💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 027
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 995
Всъщност, Жени е спечелила всичките си индивидуални сблъсъци на арената до момента. Ако я нямаше играта с кръста щеше да е със сто процентов актив към момента Simple Smile
я дай данни за плашилото? в колко игри е имала участие и как се е представила ? Smiley
Кой е плашилото ?
Статистиката е закачена на първа страница.

Ако става дума за Жени -
Капитанска победа през първа седмица.
Две индивидуални победи в играта за спасяване от съвет през втора - срещу Виктория и Велислава.
Една индивидуална победи в играта за спасяване от съвет през трета седмица в двойка с Михаела срещу Мани/Виктория
Две индивидуални победи в играта за спасяване от съвет през пета седмица - срещу Фейгин и Касим

# 1 996
Нека си създава коалиции Джафката, аз нямам нищо против. Тук проблема е, че ние трябва да вярваме как случайно тя е попаднала в отбор пълен със Зорници и хора, които вече познава.

Не им се получава на продукцията и това е. Neutral Face

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:00 от Lucky 7

# 1 997
Алекса си действа като спортист- надъхва ги, разтрива ги...Това знае, това прави. Прави го и за себе си- но засега са си един отбор. При борците работи, при Вики работи агресията...Всеки си има начин. При Джаферович работи обратната харизма. Разбрах кое не ми е смущаващо при нея. Не трупа и. След формата може да отслабне, а тази несъразмерно широка шия , която много я загрозява. Но жената си играе и прави шоо. Ама не харесвала Фифо. И аз не го харесвам. Може да има сила, но всичко у него ми е анти- даже това, че се има за съвършен. Интересно, че същото при Гого не ми е неприятно. Той си има самочуствие, но чувствам през екрана, че не е свръхнапрегнат да се представи пред някой друг. Прави го за собствено удоволствие и радост от живота. При Фифо е опит да отговори на нечии очаквания и предписания. В собствен смисъл той е дълбок комплексар. Свидетелство , за което е и сексизмът му.

# 1 998
  • София
Май бой между Аспарих и Алекса няма да има. И по-добре. Дано се опомнят, да се срещнат, поговорят и стиснат ръцете.

Ето какво е станало. Първо е публикувал Аспарух, а малко след него и Алекса.
Скрит текст:

# 1 999
  • софия
Снощи Алекса в лайфа каза, че от продукцията категорично са забранили да правят циркове. Даже някакъв поддоговор е подписал. След, като завърши сезонът, да се излагат, колкото им душа иска
 Колкото до Джаф, Фифо и останалите на които не симпатизирам. Не отричам техните способности. Всички са уникални играчи. Физически и в социалната игра, просто в тях не виждам човещинката и това ме отблъсква. За това и жълтите не могат да ме накарат да горя в тяхната игра. От там единствено Чакалчето и Ралица ми изглеждат чисти души и много ще ме е яд, ако днес той е на елиминации и отпадне.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:57 от СлаБе

# 2 000
Понеже Касим и Фейгин са и в категорията 😂 Я да я видим срещу Гого,Филип или Елица .Лесно е да имаш такава. успеваемост

# 2 001
Буахахах, Пухи ще крампира физически и психически при този отговор Simple Smile)))))

# 2 002
  • София
Като стана дума за Алекса, искам да отбележа съществената разлика между него и пандичката. Тя през цялото време си мисли само за собствения интерес, а именно единствено за Алекса Confounded, и даже беше така глупава да го каже и покаже на племето си. Той, напротив, поне дотук е доста отборен и раздаващ се играч, старае се с всички сили за победа и за единство при сините.
И аз го харесвам доста. Също като не помня на кого вече много повече ми допадат избухливи, но искрени хора, които не таят зло в сърцето си, отколкото "змии".

# 2 003
Това, ако не е сценарий е чиста глупост от Михаела.

# 2 004
  • Другата България
Мишето, ех, Мишето, не знае ли, че има записи и Тупарката ще ги метне на зрителя?
Филип каза истината, предаде разговора едно към едно.

# 2 005
Казвайте какво става, че не мога да гледам 😀 Каква е драмата с Михаела?

# 2 006
  • София
Мислех, че клюкарката в това племе е една, но те се оказаха две. Smile И двамата трябва и се надявам да бъдат номинирани.

# 2 007
Фифо и Чакалов насадиха Михаела на пачи яйца.
Не, че тя не беше под мониторинг, но вече окончателно я направиха мишена.

# 2 008
Женя си противоречи в момента, тя също гласува за Валери след като Валери беше капитан. Фифо добре ѝ отговори.

# 2 009
  • Другата България
Евгения защо не каже директно - “не ме кефиш, искам те навън, и ще те гоня до дупка“.
Защо се чуди какво да си изсмуче от пръстите?

Общи условия

Активация на акаунт