадратна капачка ли е?
Не, наливен. Аз не го намерих и си поръчах от сайта на Рефан,имаше само 100 мл ,ще се поливам цяла зима Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт