Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 49 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ще може ли да споделиш и номера на парфюма Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee от Зак?
Karl Legerfeld - Fleur d'Orchidee оригиналът е на цена около 26 лв за 50 мл и 46 за 100 на “първо четене”, без да търся оферти и кодове. По-евтин от Рефан май вече 🙂
Помислих ,че говори за реплика ,но после разбрах ,че става въпрос за оригинала.
И аз проверих цените ,много са добри и си заслужава да се купи оригиналът.

# 691
Аз съм му хвърлила око, ама нали не му е сезон, не бързам 😂 Има други преди него на опашката

# 692
След като хвърлих око на тази и на някои от по-старите теми и изчетох супер много положителни мнения за Табако Ванилията на Гиза се ентусиазирах и направих поръчка.
Бях останала с впечатлението, че ароматът е доста траен, уви при мен такова нещо няма.. леко съм шокирана дори хаха
пръснах и след 3-4часа няма никой...
Може би е редно да отбележа, че поръчах парфюмен спрей (а не масло) дали от това идва разликата?

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:11 от Petkova93

# 693
Спрейовете пеинципно трябва да поотлежат(особено ако не са трайни) зада се досмесят парфюмното масло и спиртът. Наистина има разлика след седмица две(колкото повече ролкова повече)

# 694
Картие Пантера и Том Форд Ноар екстрийм имат ли добри имитации от Гиза?

# 695
  • Sofia
Петкова, може и да не е от това, а просто да не прави добра "химия" с теб. Аз имам 7-8 масла на Гиза и първоначално също бях шокирана – нямаха никаква трайност. Мрънках и тук... С времето нещо се промени. Сега няколко траят много часове, а други около 1 Rolling Eyes
Изводът за мен е, че е строго индивидуално.
Дано да имаш късмет с отлежаването на спрея!

# 696
  • обл. Шумен
Картие Пантера и Том Форд Ноар екстрийм имат ли добри имитации от Гиза?
Не, поне първият няма. Фигурира с списъка, но вече не се предлага. И аз го търсех от там.
Разредих едно масло, чака 2 седмици, но й при мен не се получава.... Трайност час-два и това си е!

# 697
Martinez 340 Intense cafe пълно разочарование- никаква трайност, даже още като го пръскам едва-едва долавям 🤦♂ Ще го затиря в шкафа да отлежава 😁😁😁😁

# 698
Martinez 340 Intense cafe пълно разочарование- никаква трайност, даже още като го пръскам едва-едва долавям 🤦♂ Ще го затиря в шкафа да отлежава 😁😁😁😁
На Мартинез Intense cafe е много лек и нежен аромат. За мен този аромат в техния вариант е за пролет и лято.

# 699
Здравейте, някой ползвал ли е Scandal от Martin Lion и какво е мнението за него? Благодаря! 😊

# 700
Здравейте, някой ползвал ли е Scandal от Martin Lion и какво е мнението за него? Благодаря! 😊

На мен много ми харесва. Първо взех на Martínez, ами нещо не го усещам достатъчно траен и силен, а с 10лв. по-скъп. Разлика между двата е, че на Martínez е по-сладникав, но не си спомням аромата на оригинала и кой наподобява повече. На ML ми е доста по-траен, и аромата ми допада.

# 701
Това е най-добрата имитация на Скандал за мен. И при повечето хора даже е по-траен. А цената е по-ниска от тази на МЛ
https://www.fragrantica.com/perfume/Police/Shock-In-Scent-For-Women-53442.html

# 702
+1 за  Скандалната имитация.

# 703
+1 за  Скандалната имитация.

Коя имате предвид?

# 704
  • BG-DE
Горепосочената на Police, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт