💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 964
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 265
Ех, гадно ми е за Чакалов! Поздравления за него! Много достойно представяне! Филип е прав, че ще бъде оценено! Браво, Чакалче!
Фифо е машина. Но Ралица с думите си "Ще видим докъде ще стигне" май подсказа какво го чака.
Мишето ще се осъзнае, ама късно.

# 2 266
  • Варна
Жени почва да изтърва контрола и се фрустрира яко следващия епизод. Трите и синджира роби нещо почват да си търсят свободата.
Поздравления, Чакалов! Удоволствие беше, да те гледам в този сезон!

# 2 267
  • София
Чакалов, добре, че дъщеря ми заспа в началото и не можа да гледа. Голям рев щеше да е. Така ти се радва, когато те види в училище, и много я е яд, че е малка и не й преподаваш ти.
Голямо браво за представянето, рано ти беше да си ходиш.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 22:58 от goldilocks

# 2 268
Не ми хареса това въртене на масата, но разбирам, че е един вид тактика на човек, който е мечтал всячески за предаването. Късмет на Ники Чакалов оттук нататък! Толкова е хубаво младите учители да дават пример на децата, а да си безстрашен да се впуснеш в такова приключение на физика и психика, е страхотен атестат за учител по физическо възпитание. Приятен човек, с желание да ври и кипи в играта, хареса ми. За съжаление оцеляването в отбор на интригите е сложна работа.
Филип е страхотен играч, чиста и брилянтна игра, уважава противника. Нямаше да е честно предаването да виси на един Гого, трябва да има и един Филип да му де опира. Не забравяйте, че докато къпем Гого във всенародна любов и прегръдки, за Филип оцеляването е ад и е приложено с изпитание всяка седмица.

# 2 269
Чакалов е първия играч през сезона, за когото съжалявам, че отпада.

# 2 270
  • До сърцето...
Достойно напусна играта Чакала. Нищо лошо не показа и каза, спечели маса симпатии. Браво!

# 2 271
  • София
Имам следните въпроси към продукцията!

1) Защо не предложихте нищо на Фифо, човека е застрашен, а има 100 гроша
Миналия сезон Мани с 100 гроша я пазихте седмици напред с какви ли не циркове
2) Защо не предложихте нищо на Мирослава? Момичето печели две поредни номинационни битки и нищичко. На Елица побързахте да предложите 50 гроша
3) Защо давате толкова малоумни игри когато са четирима застрашени, а после като останат двама им вадите душичките. Никакъв баланс няма.
4) Защо мрежите не бяха отделени. Конструкциите. Фифо щеше да е спечели на два пъти (въпреки че като мъж има по-дебели пръсти), но топчето му падаше заради чужди грешки

# 2 272
Следващата седмица очаквам най-накрая Касим да успее да нареди един пъзел.

# 2 273
Жени започва да се изнервя, че планове и не се получават и Фифо се връща всеки път. И си намери нова жертва. Еми Мише пада ти се.
На промото май Гого падна от кулата. Да внимават да не ни повредят момчето. Накрая сините се държаха за главите. Дали е подвеждащо.
Естествено. Помни какво ти казвам сега, в 11 вечерта, петък.
В понеделник сините ще са на резиденцията. И не, не е спойлер, хипотеза е, естествено. Аз няма да мога да гледам директно, но ти си спомни какво съм ти казала и във вторник ще те изпитам. Hug
Виновни са всички тези плиткоумни дето и се връзват на Евегения както в играта ,така и в реалния живот .И я правят"нещо повече" а всъщност е един ужасен човек.Не изпитва ли срам все пак има деца на които дава пример.
Аз съм изключително доволна, че хората имат възможност да я видят в реалния ѝ и истински блясък. Защото всъщност това е истинската Евгения - заплашваща хора, склонна дори на физическо насилие.
Ще запомня, Мери. Ако пък Джаферович я ядат комарите на реката/горките животинки/ ще съм най доволна

# 2 274
Чакалче , ако ни четеш / ако можеш да ни изчетеш / , адмирации момче ! Достойно представяне и твърде ранно отпадане . Успех 🫶

Ужасна змия е Джаферович , много кофти човек явно … такива като нея не са харесвани не заради това , че е връзкарка , а защото са арогантни , нахални и с грешна представа да себе си .
Започвам да съжалявам Михаела , но сама стигна до тук .
И като се сетя колко несправедливости ще виждаме още 🤦♀

# 2 275
  • Sofia
Правилно ли разбирам, че в миналия сезон номиниран е могъл да се откупи с грошовете, които има?
Ако е така, сега защо на Филип това не му се предложи? Риторично си питам, но в такъв случай тези грошове за какво са? Да ги дават направо на Евгения, и да я извикат на финала, или на полуфинала. Щото е ясно, че така ще си я бутат до там, най-малко.
Да, напълно вярно! В началото на всеки съвет първо предлагаха допълнителен глас или имунитет на тези, които имат грошове. Е за някой, разбирай Манка (безполезната) и полякинчето 50 гроша бяха достатъчни за двуседмичен имунитет. Към други не бяха толкова щедри. А сега, рязко промениха "правилата" и за Филип, за когото много добре знаеха, че ще е номиниран, нямаше нищо. Защо ли? Как биха допуснали да застрашат (дори минимално) зловредната твар и онзи лутащият се под полата на Мама?

# 2 276
Достойно представяне Ники!!! Дано има повече хора като теб.Желая ти само успехи в каквито и начинания да се захванеш от тук нататък .

# 2 277
А Фифо и разби представата, че е с голямо его с реакцията си след победата. Изобщо не му беше кеф, че е отстранил Чакалов.

# 2 278
Имам следните въпроси към продукцията!

1) Защо не предложихте нищо на Фифо, човека е застрашен, а има 100 гроша
Миналия сезон Мани с 100 гроша я пазихте седмици напред с какви ли не циркове
2) Защо не предложихте нищо на Мирослава? Момичето печели две поредни номинационни битки и нищичко. На Елица побързахте да предложите 50 гроша
3) Защо давате толкова малоумни игри когато са четирима застрашени, а после като останат двама им вадите душичките. Никакъв баланс няма.
4) Защо мрежите не бяха отделени. Конструкциите. Фифо щеше да е спечели на два пъти (въпреки че като мъж има по-дебели пръсти), но топчето му падаше заради чужди грешки
Дяволче, няма игра, в която да няма задени първоначални правила, които да се знаят от всички. Състезание, в което правилата се променят в крачка и никога не знаеш какво ще се случи, не е състезание, не е игра, а е шоу със сценарий. Пиеса. Филм.

# 2 279
Поздравления за представянето на Чакалов! Невероятен!

Общи условия

Активация на акаунт