💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 054
  • 2 740
  •   2
Отговори
# 2 250
Аз ако съм на мястото на Филип от тук нататък ама грам няма да си давам зор за това племе на оси.Ще си пазя силите ,така или иначе ще бъда номиниран,ако искат да ходят на реката,на елиминации все тая.

# 2 251
Респект за Рали. Вчера срещу Вики тя коментира, че все пак за нея самата на първо място е здравето на противника и собственото, не играе с крайна агресия на всяка цена. Днес отдаде чест на Филип, макар че това ѝ коства отношението на другите, а и би означавало да има по-силен противник занапред в играта. Момичето има собствени принципи и не се страхува да ги следва.

# 2 252
  • София
Евгения тотално изплиска легена. Леш отвсякъде. Дано я пратят на елиминация още другата седмица.
Мачкай, Филипе! Ще играеш и за Чакалов.

# 2 253
Чакалов имаше достойно представяне, показа характер. Съжалявам, че продуцентите са решили, че е изчерпил своите възможности. Милата Снаха се оказа много по-способна от това талантливо момче.
Затова на нищо не ни приличат телевизиите. Някакви лелини и какини Калинки са в тях. Сал една Гала ни остана, какво ще правим кога се пенсионира? Но да не мислим за тези тъмни времена. Сега гледаме таланти и чудо.

# 2 254
  • Варна
При жълтите поне вече стават предвидими бъдещите номинирани- абонираният за номинация Филип и вече на пангара Михаела. ( Михаела след таз вечерните циркове). Simple Smile

# 2 255
Женя си показва рогите в следващия епизод. Тез момичета не четат ли новините, та да не знаят какво прави Евгения с хората, които недоволстват след като ги засече на пътя? Wink

https://fakti.bg/sport/561547-saprugata-na-vana-djaferovich-bie- … tvat-a-v-peto-rpu

# 2 256
  • Другата България
УаУ! Женя се показва в пълния си блясък!!! Заплашва като хамалин на централна гара, и то кого - ЖЕНИ? УаУ! Заканва се, псува, ругае? Трети път УаУ!!! Дали си заслужава какъвто и да е коментар, то съвет не им е необходим, тя ще подкара Михаела още преди да отидат на териториална битка! Сега очаквам и ритника, който е резонен при нея!
Нищо, Мишето си го заслужава, когато можеше да “обърне мача“, тя не го направи.
Така е, когато не мислиш, а вярваш

И пак това с децата .....абе кой те е карал да се излагаш пред половин България и да си оставяш децата, някой с оръжие ли? Аман от артисти!

# 2 257
Жени започва да се изнервя, че планове и не се получават и Фифо се връща всеки път. И си намери нова жертва. Еми Мише пада ти се.
На промото май Гого падна от кулата. Да внимават да не ни повредят момчето. Накрая сините се държаха за главите. Дали е подвеждащо.

# 2 258
Женята голяма простакеса..

# 2 259
  • Брюксел / София
Ооо, женката ще рИве в понеделник. Колко хубаво!
И пак драма заради децата, ами да си беше стояла вкъщи!
А, не да върти интриги и да участва в безмислени коалиции. И, изгониха чакала и сега ще се изядат жълтите женки…

# 2 260
  • София
Филип е изключително комплексен, методичен състезател. Роден е точно за такива многокомпонентни игри.
Не е непобедим, няма такива. Но за подобни дълги битки с множество компоненти е уникален. Колкото и да се взирам не откривам слабо място.
От всичко видяно за мен е в топ 3 в историята на Игри на волята.
Все още не сме видели Гого в такава игра, но аз нямам съмнения, че ще е машина и там. Но бъдещето ще покаже.
Дано нещо се промени при Жълтите, защото чисто физически може да не издържи Филип. Той е подложен на невероятен стрес още от началото на сезона, докато някои хора ще са свежи и ще стигнат втората фаза и финалите без да са излизали на Арената. Така и Милен спечели сезон 2. Най-слабия победител в историята.

# 2 261
Виновни са всички тези плиткоумни дето и се връзват на Евгения както в играта ,така и в реалния живот .И я правят"нещо повече" а всъщност е един ужасен човек.Не изпитва ли срам все пак има деца на които дава пример.

# 2 262
  • Другата България
Жени започва да се изнервя, че планове и не се получават и Фифо се връща всеки път. И си намери нова жертва. Еми Мише пада ти се.
На промото май Гого падна от кулата. Да внимават да не ни повредят момчето. Накрая сините се държаха за главите. Дали е подвеждащо.
Естествено. Помни какво ти казвам сега, в 11 вечерта, петък.
В понеделник сините ще са на резиденцията. И не, не е спойлер, хипотеза е, естествено. Аз няма да мога да гледам директно, но ти си спомни какво съм ти казала и във вторник ще те изпитам. Hug
Виновни са всички тези плиткоумни дето и се връзват на Евегения както в играта ,така и в реалния живот .И я правят"нещо повече" а всъщност е един ужасен човек.Не изпитва ли срам все пак има деца на които дава пример.
Аз съм изключително доволна, че хората имат възможност да я видят в реалния ѝ и истински блясък. Защото всъщност това е истинската Евгения - заплашваща хора, склонна дори на физическо насилие.

# 2 263
Фифо вече официално е в топ12 на ИВ след епизода днес. Изхвърли Борислав (С2) и е пред Неделчо и Вайс по точки в края на само пета седмица Simple Smile Много сериозно постижение.

# 2 264
  • София
Чакалов, бъди здрав и щастлив!
Тук в Бг мама си масово харесван и с редки изключения съжаляваме за твоето отпадане. Други хора заслужаваха да са на тази битка, а не ти и Филип.
Жалко, че не изживя мечтата си докрай и успех в живота!
Сигурен съм, че за децата в училище си герой. Учи ги на чест и достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт