💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 024
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 235
Чакалче, браво, добре игра през цялото време! Прояви качества и хитрост в игрите. Жалко, че са те вкарали за да си правят шоуто на твой гръб. Яд ме е, че толкова си мечтал за това и беше отстранен толкова рано. Поне отпадна в хубава битка срещу достоен противник. Успех, Ники!

# 2 236
  • София
Като се сетя какви участници има още вътре, а Чакала си тръгна...

# 2 237
  • Другата България
Кога ще му помогнат тези грошове?
На Филип?
Сега искам отново жълти на съвет, дано, дано.
Да видим как ще се справят с втория човек.

# 2 238
Димо пък "дано тези грошове ти помогнат" .Ми да му бяхте предложили нещо за тях де.От вас зависи 💀

# 2 239
  • Брюксел / София
Браво на фифо! Искам да е номиниран всяка седмица и да излиза на елиминация с една от жълтите жени всеки път и да ги елиминира една по една! Особено джеферович!
И за какво му дават грошове като не
му дават възможност да ги използва!
Жълтите жени са абсолютни мърши, без извинение!
Чакалов се представи достойно! Даде добър пример на учениците си!

# 2 240
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ме е яд за Чакалов, поне наистина че падна от Филип. Браво момче, достоен си и си тръгваш с вдигната глава. Джафара ми е мега противната и гадна и много ще се радвам да остане с пръст в уста.

# 2 241
Айде новата мишенаа - Михаела
Виктория и Мани си имат собствена коалиция? Да видим дали Вики би я защитила, както и каза..

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:46 от DebSs

# 2 242
  • София
Фифо е рядко виждана машина с пълно бойно снаряжение
Не вижам слаби места. Само продукцията може да го бутне.
Ако няма странични намеси е невъзможно да не видим финал с участието на Гого и Фифо.

И инженерната мисъл вкара в действие, Фифо. Страхотна тактика със символите! И добра памет.

Не Чакалов бе бавен по трасето, просто Филип бе прекалено бърз.
Жалко за него, че попадна в това племе с толкова силна коалиция. И жалко за Чакалчето.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:25 от Diavolo

# 2 243
  • София
Е, тук и продукцията показа съпричастност към Филип с всички сцени, в които го изпращат сам сред вълци и му готвят финал (само той малко "предобри" със заплахите), току-виж ни изненадали на финала. Аз лично ще се надявам до последно пътят му да бъде пресечен от Гого или Алекса.

Жени и тя заруга. Mask

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 00:33 от La Vikinga

# 2 244
Чакалче, с удоволствие те гледах, съжалявам, че отпадаш. Надявам се женската коалиция да те последва!

# 2 245
  • София
Браво на Филип за добрата игра!

Браво на Чакалов за достойното представяне във формата! Поне отпадна честно от силен противник, а не от нагласен пъзел примерно. Жалко само, че преди него доста други трябваше да си заминат.

# 2 246
Няма да крия, че много се радвам за Мирослава и Веселина. Там са, където трябва. Веселина я харесвах в началото, но грам възпитание няма за мен тази жена. Добре, че се махна.
Яд ме е за Чакалов, но това е играта. На индивидуални битки явно не е толкова концентриран. Браво на Фифо.

# 2 247
Сега Евгения сексист ли е ,като погне Михаела 😂

# 2 248
Кога ще му помогнат тези грошове?
На Филип?
Сега искам отново жълти на съвет, дано, дано.
Да видим как ще се справят с втория човек.
Според мен едната седмица Фифо - Михаела, другата Фифо - Жени

# 2 249
Много манипулативна Джаферович. Не дава дума да се каже. И Мирелчето седи послушно на стола и дума не казва.

Общи условия

Активация на акаунт