💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 911
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 295
От мен гласове за Фифо, Гого, Генчо и Фейгин.

# 2 296
Мечтая да видя туловището на Жени как се поддържа с джанки на реката.
Спокойно, ако Жени иде на реката дървото ще започне да ражда вафли🤣 Тъй че няма да изгуби форма🤣
Как може да имаш такива силни мъже в племето и да ги мразиш? Пък и красиви са всичките🤣 И какъв е тоя криворазбран феминизъм. Аз ако съм в едно племе с Филип грам няма да му се ядосвам. Мъжете трябва да са по-силни и това е. Пука ми, че ме подценяват, защото съм жена 🤣 Те мъжете да се гръмнат като ние се мислим за по-умни 🤣

# 2 297
Жени мрази хората по-добри от нея, затова от началото се е заяла с него. Знае, че няма никакъв шанс с/у него и е задействала всички да и помагат с печеленето на наградата. Това да се случи, трябва някой да отсрани Фифо, защото, тя няма да може. Същия образ е и мъжа и мижутурка, аман от такива по екраните. Дайте да и направим DMS за Жени. Валеркото горгия, как го играе, да беше искал и той минута от Рали, да си събере мислите за кого да гласува Grinning. Ако съм на Фифо на мястото, няма да си дам никакъв зор и да ходим на реката, да им видя 2 и 200 и огън даже няма да им запаля Grinning

# 2 298
Я един майтап- тя Жени  и по други причини може да го мрази- я си представете ако беше свободна и не мислеше постоянно за тия сладки дечица … 🤣🤣🤣🤣(децата й наистина са големи сладури).
Дали Фифо щеше да й е толкова негативен? 😉😉😉😉

# 2 299
Фейгин ми е фаворит! Много уравновесена и целеустремена е. Стискам и палци занапред.

# 2 300
  • софия
По какъв повод Жени нарече Фифо пръдльо , някой може ли да драсне, че ставах сядах а също ми се счу нещо много странно за някакви коментари
Полудя, защото Ралица каза на глас това, което самата Джаф не иска да признае. Че Фифо е най-добрият от всички в племето играч и заслужава да спечели елиминациите. Ей тогава си изпусна нервите. Искам да я гледам още бая време в игрите и всеки епизод да пропада и още и още тази женичка.  Тя дъното го няма за нищо, да видим до къде може да стигне. И след всеки епизод да се радва на народната любов.

# 2 301
  • София
Гласувах за Фифо, Гого, Лефтеров и Мани. Вярвам и на Валери, и на Чакалов.

# 2 302
Тези, които се мразят се обичат 😁😁.

# 2 303
  • До сърцето...
Спокойно, ако Жени иде на реката дървото ще започне да ражда вафли🤣
Оф, тоя лаф ми оправи вечерта Mr. Green  че нещо се сговняса с тази битка и тъпата "пръдла".

# 2 304
Я един майтап- тя Жени  и по други причини може да го мрази- я си представете ако беше свободна и не мислеше постоянно за тия сладки дечица … 🤣🤣🤣🤣(децата й наистина са големи сладури).
Дали Фифо щеше да й е толкова негативен? 😉😉😉😉
Ти няма ли да се разконцентрираш ако всяка сутрин се събуждаш до 4 чифта напомпани бицепса 🤣🤣🤣 Не й е лесно на жената, вие само я нападате 🤣

# 2 305
  • София
Ех, много ме е яд за Чакалов, но когато стана ясно, че ще се изправят един срещу друг, бях сигурна, че той ще отпадне. Честно казано очаквах малко по-оспорвана битка между двамата, а то Филип си игра през повечето време сам.
Не знам защо смятате, че с отпадането на Чакалов, жълтите автоматично ще започнат да падат, в крайна сметка дори сините да ги побеждават, има още едно племе, а там ситуацията е много по-трагична, от колкото при жълтите.
Иначе и аз очаквах да дадат награда на спасилия се в първата игра, все пак този път беше и елиминационна, но явно са запазени само за определени участници тези блага.
В анкетата гласувах за Гого, Ралица, Мани и Фейгин, нищо че на практика само Гого го виждам на финал, но пък и трите ми харесват и са силни, така че реших да заложа на тях.
Вярвам, че Валери се разкая за вота си, но също така си мисля, че няма проблем да отстрани силен съперник. И всъщност няма лошо в това, просто ми се струва рано за чистене на силните.
Не вярвам да има разрив в коалицията им с Жени и Мирела, по-скоро ще има разместване и ако отидат на съвет, подозирам, че ще има изненади. Фифо е вече с 200 гроша и според мен ще му предложат имунитет, а в този случай май Ралица и Михаела ще са номинирани.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 16:35 от gg__

# 2 306
Гласувах за основен топ 3: Гого, Фифо, Фейгин.
За Топ 5 включвам Мани и Лефтеров. Честно казано, Валери може и да е по- подходящ от Митко, но е много надменен и жлъчен. А качества има. Та да, за Лефтеров гласувам по- сърце, но Валери би направил по- интересен пътя към финала на Филип и Гого.

# 2 307
Никой ли няма да подкрепи Звезди, Зори, Цецо, Касим?
Аз пък ще гласувам за тях.

# 2 308
Филип отново показа изключителни физически качества, съобразителност и мисловна дейност.
Не разбрах защо не му предложиха нещо друго, имунитет, саби, гласове при гласуване...
Сетих се, пазят ги за Джаферката.

# 2 309
Анди!,
Свободен/а си да го направиш, ако искаш. 😀

Общи условия

Активация на акаунт