Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 110
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ira7373, все повече звучиш тенденциозно и като реклама. Няма шанс да си купя каквото и да било от някой, който ме лъже. Ако ще да е с две мисии, не с една. А за тези парфюми яко се лъже. Никой не обича да го правят на глупак.
Не знам като какво звуча, но и аз мразя да ме правят на глупачка. Мисли си каквото искаш

# 526
Ето какво мисля:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1408140.msg44517477#msg44517477
И още нещо: когато отговаряш на коментар непосредствено преди твоя, не цитирай километрични пасажи. Или поне ги слагай в скрит текст. Авторката на темата /Нел/ 100 пъти помоли за това.

# 527
solar_fields Чакай малко, коментара ти доказва факта, че ти дори не си ги и пробвала, хаха! И как мислиш бих повярвала на някакви предположения дори неподплатени с никакви факти! За мен това си е жива клевета към човека!

# 528
Дали прочете какво ти написах за цитатите? Май не. Май не си вникнала и в смисъла на коментара ми от линка. Естествено, че няма  и да ги пробвам, естествено, тия набедени "парфюми".  И 25 човека мислят като мен тук, така, че... Можеш да си спестиш усилията.
П.П. Похвално, че все пак си редактира коментара с безкрайните цитати. Друг въпрос, че очевидно ми отговаряш преди да си прочела написаното от мен Simple Smile Все тая...Няма шанс да купя от човек, който лъже и маже. Никакъв!

# 529
Неясният произход не е предположение, а факт. Тайна е. Кое е клевета?
Ма, всъщност що се занимаваме с Вас? Харесват Ви два от парфюмите, дано всички Ви харесват, не Ви казваме да не купувате.

А към останалите, на кои парфюми от новите на Гиза хвърлихте око?

# 530
Аз и преди съм питала, но нямаше майче отговори.
Някой има ли отзиви за Le Parfum?
Опитвам се да намеря някакъв техен сайт, но явно името им се препокрива с друга парфюмерия и нещо не ми излизат.
Имат магазин в Стара Загора на главната и им се чудя.

# 531
  • София
Опитвам се да намеря някакъв техен сайт, но явно името им се препокрива с друга парфюмерия и нещо не ми излизат.
Аз поне два пъти отговарям за тях : доволен съм откъм аромат и прилична трайност.
В момента имам Kirke и Tobacco Vanilla, ще купувам и занапред с удоволствие.

# 532
На Love Extreme By Kilian Simple Smile Като чуя за маршмелоу... и се залепвам... Simple Smile Междувпрочем, за любителите на маршмелоу, купих си от Рефан имитацията на Dolce&Gabbana Pour Femme Dolce&Gabbana Мнооооого е красив, много! А трайността му е над 6 часа.

# 533
RebelHeart, извинявай, може и да съм пропускала дискусиите, че съм малко разсеяна! Flowers Hibiscus
Значи, като свърша сегашните запаси, ще им дам шанс.

# 534
Аз имам доста от тях, доволна съм. Трайни поне на моята кожа, някои се доближават доста до оригинала, други не толкова. Но пък ми харесват. Дамските са 60 аромата, а мъжките 55.

# 535
  • Варна
Аз лично съм най-много любопитен за двата Boadicea the Victoriuos и за B683, a и за Vanilla Blend на Zielenski....там каквото беше.
Просто са абсолютно непознати неща и дори ревюта не откривам в youtube.
Добре че поне съм във Варна и мога лично да посетя магазина, а не да разчитам на сляпа покупка

# 536
Jeniffer, кажи кои са трайни при теб?
Аз иначе минах от там и си снимах списъка  та ги имам пред мен. Grinning

# 537
Моят любимец и в оригинал и имитация - Crystal noir, Mademoiselle ,Armani Code. Olympea-та я обожавам. Boucheron също не е никак зле, My way е хубав,но го подарих,както и Adict и Baccarat rouge. Gucci Flora ме души някак, но е траен и спрях да го нося. И все пак , въпреки, че познавам повечето аромати на Le parfum ми се ще ако някой има мнение за техен аромат да се запозная.
Jeniffer, кажи кои са трайни при теб?
Аз иначе минах от там и си снимах списъка  та ги имам пред мен. Grinning

# 538
  • София
Къде мога да видя парфюмите Omerta на кои парфюми са аналози?  На първа страница май ги няма.

# 539

Да не би да има списъче с новите аромати на гиза?..? O_O

Общи условия

Активация на акаунт