💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 979
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 635
На Цветан не му се играеше срещу жена. Жентълмен Joy

# 1 636

Стратегията на жълтите, направена от Евгения, както всички чухме, ще е грешна според мен.
Михаела си беше права, ама кой да чуе....
Аааа, Мирека “осъзнала“, че то гласът ѝ не се чу, Женя редеше кой с кого. Еййй, за балъци съвсем ни взеха!
Еми на Евгения и е лесно и да паднат знае че няма да е номинирана.Кой кат нея

# 1 637
  • София
Браво на Илиян! Bowtie

Лефтеров не пропусна да се... обоснове, както обикновено прави.

# 1 638
Оф, не мога да разбера Алекса харесвам ли го или не.
Дразни ме това обсебване от неговата личност на екрана, честите синхрони, сълзливата любовна история, от друга страна пък внася настроение в племето,  физически се представя на високо ниво...не знам...

Винаги ме радва Илиян в битките един на един.
Лефтеров ми е симпатичен, но ми прави впечатление, че винаги намира оправдание за загубата си.

# 1 639
  • София
Най-умният ход на сините ще е да пратят Касим срещу Фифо. Така или иначе при Фифо само Гого може да вземе точка, а и пак не е сигурно. А Гого да си го пазят за точка срещу някой друг от мъжете.

# 1 640
Безстрашните май ще са "хитрата сврака с двата крака"

# 1 641
Много ме кефят Сините! Алекса им вдъхна увереност.

# 1 642
Жълтите май нищо няма да направят....

# 1 643
Браво на Илиян, пребори се за точката.

# 1 644
  • София
Признавам му на Цветан, че беше внимателен с Михаела.
Победата на Илиян ме изненада, браво на него, въпреки че съм за жълтите.

# 1 645
Мани нямаше шанс срещу Ралица.
Жалко, срещу Мирела или Михаела щеше да се получи по-оспорвана битка.

# 1 646
  • Брюксел / София
Алекса е много низка душа. Отврат! Елица е луда да е с този примат, който си мисли, че жените са втора ръка хора!

# 1 647
  • Другата България
Много джентълментско поведение на Цветан с Мишето, браво.
Не искам да го казвам, ама нещата не вървят добре за жълтите. Ужасна стратегия, не знам на сините дали наистина Алекса не им действа мотивиращо, или пък дали той ги мисли нещата основно като например кой срещу кого, но откакто дойде, тези хора са неузнаваеми.
Дори Илиян победи Лефтеров, о, чудо!!! След като естествено, предварително се застрахова, че И тук е слаб.

# 1 648
Браво на сините бойци! Битката на Мани срещу Ралица беше като на Смърфиета срещу Годзила. Simple Smile

# 1 649
  • European Union
Алекса е много низка душа. Отврат! Елица е луда да е с този примат, който си мисли, че жените са втора ръка хора!
Не съм фен на Алекса, но все пак става въпрос за игра с блъскане и бутане. Не мисля, че щеше да каже същото за друг тип игра.

Общи условия

Активация на акаунт