💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 006
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах лайфовете на Чакала и на Алекса. Сините си харесват и сега отбора. Хубаво впечатление ми оставиха Алекса, Цецо и Виктория, Елица нещо се цупеше на хората, гледаше телефона, уж, ама Алекса успяваше да я успокои и тя се включваше в разговорите. Според мен, Алекса наистина й е много необходим на Елица. Момичето е много емоционално, в негово присъствие се държи нормално, но малко й трябва да се ядоса. Мисля, че е много привързана към него. По едно време влезе баща му или някакъв възрастен човек.
Другият лайф имаше различна атмосфера. Генчо беше забавен, видях нещо по-нормално в Илиян, но момчето в действителност си е особняк. Чакалов твърди, че всички са взели решение той да се яви пръв на дуел и това да се изправи срещу Алекса не е било лично желание. Обвиненията не са истина. Аз съм склонна да вярвам, вярвам му и за Михаела. Бях написала, че думата "кучка" не е в речника на учител, спортист, на мъж. Би употребил друга дума, ако си измисля. Симпатични са ми и Генчо, и Чакалов. Много по-ясни взаимоотношения има при Виктория, Гого, Цецо, Алекса, Елица, отколкото между другите. Съпоставих просто двата лайфа.
Всички обичат Гого.
Останах със същите впечатления. Днес успях и двата лайфа да изгледам. Много ми харесва, това, че имаме възможност с тези лайфове да виждаме нещата и отвътре, по техния начин. Почти няма участник, който да не ми е симпатичен, точно покрай тях.
И още нещо, което ми направи впечатление от снощи, Алекса как се хвърли да спасява Филип. Беше инстинктивно,  което пред мен го реабилитира окончателно. Момчето се раздава на макс за отбора и за съперниците си.
Когато излезе срещу Филип, Алекса каза, че излиза “срещу най-силния играч във формата“. Това е спортменство, загърбваш всичко останало и признаваш очеизвадното. Алекса е първичен, това го прави по своему чаровен. Въпреки, че аз още не знам дали го харесвам.

# 1 966
  • Sunshine state
Убийте ме с камъни, ама аз харесвам Алекса. 🤷🏼♀ Мен лично не ме дразни.

# 1 967
И мен не ме дразни Алекса, вля свежа кръв на сините любимци! Blue Heart
Сто пъти го предпочитам пред Класната и маминия златен! И щом Гого е в приятелски отношения с него, значи е ок като човек! Ревлата е друга работа.
П. П. Ама как може маминия едва не удуши Гого вчера?!? Къде блее водещият?

# 1 968
  • София
🙂

Да, няма видеовизитка, груба грешка на сайта на предаването. В на Фермата има оригиналните видеовизитки от премиерния епизод. Ще махна думичката 'видео'

# 1 969
  • софия
Сто пъти го предпочитам пред Класната и маминия златен! И щом Гого е в приятелски отношения с него, значи е ок като човек! Ревлата е друга работа.
Намества си фишуто 😁
Добре, успокоихте ме момичета, че не се побърквам самичка защото Алекса взе да ми харесва.

# 1 970
Намества си фишуто 😁
Добре, успокоихте ме момичета, че не се побърквам самичка защото Алекса взе да ми харесва.
На мен Алекса ми е много симпатичен. Предпочитам избухливи, но сърцати хора като него, отколкото лицемери 😍

# 1 971
Щеше да ми е интересно Женя срещу Алекса, а не срещу Касим или Фейгин/ако не бъркам/

# 1 972
  • Sunshine state
То верно, че тя по-голям врат вади и от него. 🤣

# 1 973
Гледайки лайфа на Алекса, също започнах да го харесвам. Виктория ми стана много симпатична, Цецо също беше много позитивен. Усещането беше за нещо много хубаво между тях. Такива неща са много по-ценни от заяждането, интригите. Великият стратег Евгения, дори и да спечели, няма в нея този живец. Тя просто си е една нервна жена. Затова няма да я гледаме другаде, освен при Гала-Мала, на Велики сцени, Дискотеки, а не сред другите играчи. Май не е участвала или не е правила лайф, освен Кралски Рожден ден.

# 1 974
И на мен ми беше станал точно по същия начин симпатичен Алекса- сърцат, искрен, след което изпързаля Гайтанов. Още не мога да му повярвам, че е това, което демонстрира. Но ми харесва, че надъхва отбора истински и полезно, а не като жените-мегафони. Вчера беше страхотно полезен и индивидуално, и отборно. Дано да продължава в същия дух, винаги се радвам, когато участник върви градивно. Със сигурност не му вярвам още обаче- като зрител.

# 1 975
Разликата между побутването на Мани и Маман е, че първата никога не е имала реален шанс за победа, а просто беше използвана за сеир. Класната съвсем лесно може да отнесе фаворитите ни с някой пъзел, който вече е редила, и да ни бъде пробутана като "достоен" победител.

# 1 976
Ако Джаферович направи лайф, ще я застигне възмездието на разгневените зрители. И понеже е хитра лисица, и си го знае, сега си трайка Simple Smile

# 1 977
Много харесвате Алекса-спортиста. Аз не харесвам Алекса-човека, което си е показал и казал. Прилича ми на типичен инатлив македонец (може и сърбите да си имат тази черта), което каже той, това е законът, няма друга истина в галактиката , той винаги е прав. И той се показа сексист и двойна игра. Когато избра непавностойта жена за противник, от там нататък трудно ще се вдигне в очите, но примери много. Той и на роден език му липсва дар слово, едни и същи епитети.
Последната игра беше приятна за гледане и се радвам, че спечелиха.

# 1 978
  • София
Форумът, когато Евгения отпадне:

# 1 979
  • софия
Все забравям да ви кажа, че тази седмица си имам още един любим момент. И щото съм некадърна да изкарам точно тази част, ще ви я разкажа. Играта с кубовете и риенето в пясъка. Сините вече наредили и са шапка на тояга. Джаф реди и все повече се изнервя, защото не и се получава от раз. И Димо, милият ( ама грам чувство за самосъхранение няма тоз човек) изведнъж се изцепва: кулата на Рубик се оказа препъни камък за Джеферович.
Начи, таз жИна, такъв поглед му метна. Имах чувство, че ей сега ще пусне мълния и димовата глава ще се затъркаля по пясъка.

Общи условия

Активация на акаунт