💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 911
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 220
Чакалов не е за индивидуална битка -слаб е .Иначе за отборните игри се справя много добре.Докато Фифо  и на отборни и на индивидуални битки е цар.Ей това се казва комплексен играч .

# 2 221
Мирела освен глупава се оказа и неграмотна 🙂

Ти никога ли не натискаш съседни букви на клавиатурата на телефона? .. О и И са една до друга.
Фифо и Чакала какво правят с тия мазнюги Sad

# 2 222
  • Другата България
Аз вероятно с непопулярно мнение, но според мен и Мирела, и Валери бяха искрени в реакциите си, когато разбраха какво следва. Никой не го очакваше. Това с двойната елиминация. Реакцията им беше искрена, иначе Мирела нямаше да си каже по детски :„не трябваше да слушам друг“. Ами не трябваше, ама късно е вече, с двата крака си при дружинната, тя държи здраво и само при поглед встрани и опит за лично мнение /пример - Ралица/, следва . Ралица също беше искрена, според мен и Валери не играеше сега. Това видях аз. Единствената доволна беше Мишето, тя всячески иска и двамата навън, защото просто ѝ разкриха жалките опити за машинации, които колкото и да отрича, вече е безсмислено.

# 2 223
Ако противникът на Чакалов беше Алекса - щеше да пощръклее от тези Андрешковски хитрини. Grin

# 2 224
Все ми се струва, че тези топчета има как да се рискува и да се засилят от разстояние по мрежата и посрещнат с другата ръка. Особено на спускане, но не само. Интересна игра.
И аз това си мислех, че на спускането може да се подлагат пръстите и да се преодоляват по-големи разстояния.

# 2 225
Принцесата на арената тази вечер, звездата на вечерта, браво момиче. Честито на Мирослава за победата! Heart

# 2 226
Чакалов според мен може да бие на индивидуална игра само Цецо и Касим .

# 2 227
Валери  за артист не става. Кой ли му повярва на съжаленията.
Хубава игра за елиминация. Предполагам че си тръгва Чакалов. Жалко, защото е подготвен, позитивен и играе мечтата си. Можеше да го оставят още две три седмици, ама сценарий...
Дано им се върне на главните актьори.

# 2 228
  • софия
Ей в този епизод ми се изчерпа всичкото разбиране и всичкото доброта към ближния и най-вече към играчите. Искам Джаф да отпадне на косъм от финала, да подуши голямата награда, аха да я пипне и да и я вземат под носа. Ей, за това говорих. Не харесвам нечистоплътни души. Че изправи се бре, имай малко доблест и кажи защо номинираш.  Защо надъхваш малките около теб с абсолютни лъжи. Това ли ще им предадеш, като пример. Не всичко си струва тези 100000. Чест, достойнство, това са неща, които 100000 няма да ти ги купят. Останалите ги оправдавам до някъде. Млади, животът не ги е научил, това е един от уроците. Гнилото си е гнило, дано си отиде на мястото. Доста се постара, на реката в тинята ще и е перфектно.

Чакалче, беше удоволствие да те виждам в играта! Успех, момче!

# 2 229
  • София
Горкият Чакалов...
Много добре се представя Филип.
Обаче това, дето го мисли, как ще отстрани следващата жена, да не е толкова сигурен. Сблъсъците мъж-жена често са с превес на жената...

# 2 230
  • София
Чакалче, Чакалче, много тъжно.
Една дългогодишна мечта си отиде толкова бързо.
Жалко

Поне отиде и видя какво беше и изживя мечтата си!
Дано Фифо да отмъсти за него!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 23:22 от Diavolo

# 2 231
дайте на женя ся физиономията

# 2 232
Браво и на двамата, но Фифо беше много по-добър. Напълно заслужена победа.
Успех в живота, Чакалов !!!

# 2 233
Браво момчета!
Беше удоволствие да гледам Чакалов!

# 2 234
Чакалов стова въртене и на самия себе си пречи. Мунчо.

Общи условия

Активация на акаунт